mali cuko trazi dom!!!!!

Za sve koji vole ta divna stvorenja...

Moderator: anex

Post Reply
Mocart kuglica

#1 mali cuko trazi dom!!!!!

Post by Mocart kuglica »

neki NECOVJEK mi je ostavio malo stene ispred vrata, obzirom da imam vec psa i da mi pokusaj da ih spojim nije uspio, ako neko voli jaako cuke i zeli jednog malog preslatkog cuku nek mi se plssssssssssssss javi, ne znam sta da radim s njom...preslatka je, mjesanac je (naravno ,ko bi jos ostavio rasnog psa i propustio priliku da zaradi??!! :x ,niskog rasta i mislim da nije problem za odrzavanje..kontaktirala sam ono malo jada od udruzenja al svi imaju istu pricu..imaju previse cuka, ne mogu jos jednog....a ostale snobove koje sam pitala, koji mozda nemaju cuku i imaju uslove da je uzmu, kad cuju da je mjesanac :run: ..uzas.. uglavnom javite se na [email protected]
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#2 Re: mali cuko trazi dom!!!!!

Post by mIRCerka »

Mocart kuglica wrote:neki NECOVJEK mi je ostavio malo stene ispred vrata, obzirom da imam vec psa i da mi pokusaj da ih spojim nije uspio, ako neko voli jaako cuke i zeli jednog malog preslatkog cuku nek mi se plssssssssssssss javi, ne znam sta da radim s njom...preslatka je, mjesanac je (naravno ,ko bi jos ostavio rasnog psa i propustio priliku da zaradi??!! :x ,niskog rasta i mislim da nije problem za odrzavanje..kontaktirala sam ono malo jada od udruzenja al svi imaju istu pricu..imaju previse cuka, ne mogu jos jednog....a ostale snobove koje sam pitala, koji mozda nemaju cuku i imaju uslove da je uzmu, kad cuju da je mjesanac :run: ..uzas.. uglavnom javite se na [email protected]
Ne bi bilo lose promijeniti pristup. Naime, po tekstu ispadoshe udruzenja Snobovi, jer su kasnije pozvani i drugi snobovi... :D

Sto se psa tice, najlakse je SLIKATI GA i postaviti slike, tako se lakse nadje dom.
Pozdrav
Mocart kuglica

#3 Re: mali cuko trazi dom!!!!!

Post by Mocart kuglica »

kako god da je ispalo oni mi iz udruzenja ne mogu pomoci, jer im je jos jedan cuko previse...pa eto..al na kraju nije ni bitno, vaznije je da on nadje dom jer je trenutno na ulici, tacnije u garazi, a ova kisa..zima... :cry: :(

slike IMAM ali ne mogu nikako da ih postavim..pa ko je zainteresovan nek mi se javi na mail...

:thumbup:
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#4 Re: mali cuko trazi dom!!!!!

Post by mIRCerka »

Mocart kuglica wrote:kako god da je ispalo oni mi iz udruzenja ne mogu pomoci, jer im je jos jedan cuko previse...pa eto..al na kraju nije ni bitno, vaznije je da on nadje dom jer je trenutno na ulici, tacnije u garazi, a ova kisa..zima... :cry: :(

slike IMAM ali ne mogu nikako da ih postavim..pa ko je zainteresovan nek mi se javi na mail...

:thumbup:
http://www.imageshack.us i postavis slike tamo, onda postavis na forum. Da bi ZAINTERESIRALA raju za malog psa.
Post Reply