Pa klasificiramo ih po velicini grudnjaka,ovi fakultetski obrazovani tu ponekad ukljuce i boju kose..Michun wrote:Ma mene zanima (opet sve nisam procitala) kako muski klasiraju zene pri napadu i kad ih klasiraju jel' skontaju ova je za ovo a ona od prosle subote je za ovo? Ju nou wot aj min!
.
Male tajne velikih majstora zavodjenja...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
teletrader
-
Max.Cherry
Vala ja nikad ne odbijam druženje, nikad ne znaš šta može biti poslije... A ova druga stvar je interesantna, u smislu tog famoznog prijateljstva, i dolazi nekako u koliziju u gore izrečenim... Lakše je priznati osjećaje nekome koga ne znaš puno, i nemaš osjećaj da ćeš nešto ujebati ako nisi već jaran s tom osobom. Zato, da se vratim na temu, definitivno važe pravila kod upucavanja, da ne čekaš ni momenta, da pričaš a da ne budeš dosadan... i još jedna bitna stvar koju ja nikako da savladam - da znaš slagat kad treba.Michun wrote:...Meni se nekako cini da je njima nezgodnije. Jedino sto mi smeta jeste kad upoznas musku osobu i kao druzite se i vidjate i kao dopadne se on tebi i ti to komuniciras nekim satelitskim porukama ili otvoreno a on nije zainteresovan - e onda se kao on ustrucava da se nastavi druzitiTo je bezze - meni je OK da ne bude nista i da s nekim nastavis druzenje, jer pobogu ne zaljubis se ko' tele nego neka simpatija se javi... A opet postoji recimo osoba kojoj nikad ne priznala osjecaje. To je strah od odbijanja od strane osobe koju postujes i cije prijateljstvo ti znaci PUNO.
-
izblajhana
ili kako bi, drugim rijecima, rekla moja tetka nikad ne znas kakvog dobrog,lijepog i pametnog druga moze imati taj sto je prisao tebi, taj koji se tebi ne svidjaMax.Cherry wrote:Vala ja nikad ne odbijam druženje, nikad ne znaš šta može biti poslije..Michun wrote:...Meni se nekako cini da je njima nezgodnije. Jedino sto mi smeta jeste kad upoznas musku osobu i kao druzite se i vidjate i kao dopadne se on tebi i ti to komuniciras nekim satelitskim porukama ili otvoreno a on nije zainteresovan - e onda se kao on ustrucava da se nastavi druzitiTo je bezze - meni je OK da ne bude nista i da s nekim nastavis druzenje, jer pobogu ne zaljubis se ko' tele nego neka simpatija se javi... A opet postoji recimo osoba kojoj nikad ne priznala osjecaje. To je strah od odbijanja od strane osobe koju postujes i cije prijateljstvo ti znaci PUNO.
- anais_nin
#129 Re: Male tajne velikih majstora zavodjenja...
pa ovako:kolega wrote:kako ces mi dati do znanja, da li mi ide dobro?anais_nin wrote:hajde onda pokazi sta znaskolega wrote:kazu da nema nista od teorije ako je ne slijedi praksa, ..., pa, ako ti ne smeta, ja bih malko da probam!?

- anais_nin
ili kako bi, drugim rijecima, rekla moja tetka nikad ne znas kakvog dobrog,lijepog i pametnog druga moze imati taj sto je prisao tebi, taj koji se tebi ne svidjaizblajhana wrote: Vala ja nikad ne odbijam druženje, nikad ne znaš šta može biti poslije..
pametna ti tetka
- anais_nin
haj sad pojasniteletrader wrote:Pa klasificiramo ih po velicini grudnjaka,ovi fakultetski obrazovani tu ponekad ukljuce i boju kose..Michun wrote:Ma mene zanima (opet sve nisam procitala) kako muski klasiraju zene pri napadu i kad ih klasiraju jel' skontaju ova je za ovo a ona od prosle subote je za ovo? Ju nou wot aj min!
.![]()
![]()
![]()
-
teletrader
Tebe izgleda mora da su ganjali stundenti ponavljacianais_nin wrote:haj sad pojasniteletrader wrote:Pa klasificiramo ih po velicini grudnjaka,ovi fakultetski obrazovani tu ponekad ukljuce i boju kose..Michun wrote:Ma mene zanima (opet sve nisam procitala) kako muski klasiraju zene pri napadu i kad ih klasiraju jel' skontaju ova je za ovo a ona od prosle subote je za ovo? Ju nou wot aj min!
.![]()
![]()
![]()
jer ako sam pravilno skontala u kom pravcu idu ta mjerila onda su mene svi muskarci do sada pogresno tretirali (il su isli na pogresan fakultet
)
-
izblajhana
Jordan26 wrote:"Muskarci svasta govore. Ne treba ih slusati. Muskarac bi rekao bilo sta, samo da dobije ono sto zeli."
-
Vozdra_123
da mi otvorimo kakav biznis ...anais_nin wrote:cekam da se javi neki koji je dobro uhodan, da ti ga nabacim pa da ti ne moras nista raditLace wrote:evo ja se uzbudila odmahStitch__ wrote:hajmo na kafu, sjedim 20 minuta vidim idel ne ide, ako ide, uslijedi recenica - HAJ VAMO DA SE NE PEGLAMO VISE i zazvalim je, i to je to![]()
![]()
![]()
![]()
anais...godina dana cini svoje..ucini nestosamo izgledaj
![]()
p.s. ima ovih kanadjana da ti srce stane, kontam se mogla sam jedan kontejner prebaciti do sarajeva, ono za prvu pomoc, malo za promjenu
- anais_nin
rekoh ti de pojasniteletrader wrote:Tebe izgleda mora da su ganjali stundenti ponavljacianais_nin wrote:haj sad pojasniteletrader wrote: Pa klasificiramo ih po velicini grudnjaka,ovi fakultetski obrazovani tu ponekad ukljuce i boju kose..![]()
![]()
![]()
jer ako sam pravilno skontala u kom pravcu idu ta mjerila onda su mene svi muskarci do sada pogresno tretirali (il su isli na pogresan fakultet
)
- anais_nin
ja se posebno slazem sa ovom tvojom zadnjom recenicom (s tim sto isto vrijedi za oba pola da se razumijemo)....jedan moj jako dobar prijatelj spada u ovu kategoriju....stavise upoznali smo se tako sto me pokusavao smuntat....ali je od mene dobio respect jer nema cile mile nema pricica za laku noc, kod njega ti je hosh nesh ne moras...naravno sve finjaka, gotiva itd itd, ali zna se sta je i kako je.....meni je to skroz ok....Jordan26 wrote:Sto se zavodjenja tice ima nesto sto sam procitala prije par dana: "Muskarci svasta govore. Ne treba ih slusati. Muskarac bi rekao bilo sta, samo da dobije ono sto zeli."
Ne bih vjerovala da nisam osjetila na svojoj kozi.
Fazon je natjerati zenu/ djevojku da te slusa...pa da ti polako pocne vjerovati, ostatak je lako zamisliti. Prije nekih pola godine upoznala sam "momka" koji je mjesec dana tvrdio da je momak, pa je nakon nekog vremena bio fol razveden, iskreno vjerujem da cijelo vrijeme bio ozenjen...
Sto se zavodjenja tice, ne smetaju mi single zavodnici (cak stavise dragi su mi, drazi su mi od pasivnih primjeraka muskog roda) al' ozenjeni koji idu okolo i zavode sve sto stignu samo scora radi, mi se stvarno gade.
a za te ozenjene, vopra mi je zao sto ti se to desilo....jos mi je vise zao njegove zene
bez zeze Jordan ne znam je li tvoj pokazivao ikakve sumnjive znakove, ali ima fora po kojima ih odmah na pocetku mozes prokuziti....npr oni koji stalno gase telefon, sve malo malo pa su nedostupni (uglavnom imaju 2 razlicita broja za te potrebe)....nikad ti ne daje svoj kucni broj telefona, kao sta ce ti imas broj mobitela...cesto se desi kad ga nazoves da se ne moze pricati tada, ili da ti se uopste ne javi....uglavnom on tebe zove....uvijek idete na ista mjesta, uglavnom po njegovoj sugestiji itd itd....
- anais_nin
neka poucno je to iskustvoJordan26 wrote:Nisam bas tako dobra u prepoznavanja lazova...-naivna jesam al' nisam glupa pa sam se brzo izmakla...
Moglo je biti i gore...drago mi je u neku ruku sto sam se oprzila...sad i u hladno mlijeko pusem...
kad me vec takva sudba zadesila bolje prije nego kasnije..mozda kasnije budem imala vise srece
![]()
Nikad ne bih mogla biti nekome "druga" zena....
Nego de ti nama dobavi tih Kanadjana da nadjemo sta po svojoj mjeri...single-normalno...
a sto se kanadjana tice, jedina im je mana (u poredjenju s nasim frajerima) sto znaju biti ovako pospori za prici (onako u prosjeku), ali vrlo interesantno, primjetila sam kad dodju na nase prostore da se brzo prilagode okolini
- anais_nin
nemoj bona takoBeatrice_22 wrote:hajd nek neko sporije prilazi od bosanaca...![]()
![]()
![]()
nije mi se jednom desilo da taman sto sam se pocela interesovati on zdimi, a trudio se prije toga... mozda su svi kanadjani porijeklom
- cHupjahalic@
A tek kad im nase cure serviraju koju casicu sljivovice uz hranuanais_nin wrote:a sto se kanadjana tice, jedina im je mana (u poredjenju s nasim frajerima) sto znaju biti ovako pospori za prici (onako u prosjeku), ali vrlo interesantno, primjetila sam kad dodju na nase prostore da se brzo prilagode okolini![]()
i da ne bude da generalizujem previse, ali onako u prosjeku, gotive nase cure nenormalno, posebno zbog klope, paze ih ko malo vode na dlanu
![]()
- anais_nin
pa nije djaba milion provala na tu foruBeatrice_22 wrote:anais_nin wrote: nemoj bona takomeni je recimo to veliki plus kod nasih frajera ta proaktivnost, posebno kod sarajlija i tuzlaka (mostarci su cesto dobro polijeni po tom pitanju....kaze meni jedan jaran " pa sta cu joj prilazit kad znam da cu je i sutra vidjet na istom mjestu i isto vrijeme"
).....
![]()
![]()
![]()
![]()
joj filozofije
- anais_nin
potpisujemcHupjahalic@ wrote:A tek kad im nase cure serviraju koju casicu sljivovice uz hranuanais_nin wrote:a sto se kanadjana tice, jedina im je mana (u poredjenju s nasim frajerima) sto znaju biti ovako pospori za prici (onako u prosjeku), ali vrlo interesantno, primjetila sam kad dodju na nase prostore da se brzo prilagode okolini![]()
i da ne bude da generalizujem previse, ali onako u prosjeku, gotive nase cure nenormalno, posebno zbog klope, paze ih ko malo vode na dlanu
![]()
.... ah, koja radost i i u sta se sve nece prica pretvoriti.
![]()
- kolega
#143 Re: Male tajne velikih majstora zavodjenja...
ooo, pa ovo je komisijskianais_nin wrote:pa ovako:kolega wrote:kako ces mi dati do znanja, da li mi ide dobro?anais_nin wrote: hajde onda pokazi sta znas
![]()
p.s. ovo ko komisija na regrutaciji (nekad kako je bilo)
- anais_nin
#144 Re: Male tajne velikih majstora zavodjenja...
kolega wrote:ooo, pa ovo je komisijski, trebalo bi ipak to da ukljuci malo vise subjetivnosti sa tvoje strane, mislim, OK je poslusat misljenje prijatelja ili prijateljice, al' nikad im se ne moze vjerovat (mozda oni imaju nekih svojih interesa tu).
p.s. ovo ko komisija na regrutaciji (nekad kako je bilo), ..., al' ipak trazis nekog ko ce se obavezat na odanost tebi, a ne domovini.
- anais_nin
Beatrice meni se obicno razveze nesto drugoBeatrice_22 wrote: doduse, razveze se i meni jezik... in vino veritas![]()
@anais, joj pa mostarcima ne treba bracni savjetnik niti kakav terapeut za vezu... sve jasno i brzo gotovo... kako je i pocelo![]()
![]()
@ma suti jasta nego treba, sve se to brzo pretvori u raznorazne verzije meksickih sapunica, uz pomoc mahale, dobronamjernih i zlih jezika, pa sujeta, simpatija itd itd
-
Vozdra_123
mogu li ja prvi kao primjerak kanadskog muskog rodaanais_nin wrote:ja sam ZAVozdra_123 wrote:
da mi otvorimo kakav biznis ...vruce su musterije
- anais_nin
pa fino vam ja kazem kanadjanima samo mostarci mogu parirati po usporenostiJordan26 wrote:u procesu sam upoznavanja s mostarcemal oteze k'o da je iz Canade...
![]()
![]()
mahala, dobronamjerni, zlonamjerni se jos nisu upetljali...sve iscekujem![]()
![]()
- anais_nin
Vozdra_123 wrote:mogu li ja prvi kao primjerak kanadskog muskog rodaanais_nin wrote:ja sam ZAVozdra_123 wrote:
da mi otvorimo kakav biznis ...vruce su musterije
-
Vozdra_123
@anais
ma ja nisam na trzistu u sjevernoj americi
ali evropa je drugi kontinent daaalekooo od amerike
moze i partnerstvo i kajmak
"i'm not only the CEO but also a client"
a ja pazim sve curice k'o malo vode na dlanu
imam i references ako ti treba
ali evropa je drugi kontinent daaalekooo od amerike
"i'm not only the CEO but also a client"
- anais_nin
ccccccccccVozdra_123 wrote:@anais
ali evropa je drugi kontinent daaalekooo od amerike![]()
"i'm not only the CEO but also a client"![]()
nego CEO de ti meni reci kako ti namjeravas ispunjavati svoje duznosti kod mojih klijentica kad imas obaveza i na drugom kontinentu?
P.S. cuvaj te reference, trebace