malcu treba dom :)

Za sve koji vole ta divna stvorenja...

Moderator: anex

Post Reply
Cholina_Lokica

#1 malcu treba dom :)

Post by Cholina_Lokica »

eh malca sam nasla pred ulazom, dovela kuci, i s obzirom da imam jos jednog psa ne mogu ga zadrzati, pa da vidimo ima li zainteresovanih da ga vole, maze, paze :) ima oko tri mjeseca, umiljat je skroz, razigran, dusa prava :D ako ima zainteresovanih, neka se jave :D

Image

Image
Phia

#2 Re: malcu treba dom :)

Post by Phia »

Dile wrote:eh malca sam nasla pred ulazom, dovela kuci, i s obzirom da imam jos jednog psa ne mogu ga zadrzati, pa da vidimo ima li zainteresovanih da ga vole, maze, paze :) ima oko tri mjeseca, umiljat je skroz, razigran, dusa prava :D ako ima zainteresovanih, neka se jave :D

Image

Image
Probaj preko oglasa da ga udomiš
Cholina_Lokica

#3 Re: malcu treba dom :)

Post by Cholina_Lokica »

pokusavam svuda :D
Phia

#4 Re: malcu treba dom :)

Post by Phia »

Dile wrote:pokusavam svuda :D
Sretno!
Cholina_Lokica

#5 Re: malcu treba dom :)

Post by Cholina_Lokica »

hvala :) bice valjda nesto jer ne bih da ga moram pustiti na ulicu jer je jadnicak bilo skroz promrzao, gladan, zedan, da je ostao jos dan-dva ne bi prezivio
Baby

#6 Re: malcu treba dom :)

Post by Baby »

Eh owako,obožavam ovo radit.Fino postaviš na http://www.*** SPAM ***.ba napišeš spol mjesec,boju i kažeš da je mješanac.
Ovak Poklanjam psa starog tri mjeseca,smeđe boje,( eeventualno ak ti liči na neku rasu napišeš).Tako ti je najbolje.
Dostta ljudi je udomilo pse preko ovih oglasa. ;) sretno ;)
ajsela

#7 Re: malcu treba dom :)

Post by ajsela »

Dusa mala kako bezbrizno spava, u toplom:) Nadam se da ce se neko javiti da ga udomi! Cuvam fige!!!
Cholina_Lokica

#8 Re: malcu treba dom :)

Post by Cholina_Lokica »

ajsela wrote:Dusa mala kako bezbrizno spava, u toplom:) Nadam se da ce se neko javiti da ga udomi! Cuvam fige!!!
hvala, nace se valjda neko, jer je malac super, pravo je pametan, samo sto se jos uvijek boli nepoznatih ljudi, i pravo ga je strah ici napolje, valjda ga strah da ga ne ostavim :)
od nedelje je kod mene, skontao je gdje treba u wc da ide, ne penje se na krevete, spava stalno na istom mjestu gdje sam mu stavila dekicu, tablete pije bez problema i sl.
ajsela

#9 Re: malcu treba dom :)

Post by ajsela »

Uvijek su ti psi koji se spase sa ulice tako zahvalni, znam po svojoj "bebici" koju sam spasila. Nadam se da ce ga neko usvojiti i paziti.Javi nam molim te sta je bilo
Cholina_Lokica

#10 Re: malcu treba dom :)

Post by Cholina_Lokica »

samo da obavjestim... malac nasao dom :D
ajsela

#11 Re: malcu treba dom :)

Post by ajsela »

Super vijest!! Svaka cast. malac sretno u novom domu!! :P
csejla

#12 Re: malcu treba dom :)

Post by csejla »

Ma on je zaista prava ljepa beba, zasluzio je da ga neko voli ;) Hoces li ga ti moci obilaziti kod osobe koja ga je usvojila?
Karabaja

#13 Re: malcu treba dom :)

Post by Karabaja »

Dile imamo isti tepih :D
Cholina_Lokica

#14 Re: malcu treba dom :)

Post by Cholina_Lokica »

csejla wrote:Ma on je zaista prava ljepa beba, zasluzio je da ga neko voli ;) Hoces li ga ti moci obilaziti kod osobe koja ga je usvojila?
hocu :) gospodju koja ga je uzela znam citav zivot, i prva nanina komsinica, tako da ga mogu stalno vidjati :) a znam da ce mu biti dobro kod nje

@karabaja
imam u drugoj sobi i u zelenoj boji :D
csejla

#15 Re: malcu treba dom :)

Post by csejla »

Dile wrote:
csejla wrote:Ma on je zaista prava ljepa beba, zasluzio je da ga neko voli ;) Hoces li ga ti moci obilaziti kod osobe koja ga je usvojila?
hocu :) gospodju koja ga je uzela znam citav zivot, i prva nanina komsinica, tako da ga mogu stalno vidjati :) a znam da ce mu biti dobro kod nje

@karabaja
imam u drugoj sobi i u zelenoj boji :D
Pa to je super! Onda nam ga slikaj povremeno i postavi slikice :)
Post Reply