Tebi očito nije jasno da je tema vzana za male stranke u federaciji. Ja koliko znam SNSD nema zastupnika u Zastupničkom Domu Parlamentarne Skupštine BiH, koji dolaze iz federacije.probuseni $ wrote:U kojem to smjeru te velike stranke vode zemlju, kao npr. SDA ili SNSD, pa ce ih ove male strnke "zaustaviti " u tom njihovom progresu ?Čovjek wrote:
Ova tema je isključivo postavljena za ljude koji su informirani o načinu funkcionisanja vlasti u BiH. Ako nisi informiran, onda se malo informiši.
Moraš znati da, ako si aktivista neke od malih stranaka, ta tvoja stranka neće ostvariti ništa korisno za Državu na ovim izborima, nego će jedino ostvariti svoj cilj, a to je koje mjesto u nekoj od skupština i onda će pokretati inicijative koje nemaju smisla i usporavati reforme ove zemlje.
To je jasno kao dan, svakome ko i malo prati dešavanja na političkoj sceni u BiH.
Rekoh ti, prouči malo funkcionisanje vlasti u BiH, pa onda postavljaj pitanja. Ovakva tvoja pitanja me asociraju na pitanja koja postavljaju djeca u osnovnim školama.