Sve mi se cini da je citiras, a ako nisi preporucujem da je procitas kao i svi koji zele da se Izuce Zanat Zavodjenja
mala škola zavođenja
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
eugen-magic
nisam. daj pričaj malo o čem piše.Felicita wrote:EugenU da nisi ti cit'o onu knjigu THE GAME?![]()
Sve mi se cini da je citiras, a ako nisi preporucujem da je procitas kao i svi koji zele da se Izuce Zanat Zavodjenja
- stranac2
Metode zavodjenja ...... covjek opisuje svoja iskustva i daje upute ...eugen-magic wrote:nisam. daj pričaj malo o čem piše.Felicita wrote:EugenU da nisi ti cit'o onu knjigu THE GAME?![]()
Pouka knjige je da kao i sa svim ostalim bez treniranja nema uspjeha
za preporuciti svakom musakarcu
- anais_nin
pitanje samopouzdanja, ne treningastranac2 wrote:Metode zavodjenja ...... covjek opisuje svoja iskustva i daje upute ...eugen-magic wrote:nisam. daj pričaj malo o čem piše.Felicita wrote:EugenU da nisi ti cit'o onu knjigu THE GAME?![]()
Pouka knjige je da kao i sa svim ostalim bez treniranja nema uspjeha![]()
![]()
-
Stick!
eugen-magic wrote:većina ljudi misli da je fizički izgled i lova ono na što se žene najviše pale. međutim nije tako, znanje i iskustvo su od presudnog značaja.
je li vam se kad dogodilo da se trudite oko neke cure, sav se satarete od truda, plaćate joj sve živo i onda kad je želite poljubiti ona vas odbije sa spikom: +što je tebi, pa mi smo samo prijatelji..' ili '..svi ste vi isti, samo mislite na ono..'
dragi prijatelju, nemoj nikad dozvoliti da te žene iskorištavaju i povrijede. a one to vole raditi. samo ako im se pruži prilika.
Prosvijetli nas Obi Wan Kenobi. Sila je u tebi.. nesikorištena
- stranac2
pojednostavljujes vrlo komplikovane stvarianais_nin wrote:pitanje samopouzdanja, ne treningastranac2 wrote:Metode zavodjenja ...... covjek opisuje svoja iskustva i daje upute ...eugen-magic wrote: nisam. daj pričaj malo o čem piše.
![]()
- anais_nin
iole pametno zensko moze nanjusiti "istreniranog" muskarcastranac2 wrote:pojednostavljujes vrlo komplikovane stvarianais_nin wrote:pitanje samopouzdanja, ne treningastranac2 wrote: Metode zavodjenja ...... covjek opisuje svoja iskustva i daje upute ...
![]()
za preporuciti svakom musakarcu..samopouzdanje n..ije nesto scim se covjek rodi nego sto se stice/gubi vremenom
i ne, nisam mislila na samopouzdanje u smislu "on je siguran da moze pokupiti bilo koju zensku"
- Bumbar
anais_nin wrote:iole pametno zensko moze nanjusiti "istreniranog" muskarcastranac2 wrote:pojednostavljujes vrlo komplikovane stvarianais_nin wrote: pitanje samopouzdanja, ne treninga..samopouzdanje n..ije nesto scim se covjek rodi nego sto se stice/gubi vremenom
njegova prica je genericka
njegovi potezi su "izvjezbani"
iz perspektive zene - nimalo privlacno
![]()
i ne, nisam mislila na samopouzdanje u smislu "on je siguran da moze pokupiti bilo koju zensku"i to je samo privid...samopouzdanje se odnosi na nivo komotnosti u sopstvenoj kozi
a to te ne moze nauciti ni jedna knjiga
i takvo samopouzdanje pokupi cure svaki put whahahah
- stranac2
HAHA ..ma ti si expert izgledaanais_nin wrote:iole pametno zensko moze nanjusiti "istreniranog" muskarcastranac2 wrote:pojednostavljujes vrlo komplikovane stvarianais_nin wrote: pitanje samopouzdanja, ne treninga..samopouzdanje n..ije nesto scim se covjek rodi nego sto se stice/gubi vremenom
njegova prica je genericka
njegovi potezi su "izvjezbani"
iz perspektive zene - nimalo privlacno
![]()
i ne, nisam mislila na samopouzdanje u smislu "on je siguran da moze pokupiti bilo koju zensku"i to je samo privid...samopouzdanje se odnosi na nivo komotnosti u sopstvenoj kozi
a to te ne moze nauciti ni jedna knjiga
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
eugen-magic wrote:većina ljudi misli da je fizički izgled i lova ono na što se žene najviše pale. međutim nije tako, znanje i iskustvo su od presudnog značaja.
je li vam se kad dogodilo da se trudite oko neke cure, sav se satarete od truda, plaćate joj sve živo i onda kad je želite poljubiti ona vas odbije sa spikom: +što je tebi, pa mi smo samo prijatelji..' ili '..svi ste vi isti, samo mislite na ono..'
dragi prijatelju, nemoj nikad dozvoliti da te žene iskorištavaju i povrijede. a one to vole raditi. samo ako im se pruži prilika.
jooooj ljudi coek je maGionicar kako sve pogada
jednom davno je rekao jedan pametan pisac.....Carleton, William - irski književnik "Nemojte nikada tražiti srce jedne žene. Može se dogoditi slučajno da ga ona ima i da vam ga pokloni."
- KotromanichII
pricaj te sta hocete ali eugen dobar posao odradio, bas sam citao paziljivo njegove tekstove i imaju smisla, cak iz iskustva znam da je tako sto on pise, mogu potvrditi
EUGEN AKO MOZES DA MI POSALJES JEDAN VECI TEKST SVE TO STO SI PISAO I JOS VISE BAS ME INTERESUJE
EUGEN AKO MOZES DA MI POSALJES JEDAN VECI TEKST SVE TO STO SI PISAO I JOS VISE BAS ME INTERESUJE
- kolega
#166 Re: mala škola zavođenja
ima li tog teksta?