Mali biznis forumaša
Moderator: anex
-
clansman
#376 Re: Mali biznis forumaša
ja sam se javio... eto za vikend vrijedi...
- kurty
#377 Re: Mali biznis forumaša
ja se javio takodje
-
mirzarb
#378 Re: Mali biznis forumaša
tu sam i ja ako sam dobrodosao i ako termin bude valjao 
- enez
#379 Re: Mali biznis forumaša
Tu sam i ja. Samo, kako imam nekih veza sa selom, pa znate ide sezona pekmeza, krompira i drugog povrca i voca... najvjerovatnije da necu moci prisustvovati jer ce to biti predpostavljam vikendom. Ako se uklopim... uklopim...
- respo
#380 Re: Mali biznis forumaša
vidjeh temu i svidjela mi se
neko je napisao da svako napise sta ko zna pa tako mozemo znati na cemu smo sto je po meni najpametnije
imam i vise ideja neke su i meni smijesne al mozda kad bi jos koja glava to uredila mozda i ne bi bilo smijesno
i kome treba na pp da se javi sto se tice tih masonskih sastanaka
neko je napisao da svako napise sta ko zna pa tako mozemo znati na cemu smo sto je po meni najpametnije
imam i vise ideja neke su i meni smijesne al mozda kad bi jos koja glava to uredila mozda i ne bi bilo smijesno
i kome treba na pp da se javi sto se tice tih masonskih sastanaka
-
njonjica
#381 Re: Mali biznis forumaša
Javi ako imas zdravog (citaj neprskanog otrovima i genetski nemodificiranog) voca i povrca po normalnoj cijeni, sigurno ce biti forumasa voljnih da kupe (ja hocu).enez wrote:Tu sam i ja. Samo, kako imam nekih veza sa selom, pa znate ide sezona pekmeza, krompira i drugog povrca i voca... najvjerovatnije da necu moci prisustvovati jer ce to biti predpostavljam vikendom. Ako se uklopim... uklopim...
A ako imas za prodati vecu kolicinu, ko je zainteresiran mozemo skupiti novce pa zajedno kupiti po boljoj cijeni....eto odmah biznis...dobro i tebi i nama
-
mona
#382 Re: Mali biznis forumaša
Imam povrće, bio, neprskano, neđubreno zemljište (čak ni prirodnim gnojivima) samo koje su to veće količine ?
Nudim: krompir, luk, mrkvu, peršun, prasa, grah, tikva, grašak je već smrznut....
Nudim: krompir, luk, mrkvu, peršun, prasa, grah, tikva, grašak je već smrznut....
- enez
#383 Re: Mali biznis forumaša
Bit ce Bestilja samo javim kad napravimo ako bude sta viska. Svake godine ga ostane a ove sam ga kontao rasputiti barem jedan dio.
-
sandra01
#384 Re: Mali biznis forumaša
Meni isto odgovara ovaj vikend
-
njonjica
#385 Re: Mali biznis forumaša
Imas pp.enez wrote:Bit ce Bestilja samo javim kad napravimo ako bude sta viska. Svake godine ga ostane a ove sam ga kontao rasputiti barem jedan dio.
- Toto
- Grijem se na: solarno
- Vozim: EJ
#386 Re: Mali biznis forumaša
tema preselila u kafanu 
-
clansman
#387 Re: Mali biznis forumaša
ovo je vrijeme kada ideja vrijedi zlata. tako da neka te ne cudi...
- kurty
#388 Re: Mali biznis forumaša
Ma nije bas... javni su pozivi, ko zeli ima bujrumaToto wrote:tema preselila u kafanu
- kurty
#389 Re: Mali biznis forumaša
a ovi pozivi su jako posjecenikurty wrote:Ma nije bas... javni su pozivi, ko zeli ima bujrumaToto wrote:tema preselila u kafanu
- ema_
#390 Re: Mali biznis forumaša
Ima nas dosta koji samo čekamo na gotovo
Ono, projekt je taj i taj, pare na sunce

- kurty
#391 Re: Mali biznis forumaša
ema_ wrote:Ima nas dosta koji samo čekamo na gotovoOno, projekt je taj i taj, pare na sunce
![]()
ma eto, mi se tri puta nalazili, tri puta govorili da je "sastanak", i na kraju nas je 6 doslo
-
njonjica
#392 Re: Mali biznis forumaša
Upravo tako...no bilo bi zgodno cijeli projekat ovdje postaviti da se moze diskutovati o njemu; u roku odmah bi se naslo par dobrih dusa da objasni kako je to nemoguce, glupo a topic sluzi za "nabijanje postova".....kurty wrote:a ovi pozivi su jako posjecenikurty wrote:Ma nije bas... javni su pozivi, ko zeli ima bujrumaToto wrote:tema preselila u kafanu
Za nas sastanak jucer se prijavilo nekoliko forumasa a doslo ih je slovom i brojem (jos) DVOJE (i stiglo je jedno izvinjenje na pp zbog iznenadnih obaveza).
U samom pocetku projekta lijepo je naglaseno da NE TREBAJU sredstva za ulaganje, samo cvrsta volja i zalaganje koje svima moze donijeti pristojnu dobit; dakle nije do para, nego...eto, dopisite sami.
Mi smo se jucer lijepo ispricali, zacrtali ciljeve i nacine na koje mozemo do njih stici; podijelili smo zadatke i vrsimo pripreme za pocetak.....pomakli smo se sa mrtve tacke.
U projektu ucestvuju Cick0, Kurty, Clansman, Sandra01, Enez i moja malenkost.
- enez
#393 Re: Mali biznis forumaša
Bolje i u kafanu sa rajom koja zeli nesto da napravi i popravi, nego klošariti ... a na kafu se i onako ide sa glupljom rajom pa se niko nije zalio.
-
njonjica
#394 Re: Mali biznis forumaša
enez wrote:Bolje i u kafanu sa rajom koja zeli nesto da napravi i popravi, nego klošariti ... a na kafu se i onako ide sa glupljom rajom pa se niko nije zalio.
-
emirbey_7
#395 Re: Mali biznis forumaša
Eno FMRPO vam je raspisao poziv za dodjelu sredstava... registrujte se, pa mozete ostvariti refundaciju (i biti jos nesto sitno u plusu) kao novoosnovani subjekt. 
- Toto
- Grijem se na: solarno
- Vozim: EJ
#396 Re: Mali biznis forumaša
Nek ste se vi sastali i "zakortljali" oko ideje i plana. Samo: kad li tadli morat ce te na meraju. Biznis i poduzetnik koji ne mognu objednoc da izduraju i kafanu i forum nece do sipaka izdurat.
-
MahirO
#397 Re: Mali biznis forumaša
Zdravo dragi forumasi,
Vidim da ima grupica ljudi koji su krenuli konkretno sa nekim poslovnim projektom (Cick0, Kurty, Clansman, Sandra01, Enez i njonjica ako sam dobro skontao).
Ako je moguce zelio bih se i ja prikljucit.
Dalje zelim da kazem da sam zajedno sa bratom pokrenuo mali biznis sa eko povrcem i raznim preradjevinama (sokovi, dzemovi, ajvar, djuvec, itd.) od eko voca i povrca, tako da i tu mozemo napraviti neku saradnju.
Ukoliko imate neka pitanja, rado cu odgovoriti.
Vidim da ima grupica ljudi koji su krenuli konkretno sa nekim poslovnim projektom (Cick0, Kurty, Clansman, Sandra01, Enez i njonjica ako sam dobro skontao).
Dalje zelim da kazem da sam zajedno sa bratom pokrenuo mali biznis sa eko povrcem i raznim preradjevinama (sokovi, dzemovi, ajvar, djuvec, itd.) od eko voca i povrca, tako da i tu mozemo napraviti neku saradnju.
-
sandra01
#398 Re: Mali biznis forumaša
@mahir
Posalji njonjici pp ona ce ti odgovoriti.
Posalji njonjici pp ona ce ti odgovoriti.
-
njonjica
#399 Re: Mali biznis forumaša
Pozdrav MahirOMahirO wrote:Zdravo dragi forumasi,
Sretno u novom poslu....imas li proizvoda za dijabeticare?
Hajd salji pp.
-
njonjica
#400 Re: Mali biznis forumaša
nego sta nego na meraju.....jos nam samo malo treba.Toto wrote:Nek ste se vi sastali i "zakortljali" oko ideje i plana. Samo: kad li tadli morat ce te na meraju. Biznis i poduzetnik koji ne mognu objednoc da izduraju i kafanu i forum nece do sipaka izdurat.