Mali cuko - Beni

Za sve koji vole ta divna stvorenja...

Moderator: anex

Post Reply
Karen

#1 Mali cuko - Beni

Post by Karen »

postala sam ponosna vlasnica malog mješanca, kojem su tek 2 mjeseca, stigao je maloprije prestrašen :)
dala sam mu malo mlakog mlijeka, nema oko 2 mjeseca. čime da ga hranim ovaj vikend?
u ponedjeljak ga vodim veterinaru, pa samo da vikend preživimo :)
i živi na selu, ima dvorište na raspolaganju, žurno mu tražimo malu drvenu kućicu :)
opet ja

#2 Re: Mali cuko - Beni

Post by opet ja »

Ako imass mogucnost da mu kupis mlijeko za stenad kupi...imas u prodavnicama za kucne ljubimce...a ako ne obavezno kravlje mlijeko razblazi s vodom i to dobro...ja sam svoju hranila s zobenim pahuljicama i mlijekom...one zobene obicne, bez secera, voca i ostalih primjesa
Karen

#3 Re: Mali cuko - Beni

Post by Karen »

aha, ok.
nema ovdje ništa za kućne ljubimce, to i jest problem.
rekli su mi da jede "čvrstu" hranu, mogu li mu kupiti one krekere za štenad i staviti u mlijeko?
opet ja

#4 Re: Mali cuko - Beni

Post by opet ja »

ja iskreno to ne bi jos...jos je mali a to je jako slano...probala pa znam :D ...bolje mu daj nesto sto i sama jedes...lagano, ala te pahuljice ili vec ako nesto "cvrsto" onda malo kuhane piletine tj. pileceg bijelog mesa...ali sasvim malo...glavno treba da mu je mlijeko...napravi mu mozda malo pure pa s mlijekom...u tom pravcu...bebson je on
Karen

#5 Re: Mali cuko - Beni

Post by Karen »

i to koja beba :D šćućurio se u ćošak i drhti, sad sam ga pustila da malo sam istraži gdje su ga to zločeste čike dovele :)
slike postiram kad se vratim u Sa.
ako imaš još koji savjet, kako ga odvići da piški gdje pajki i to, bila bi ti zahvalna ;)
opet ja

#6 Re: Mali cuko - Beni

Post by opet ja »

to s piskenjem to je posao pravi i to traje...ja sam moju naucila tako sto bi je "naruzila"kada to obavi u kuci a pomazila i dala joj nagradu kada obavi vani na travi...pa je nekad skontala...ma cuko ti je kao dijete...vidjet ces :D
n.nadija

#7 Re: Mali cuko - Beni

Post by n.nadija »

Imate moju PP. Sve sto znam o puppy's sam vam napisala. Nadam se da cete uzivati sa novim clanom i necete se nikada pokajati.
Karen

#8 Re: Mali cuko - Beni

Post by Karen »

jedna besana noć, beni je od 2 sata počeo plakati, pokušala sam ignorirati, kao naviknut će se. srećom da nisam puno ignorirala jer je bio jako žedan jadničak :)
malo sam ga pomazila, i vratila u kutiju, smjestili smo ga u dio dvorišta gdje manje čuje auta (jako je prometno).
opet je malo plakao, ali mislim da će sada opet zaspati.
ovo sve normalno za prvu noć?
Mee

#9 Re: Mali cuko - Beni

Post by Mee »

sve je to normalno, ne sekiraj se....
Post Reply