Male tajne velikih majstora zavodjenja...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
teletrader

Post by teletrader »

Michun wrote:Ma mene zanima (opet sve nisam procitala) kako muski klasiraju zene pri napadu i kad ih klasiraju jel' skontaju ova je za ovo a ona od prosle subote je za ovo? Ju nou wot aj min!
.
Pa klasificiramo ih po velicini grudnjaka,ovi fakultetski obrazovani tu ponekad ukljuce i boju kose.. :run:

:-) :-) :-)
Max.Cherry

Post by Max.Cherry »

Michun wrote:...Meni se nekako cini da je njima nezgodnije. Jedino sto mi smeta jeste kad upoznas musku osobu i kao druzite se i vidjate i kao dopadne se on tebi i ti to komuniciras nekim satelitskim porukama ili otvoreno a on nije zainteresovan - e onda se kao on ustrucava da se nastavi druziti :( To je bezze - meni je OK da ne bude nista i da s nekim nastavis druzenje, jer pobogu ne zaljubis se ko' tele nego neka simpatija se javi... A opet postoji recimo osoba kojoj nikad ne priznala osjecaje. To je strah od odbijanja od strane osobe koju postujes i cije prijateljstvo ti znaci PUNO.
Vala ja nikad ne odbijam druženje, nikad ne znaš šta može biti poslije... A ova druga stvar je interesantna, u smislu tog famoznog prijateljstva, i dolazi nekako u koliziju u gore izrečenim... Lakše je priznati osjećaje nekome koga ne znaš puno, i nemaš osjećaj da ćeš nešto ujebati ako nisi već jaran s tom osobom. Zato, da se vratim na temu, definitivno važe pravila kod upucavanja, da ne čekaš ni momenta, da pričaš a da ne budeš dosadan... i još jedna bitna stvar koju ja nikako da savladam - da znaš slagat kad treba.
izblajhana

Post by izblajhana »

Max.Cherry wrote:
Michun wrote:...Meni se nekako cini da je njima nezgodnije. Jedino sto mi smeta jeste kad upoznas musku osobu i kao druzite se i vidjate i kao dopadne se on tebi i ti to komuniciras nekim satelitskim porukama ili otvoreno a on nije zainteresovan - e onda se kao on ustrucava da se nastavi druziti :( To je bezze - meni je OK da ne bude nista i da s nekim nastavis druzenje, jer pobogu ne zaljubis se ko' tele nego neka simpatija se javi... A opet postoji recimo osoba kojoj nikad ne priznala osjecaje. To je strah od odbijanja od strane osobe koju postujes i cije prijateljstvo ti znaci PUNO.
Vala ja nikad ne odbijam druženje, nikad ne znaš šta može biti poslije..
ili kako bi, drugim rijecima, rekla moja tetka nikad ne znas kakvog dobrog,lijepog i pametnog druga moze imati taj sto je prisao tebi, taj koji se tebi ne svidja :shock: :lol: :lol:
anais_nin

#129 Re: Male tajne velikih majstora zavodjenja...

Post by anais_nin »

kolega wrote:
anais_nin wrote:
kolega wrote:kazu da nema nista od teorije ako je ne slijedi praksa, ..., pa, ako ti ne smeta, ja bih malko da probam!? :)
hajde onda pokazi sta znas :D
kako ces mi dati do znanja, da li mi ide dobro? :)
pa ovako:

Image

:lol: :D
anais_nin

Post by anais_nin »

izblajhana wrote: Vala ja nikad ne odbijam druženje, nikad ne znaš šta može biti poslije..
ili kako bi, drugim rijecima, rekla moja tetka nikad ne znas kakvog dobrog,lijepog i pametnog druga moze imati taj sto je prisao tebi, taj koji se tebi ne svidja :shock: :lol: :lol:[/quote]

pametna ti tetka :D to je moja politika uvijek bila :D i ne samo zbog drugova doticnog, nego nikad ne znas hoce li se doticni mozda svidjeti nekoj od tvojih jaranica... :D znam dosta dobrih veza koje su pocele pogresnim upucavanjem :lol: :D
anais_nin

Post by anais_nin »

teletrader wrote:
Michun wrote:Ma mene zanima (opet sve nisam procitala) kako muski klasiraju zene pri napadu i kad ih klasiraju jel' skontaju ova je za ovo a ona od prosle subote je za ovo? Ju nou wot aj min!
.
Pa klasificiramo ih po velicini grudnjaka,ovi fakultetski obrazovani tu ponekad ukljuce i boju kose.. :run:

haj sad pojasni :D jer ako sam pravilno skontala u kom pravcu idu ta mjerila onda su mene svi muskarci do sada pogresno tretirali (il su isli na pogresan fakultet :lol:)
teletrader

Post by teletrader »

anais_nin wrote:
teletrader wrote:
.

haj sad pojasni :D jer ako sam pravilno skontala u kom pravcu idu ta mjerila onda su mene svi muskarci do sada pogresno tretirali (il su isli na pogresan fakultet :lol:)
Tebe izgleda mora da su ganjali stundenti ponavljaci :D
izblajhana

Post by izblajhana »

Jordan26 wrote:"Muskarci svasta govore. Ne treba ih slusati. Muskarac bi rekao bilo sta, samo da dobije ono sto zeli."
:thumbup: :D
Vozdra_123

Post by Vozdra_123 »

anais_nin wrote:
Lace wrote:
Stitch__ wrote:hajmo na kafu, sjedim 20 minuta vidim idel ne ide, ako ide, uslijedi recenica - HAJ VAMO DA SE NE PEGLAMO VISE i zazvalim je, i to je to :D :D :D :D
evo ja se uzbudila odmah :-?

anais...godina dana cini svoje..ucini nesto :D
cekam da se javi neki koji je dobro uhodan, da ti ga nabacim pa da ti ne moras nista radit :D samo izgledaj :D

p.s. ima ovih kanadjana da ti srce stane, kontam se mogla sam jedan kontejner prebaciti do sarajeva, ono za prvu pomoc, malo za promjenu :D
da mi otvorimo kakav biznis ... :D
anais_nin

Post by anais_nin »

teletrader wrote:
anais_nin wrote:
teletrader wrote: Pa klasificiramo ih po velicini grudnjaka,ovi fakultetski obrazovani tu ponekad ukljuce i boju kose.. :run:

Tebe izgleda mora da su ganjali stundenti ponavljaci :D
rekoh ti de pojasni :D ako sam dobro skontala tvoju logiku plavusha sa malo vecim brojem tog dijela garderobe bi spadala u kategoriju "brze hrane" :lol: :D a ja daleko od toga da se zalim na tretman koji sam dobivala do sada, naprotiv :D stavise, cak i neki zeMskarosi bi se znali umiliti na malo duze vrijeme, i dat se u vodanje za rucice umjesto keks na eks (sto je u mom slucaju u jednom periodu bilo kontra mojih motiva :lol:)
anais_nin

Post by anais_nin »

Vozdra_123 wrote:
ja sam ZA :D vruce su musterije :D
anais_nin

Post by anais_nin »

Jordan26 wrote:Sto se zavodjenja tice ima nesto sto sam procitala prije par dana: "Muskarci svasta govore. Ne treba ih slusati. Muskarac bi rekao bilo sta, samo da dobije ono sto zeli."
Ne bih vjerovala da nisam osjetila na svojoj kozi.
Fazon je natjerati zenu/ djevojku da te slusa...pa da ti polako pocne vjerovati, ostatak je lako zamisliti. Prije nekih pola godine upoznala sam "momka" koji je mjesec dana tvrdio da je momak, pa je nakon nekog vremena bio fol razveden, iskreno vjerujem da cijelo vrijeme bio ozenjen...
Sto se zavodjenja tice, ne smetaju mi single zavodnici (cak stavise dragi su mi, drazi su mi od pasivnih primjeraka muskog roda) al' ozenjeni koji idu okolo i zavode sve sto stignu samo scora radi, mi se stvarno gade.
ja se posebno slazem sa ovom tvojom zadnjom recenicom (s tim sto isto vrijedi za oba pola da se razumijemo)....jedan moj jako dobar prijatelj spada u ovu kategoriju....stavise upoznali smo se tako sto me pokusavao smuntat....ali je od mene dobio respect jer nema cile mile nema pricica za laku noc, kod njega ti je hosh nesh ne moras...naravno sve finjaka, gotiva itd itd, ali zna se sta je i kako je.....meni je to skroz ok....

a za te ozenjene, vopra mi je zao sto ti se to desilo....jos mi je vise zao njegove zene :roll: ima milion cura kojima ne bi bio problem biti "druga zena" iz samo njima poznatih razloga, upetljati nekoga ko je u totalnom neznanju u takvu situaciju mi je skroz fuj :roll: ja sam do sada imala lude srece sto sam svaki put takve nanjusila pri prvom kontaktu cak i kad sakriju prsten.... :D prosle godine me jedan pitao (tigris znas koji, oni likovi iz onog grilla :lol: sto su lafo trazili vodica) kako znas....pa fino, po vonju ocaja :D

bez zeze Jordan ne znam je li tvoj pokazivao ikakve sumnjive znakove, ali ima fora po kojima ih odmah na pocetku mozes prokuziti....npr oni koji stalno gase telefon, sve malo malo pa su nedostupni (uglavnom imaju 2 razlicita broja za te potrebe)....nikad ti ne daje svoj kucni broj telefona, kao sta ce ti imas broj mobitela...cesto se desi kad ga nazoves da se ne moze pricati tada, ili da ti se uopste ne javi....uglavnom on tebe zove....uvijek idete na ista mjesta, uglavnom po njegovoj sugestiji itd itd.... :D
anais_nin

Post by anais_nin »

Jordan26 wrote:Nisam bas tako dobra u prepoznavanja lazova...-naivna jesam al' nisam glupa pa sam se brzo izmakla...
Moglo je biti i gore... :) drago mi je u neku ruku sto sam se oprzila...sad i u hladno mlijeko pusem... :) kad me vec takva sudba zadesila bolje prije nego kasnije..mozda kasnije budem imala vise srece :)
Nikad ne bih mogla biti nekome "druga" zena....
Nego de ti nama dobavi tih Kanadjana da nadjemo sta po svojoj mjeri...single-normalno...
neka poucno je to iskustvo :D kao sto si rekla dobro je moglo je i gore ne daj Boze :D zato i napisah neke od ovih prvih signala, ako koja cura s foruma slucajno u neznanju naleti na nekog takvog da ga na vrijeme likvidira :D

a sto se kanadjana tice, jedina im je mana (u poredjenju s nasim frajerima) sto znaju biti ovako pospori za prici (onako u prosjeku), ali vrlo interesantno, primjetila sam kad dodju na nase prostore da se brzo prilagode okolini :lol: :D i da ne bude da generalizujem previse, ali onako u prosjeku, gotive nase cure nenormalno, posebno zbog klope, paze ih ko malo vode na dlanu :D :lol:
anais_nin

Post by anais_nin »

Beatrice_22 wrote:hajd nek neko sporije prilazi od bosanaca... :D :D :D

nije mi se jednom desilo da taman sto sam se pocela interesovati on zdimi, a trudio se prije toga... mozda su svi kanadjani porijeklom :D
nemoj bona tako :D meni je recimo to veliki plus kod nasih frajera ta proaktivnost, posebno kod sarajlija i tuzlaka (mostarci su cesto dobro polijeni po tom pitanju....kaze meni jedan jaran " pa sta cu joj prilazit kad znam da cu je i sutra vidjet na istom mjestu i isto vrijeme" :lol:).....
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

anais_nin wrote:a sto se kanadjana tice, jedina im je mana (u poredjenju s nasim frajerima) sto znaju biti ovako pospori za prici (onako u prosjeku), ali vrlo interesantno, primjetila sam kad dodju na nase prostore da se brzo prilagode okolini :lol: :D i da ne bude da generalizujem previse, ali onako u prosjeku, gotive nase cure nenormalno, posebno zbog klope, paze ih ko malo vode na dlanu :D :lol:
A tek kad im nase cure serviraju koju casicu sljivovice uz hranu :D .... ah, koja radost i i u sta se sve nece prica pretvoriti. :D :D
anais_nin

Post by anais_nin »

Beatrice_22 wrote:
anais_nin wrote: nemoj bona tako :D meni je recimo to veliki plus kod nasih frajera ta proaktivnost, posebno kod sarajlija i tuzlaka (mostarci su cesto dobro polijeni po tom pitanju....kaze meni jedan jaran " pa sta cu joj prilazit kad znam da cu je i sutra vidjet na istom mjestu i isto vrijeme" :lol:).....
:lol: :lol: :lol: :lol:

joj filozofije
pa nije djaba milion provala na tu foru :D znas kako ti izgleda "veza" u mostaru :D gledate se onako iz daleka jedno 6 mjeseci :D ko prvi pogleda u stranu, prekinuo je :lol: :D
anais_nin

Post by anais_nin »

cHupjahalic@ wrote:
anais_nin wrote:a sto se kanadjana tice, jedina im je mana (u poredjenju s nasim frajerima) sto znaju biti ovako pospori za prici (onako u prosjeku), ali vrlo interesantno, primjetila sam kad dodju na nase prostore da se brzo prilagode okolini :lol: :D i da ne bude da generalizujem previse, ali onako u prosjeku, gotive nase cure nenormalno, posebno zbog klope, paze ih ko malo vode na dlanu :D :lol:
A tek kad im nase cure serviraju koju casicu sljivovice uz hranu :D .... ah, koja radost i i u sta se sve nece prica pretvoriti. :D :D
potpisujem :lol: :D
kolega

#143 Re: Male tajne velikih majstora zavodjenja...

Post by kolega »

anais_nin wrote:
kolega wrote:
anais_nin wrote: hajde onda pokazi sta znas :D
kako ces mi dati do znanja, da li mi ide dobro? :)
pa ovako:

Image

:lol: :D
ooo, pa ovo je komisijski :), trebalo bi ipak to da ukljuci malo vise subjetivnosti sa tvoje strane, mislim, OK je poslusat misljenje prijatelja ili prijateljice, al' nikad im se ne moze vjerovat (mozda oni imaju nekih svojih interesa tu).
p.s. ovo ko komisija na regrutaciji (nekad kako je bilo) :), ..., al' ipak trazis nekog ko ce se obavezat na odanost tebi, a ne domovini. :)
anais_nin

#144 Re: Male tajne velikih majstora zavodjenja...

Post by anais_nin »

kolega wrote:ooo, pa ovo je komisijski :), trebalo bi ipak to da ukljuci malo vise subjetivnosti sa tvoje strane, mislim, OK je poslusat misljenje prijatelja ili prijateljice, al' nikad im se ne moze vjerovat (mozda oni imaju nekih svojih interesa tu).
p.s. ovo ko komisija na regrutaciji (nekad kako je bilo) :), ..., al' ipak trazis nekog ko ce se obavezat na odanost tebi, a ne domovini. :)
:D ma jok, ove face samo sluze kao stalci za bodove :lol: :D to ja samo da docaram cinjenicu da ces biti javno ocjenjivan pa ti vidi :lol: :D davno su prosle godine kad sam ja slusala savijete bilo kakvih komisija :D
anais_nin

Post by anais_nin »

Beatrice_22 wrote: doduse, razveze se i meni jezik... in vino veritas :D

@anais, joj pa mostarcima ne treba bracni savjetnik niti kakav terapeut za vezu... sve jasno i brzo gotovo... kako je i pocelo :lol: :lol: :lol:
Beatrice meni se obicno razveze nesto drugo :lol: :lol: :lol:

@ma suti jasta nego treba, sve se to brzo pretvori u raznorazne verzije meksickih sapunica, uz pomoc mahale, dobronamjernih i zlih jezika, pa sujeta, simpatija itd itd :lol: :D za takvo "pasivnu" sredinu, ima puno aktivnih desavanja :lol:
Vozdra_123

Post by Vozdra_123 »

anais_nin wrote:
Vozdra_123 wrote:
mogu li ja prvi kao primjerak kanadskog muskog roda :D
anais_nin

Post by anais_nin »

Jordan26 wrote:u procesu sam upoznavanja s mostarcem :D al oteze k'o da je iz Canade... :D :D
mahala, dobronamjerni, zlonamjerni se jos nisu upetljali...sve iscekujem :D :D :D
pa fino vam ja kazem kanadjanima samo mostarci mogu parirati po usporenosti :lol: :D istina, uglavnom su vrijedni malo strpljenja :D a sto se mahale tice, ukoliko nisi iz mostara, taj val ce te manje pljusnuti (ako nisi iz mostara ocekuj taj val tek nakon sto se skontate :D onda ce biti i po tebi i po njemu :lol:)....
anais_nin

Post by anais_nin »

Vozdra_123 wrote:
anais_nin wrote:
Vozdra_123 wrote:
mogu li ja prvi kao primjerak kanadskog muskog roda :D
:lol: :D a od kad si ti to na trzistu za izvoz? :D nemoj da ja sipku vadim :D ja mislila on hoce u partnerstvo, poslovno, a on bi preko reda kajmak s mlijeka kupio.... :lol: :D meni su ove musterije zenskog roda veoma drage, tako da im sva roba mora doci uz moju garanciju :D
Vozdra_123

Post by Vozdra_123 »

@anais

ma ja nisam na trzistu u sjevernoj americi
ali evropa je drugi kontinent daaalekooo od amerike :D

moze i partnerstvo i kajmak
"i'm not only the CEO but also a client" :D

a ja pazim sve curice k'o malo vode na dlanu
imam i references ako ti treba :D
anais_nin

Post by anais_nin »

Vozdra_123 wrote:@anais

ma ja nisam na trzistu u sjevernoj americi
ali evropa je drugi kontinent daaalekooo od amerike :D

moze i partnerstvo i kajmak
"i'm not only the CEO but also a client" :D

a ja pazim sve curice k'o malo vode na dlanu
imam i references ako ti treba :D
cccccccccc :lol: :D :oops: eki to, od kako se to pocelo dijeliti po kontinentima? :D eto, svaki dan nesto novo naucim....

nego CEO de ti meni reci kako ti namjeravas ispunjavati svoje duznosti kod mojih klijentica kad imas obaveza i na drugom kontinentu? :D

P.S. cuvaj te reference, trebace :D
Post Reply