Mali pas HITNOOO treba privremeni dom

Za sve koji vole ta divna stvorenja...

Moderator: anex

Post Reply
csejla

#1 Mali pas HITNOOO treba privremeni dom

Post by csejla »

Danas je sestra od drugarice dobila poruku da je na jednoj lokaciji blizu njene zgrade dolutalo malo kuce:

Prije dva dana mi je ispred zgrade (na jednoj lokaciji) dolutalo neko kuce, oko 3 mj. staro.
Najveci problem je u tome sto mu je nogica izgleda slomljena, kad je dotaknem ono skici, i ne moze se na nju osloniti nikako. Sepa jadnicak, a kuce, samo po sebi zivo, samo da mu je trckarati. Ugl. ja imam namjeru sutra ujutro da ga odvedem kod veterinara, ali najveci mi je problem sta s njim poslije, jer vjerujem da ce mu staviti gips ili nesto tako, i ne mogu ga vratiti na ulicu.

Djevojka u stanu ima velikog psa kojeg je takoder pokupila sa ulice i udomila.

MOLIM SVE KOJI MOGU SAMO PRIVREMENO DA GA UDOME DA SE JAVE (tel na pp). Zaista je HITNO, ako neko ima neki prijedlog molim vas javite sto prije jer ce u suprotnom kuce ostati na ulici, bolesno i vjerovatno u rukama sintora :( Djevojka ce platiti troskove veterinara
ajsela

#2 Re: Mali pas HITNOOO treba privremeni dom

Post by ajsela »

Samo da ga spase i sklone sa ulice jer je mali a jos ima povrijedjenu sapisu :( Taj ne bi mogao nikome pobjeci ako ga zaganjaju sintori :((
Phia

#3 Re: Mali pas HITNOOO treba privremeni dom

Post by Phia »

csejla wrote:Danas je sestra od drugarice dobila poruku da je na jednoj lokaciji blizu njene zgrade dolutalo malo kuce:

Prije dva dana mi je ispred zgrade (na jednoj lokaciji) dolutalo neko kuce, oko 3 mj. staro.
Najveci problem je u tome sto mu je nogica izgleda slomljena, kad je dotaknem ono skici, i ne moze se na nju osloniti nikako. Sepa jadnicak, a kuce, samo po sebi zivo, samo da mu je trckarati. Ugl. ja imam namjeru sutra ujutro da ga odvedem kod veterinara, ali najveci mi je problem sta s njim poslije, jer vjerujem da ce mu staviti gips ili nesto tako, i ne mogu ga vratiti na ulicu.

MOLIM SVE KOJI MOGU SAMO PRIVREMENO DA GA UDOME DA SE JAVE (tel na pp). Zaista je HITNO, ako neko ima neki prijedlog molim vas javite sto prije jer ce u suprotnom kuce ostati na ulici, bolesno i vjerovatno u rukama sintora :( Djevojka ce platiti troskove veterinara
Ima li kakva slikica?Možda bi se lakše našao udomitelj..
csejla

#4 Re: Mali pas HITNOOO treba privremeni dom

Post by csejla »

Phia wrote:
csejla wrote:Danas je sestra od drugarice dobila poruku da je na jednoj lokaciji blizu njene zgrade dolutalo malo kuce:

Nemam ja sada nikakvu slikicu, reci cu joj da ga slika pa da posalje. Maloprije sam je zvala, neki covjek ga je ganjao pa je ona sletila i pokupila ga. Sada je u njenom hodniku ceka drugaricu da vidi hoce li je moci odvesti do veterinara jer nema auto. Molim vas sve da se i vi raspitujete ima li neko da bi ga uzeo :(
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#5 Re: Mali pas HITNOOO treba privremeni dom

Post by mIRCerka »

csejla wrote:
Phia wrote:

Nemam ja sada nikakvu slikicu, reci cu joj da ga slika pa da posalje. Maloprije sam je zvala, neki covjek ga je ganjao pa je ona sletila i pokupila ga. Sada je u njenom hodniku ceka drugaricu da vidi hoce li je moci odvesti do veterinara jer nema auto. Molim vas sve da se i vi raspitujete ima li neko da bi ga uzeo :(
csejla, nazoves cika Velju u AnimalSOS i provjeris s njim ima li ko za privremeni dom...
U medjuvremenu ga uslikas...a pride, moyete ga vala utopliti i smjestiti na balkon ako vec ne smije u kuci biti...
csejla

#6 Re: Mali pas HITNOOO treba privremeni dom

Post by csejla »

Nemam ja sada nikakvu slikicu, reci cu joj da ga slika pa da posalje. Maloprije sam je zvala, neki covjek ga je ganjao pa je ona sletila i pokupila ga. Sada je u njenom hodniku ceka drugaricu da vidi hoce li je moci odvesti do veterinara jer nema auto. Molim vas sve da se i vi raspitujete ima li neko da bi ga uzeo :([/quote]
csejla, nazoves cika Velju u AnimalSOS i provjeris s njim ima li ko za privremeni dom...
U medjuvremenu ga uslikas...a pride, moyete ga vala utopliti i smjestiti na balkon ako vec ne smije u kuci biti...[/quote]

Ma ja tu djevojku ne znam. Nije pas kod mene... Ja samo prenosim... To je sestrina prijateljica pa sam je ja nazvala da joj pokusam pomoci. Zvala je ona cika Velju. Pas je kako sam i napisala kod nje u hodniku, nema balkona, ceka da ga vodi veterinaru. A do tada mu mi svi trazimo dom ;)
mIRCerka

#7 Re: Mali pas HITNOOO treba privremeni dom

Post by mIRCerka »

csejla wrote: Ma ja tu djevojku ne znam. Nije pas kod mene... Ja samo prenosim... To je sestrina prijateljica pa sam je ja nazvala da joj pokusam pomoci. Zvala je ona cika Velju. Pas je kako sam i napisala kod nje u hodniku, nema balkona, ceka da ga vodi veterinaru. A do tada mu mi svi trazimo dom ;)
nek ga slika kako zna i umije...i postirajte ovdje ;)
csejla

#8 Re: Mali pas HITNOOO treba privremeni dom

Post by csejla »

mIRCerka wrote:
csejla wrote: Ma ja tu djevojku ne znam. Nije pas kod mene... Ja samo prenosim... To je sestrina prijateljica pa sam je ja nazvala da joj pokusam pomoci. Zvala je ona cika Velju. Pas je kako sam i napisala kod nje u hodniku, nema balkona, ceka da ga vodi veterinaru. A do tada mu mi svi trazimo dom ;)
nek ga slika kako zna i umije...i postirajte ovdje ;)
Ok! Rekla sam joj da ga slika i da mi posalje slike cim prije. Pa cu ih postaviti ;) Hvala
Baby

#9 Re: Mali pas HITNOOO treba privremeni dom

Post by Baby »

aaaa jadaann :( Postavite sliku i mi će mo postirati na neke stranice...
csejla

#10 Re: Mali pas HITNOOO treba privremeni dom

Post by csejla »

Psa je danas djevojka odvela kod Andreja i nogica mu je zaista slomljena, Andrej ga je pregledao i kaze da ima 4 ipo mjeseca. Kod njega u vet. klinici moze ostati max 2-3 dana... Zato vas sve molim javite se ako imate ikakvog potencijalnog udomitelja :(
Evo i slikica da vidite kako sam sladak i kako imam ljepe okice ;)

Image

Image

Image

Image

Image

Pas je jako druzeljubiv i fin :)
csejla

#11 Re: Mali pas HITNOOO treba privremeni dom

Post by csejla »

Hej ljudi imam finu vjest :) Izgleda da smo kod jednog bracnog para nasli privremeni dom cukici ;) Nije jos 100% al jeste 90% :)
Oni bi ga uzeli na mjesec dana :D Nama ostaje da i dalje trazimo, al bar cemo ga privremeno smjestiti :)
ajsela

#12 Re: Mali pas HITNOOO treba privremeni dom

Post by ajsela »

Snoopy udomljen!!!1 :-D :dance:
mIRCerka

#13 Re: Mali pas HITNOOO treba privremeni dom

Post by mIRCerka »

ajsela wrote:Snoopy udomljen!!!1 :-D :dance:
Image
Post Reply