madner wrote: Haj sto imas glupu argumentaciju, ali ako meni repliciras koji covjeku kaze da mu advokat nece pomoci onda to obicno znaci da se ne slazes sa tom pozicijom. Dakle sada si doveo sebe do toga da se zapravo slazes sa mojim stavom, samo iz nekog razloga si imao zelju da mi repliciras.
Savjet za Njemacku je potpuno nebitan za ovaj problem. Jedino sto treba paziti jeste da ako se nastavi baviti time u Njemackoj ima veci problem.
Upravo si se slozio da poznajem, samo imas problem sa logickim zakljucivanjem.
Jesi li ti politicar po struci, posto puno pricas a vazda u prazno i nepovezano. Vec po koji put ti ukazujem da lazes i petljas, a ti samo ignoras. Evo ponovo , posto jedno izvalis tipa da sam savjetovao covjeku adovkata, kad te prozovem da citiras gdje sam to uradio, ti mjenjas plocu i ignore.
Pitao sam fino covjeka je li stigao do prinudne naplate, ako jeste to znaci da je prespavao sve pravne lijekove koji su mu bili dostupni. Mozda jos preostaje da pokrene upravni spor ako rok nije istekao. A ako do sad nije kontaktirao advokata onda ili nema novca da plati ni to ili nije toliki iznos da se vrijedi borit. Isplatnije mu bude platit par stoja reketa nego advokata ako cemo biti realni. E to se naziva logicki zakljucak, a ne sto ti prodajes pod svojom "logikom".