Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
postala sam ponosna vlasnica malog mješanca, kojem su tek 2 mjeseca, stigao je maloprije prestrašen
dala sam mu malo mlakog mlijeka, nema oko 2 mjeseca. čime da ga hranim ovaj vikend?
u ponedjeljak ga vodim veterinaru, pa samo da vikend preživimo
i živi na selu, ima dvorište na raspolaganju, žurno mu tražimo malu drvenu kućicu
Ako imass mogucnost da mu kupis mlijeko za stenad kupi...imas u prodavnicama za kucne ljubimce...a ako ne obavezno kravlje mlijeko razblazi s vodom i to dobro...ja sam svoju hranila s zobenim pahuljicama i mlijekom...one zobene obicne, bez secera, voca i ostalih primjesa
aha, ok.
nema ovdje ništa za kućne ljubimce, to i jest problem.
rekli su mi da jede "čvrstu" hranu, mogu li mu kupiti one krekere za štenad i staviti u mlijeko?
ja iskreno to ne bi jos...jos je mali a to je jako slano...probala pa znam ...bolje mu daj nesto sto i sama jedes...lagano, ala te pahuljice ili vec ako nesto "cvrsto" onda malo kuhane piletine tj. pileceg bijelog mesa...ali sasvim malo...glavno treba da mu je mlijeko...napravi mu mozda malo pure pa s mlijekom...u tom pravcu...bebson je on
i to koja beba šćućurio se u ćošak i drhti, sad sam ga pustila da malo sam istraži gdje su ga to zločeste čike dovele
slike postiram kad se vratim u Sa.
ako imaš još koji savjet, kako ga odvići da piški gdje pajki i to, bila bi ti zahvalna
to s piskenjem to je posao pravi i to traje...ja sam moju naucila tako sto bi je "naruzila"kada to obavi u kuci a pomazila i dala joj nagradu kada obavi vani na travi...pa je nekad skontala...ma cuko ti je kao dijete...vidjet ces
jedna besana noć, beni je od 2 sata počeo plakati, pokušala sam ignorirati, kao naviknut će se. srećom da nisam puno ignorirala jer je bio jako žedan jadničak
malo sam ga pomazila, i vratila u kutiju, smjestili smo ga u dio dvorišta gdje manje čuje auta (jako je prometno).
opet je malo plakao, ali mislim da će sada opet zaspati.
ovo sve normalno za prvu noć?