Mali macak trazi dom

Za sve koji vole ta divna stvorenja...

Moderator: anex

Locked
big_bud

#1 Mali macak trazi dom

Post by big_bud »

Pozdrav,

prije nekoliko noci sam vozeci auto zamalo zgazio ovg malog macana. Stajao je na cesti, sam i prepadnut. Uzeo sam ga sebi privremeno, ali posto ja imam psa, nemoguce mi je da zadrzim malog macka. Molim vas da pomognete ovo maloj pufni da nadje dom. Inace, jako je uredan, razigran i sasav, vrlo brzo je naucio za sta sluzi pijesak :)
Za sve informacije kontaktirajte me na PP.
Evo, to je on :)
Image
Image[/img]
Image
Ahmmed

#2 Re: Mali macak trazi dom

Post by Ahmmed »

big_bud wrote:Pozdrav,

prije nekoliko noci sam vozeci auto zamalo zgazio ovg malog macana. Stajao je na cesti, sam i prepadnut. Uzeo sam ga sebi privremeno, ali posto ja imam psa, nemoguce mi je da zadrzim malog macka. Molim vas da pomognete ovo maloj pufni da nadje dom. Inace, jako je uredan, razigran i sasav, vrlo brzo je naucio za sta sluzi pijesak :)
Za sve informacije kontaktirajte me na PP.
Evo, to je on :)
Image
Image[/img]
Image
Ostavi ga još heftu....I neće ti pasti na pamet, da ga "udomljavaš" bilo gdje drugo, osim u sopstvenome domu :D Ja, ovo, iz iskustva 8-)
big_bud

Post by big_bud »

ko sto rekoh, ne mogu jer imam psa. da su okolnosti drugacije, ostavio bih macka kod sebe 100%
in medias res

Post by in medias res »

kako je sladak :P
i ja imam cuku :-)
debela

Post by debela »

big_bud wrote:ko sto rekoh, ne mogu jer imam psa. da su okolnosti drugacije, ostavio bih macka kod sebe 100%
ovo ti se ne pika :D i kod mene su maca i cuko.
Locked