Mali cukica treba dom vol.2

Za sve koji vole ta divna stvorenja...

Moderator: anex

Post Reply
NEOPLAN

#1 Mali cukica treba dom vol.2

Post by NEOPLAN »

Kao sto ste trazili, otvaram novu temu....jos jedan mali cukica treba dom.... :(

Prije nekih mjesec ipo-dva dana sam nasao stene koje je bilo toliko slabo da nije moglo stajati na svojim nogama, promrzlo, treslo se jadno od zime. Naravno, pokupio sam ga i brinuo sam se o njemu i vratio ga iz mrtvih. Cukica se zove Medo (iako je zenkica, jer smo prvo mislili da je muskic :D :roll: ), stara je oko tri-cetiri mjeseca, jako je zivahna, malkice strasiva (vjerovatno ju je neko tukao ranije).

Eh sad, problem je sljedeci: Ja sam vec zastalno udomio dva psa, dva macka i dvije papigice, tako da i pored najbolje namjere ne mogu da zadrzim zastalno i malu Medu. Tako, ako ima neko zainteresovan da je uzme zastalno, neka se javi. Sto se tice privremenog smjestaja, nije problem neka je kod mene, ali nemojte da se to sad razvuce mjesecima....

Evo i slikice:

Image

Hvala svima....
amelino

#2 Re: Mali cukica treba dom vol.2

Post by amelino »

Pronaci cemo mi njoj dom:) Ne brini, a ti je do tada cuvaj , pazi i mazi:)
csejla

#3 Re: Mali cukica treba dom vol.2

Post by csejla »

Javit ce se neko za ovu ljepoticu. Samo je bitno da je sklonjena sa ulice. Mene i dalje zovu ljudi za onu malu ljepoticu koju smo usvojili pa cim se neko opet javi reci cu da ima ova ljeotica. Posalji mi na pp broj mob-a ako se nama neko javi da ti proslijedimo (i meni i amelino) i pokusaj i ti naci nekoga ko bi mozda zelio psa. Nadam se da ces brzo udomiti ljepoticu ;)
blackberry

#4 Re: Mali cukica treba dom vol.2

Post by blackberry »

imamo potencijalnog udomitelja, treba mi hitno broj telefona na koji mogu s tobom stupiti u kontakt...javi mi na pp
NEOPLAN

#5 Re: Mali cukica treba dom vol.2

Post by NEOPLAN »

Posto imam dosta obaveza i nisam cesto na netu, ne mogu na vrijeme odg. na privatne porule. Zato, ako ima zainteresovanih za ovo stene nek se javi na broj 065/938-080 (iza 15h)

Hvala
NEOPLAN

#6 Re: Mali cukica treba dom vol.2

Post by NEOPLAN »

Zar vise nema zainteresovanih??? Mala je jos uvijek bez doma..... :sad:
csejla

#7 Re: Mali cukica treba dom vol.2

Post by csejla »

NEOPLAN stavi u oglase i nek se stalno vrti i stavi na pik.ba.
Post Reply