Treba mi dobar servis za Opele (Frontera), ako ko ima iskustva...
Mala pomoc,
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
benkica
#1 Mala pomoc,
Pozdrav svima,
- arman1
- Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
- Vozim: šta klepim
- Horoskop: BOG
#2 Re: Mala pomoc,
Imšir d.o.o.benkica wrote:Pozdrav svima,
-
slatkusina
#4 Re: Mala pomoc,
Ma kakav Imsir ce te samo oderati i to je sve. Dobar je onaj u Visokom ili ga odvuci kod nekog provjerenog majstora. Imam Corsu i znam veoma dobro. Imsir mi je rekao da ostavim auto pa ce ga oni ispopravljati i dati mi racun sutradan. Poucena da je moja drugarica isto uradila i dobila racun na 1000 KM bez ikakve promjene na autu to nisam dozvolila. Onaj OPEL servis na STupu nije los mada su mi malo fuseraji. U Visokom ide moja raja a vecina ima opelova auta i kazu da su prilicno zadovoljni.
Ja imam svog lokalnog majstora kome jedini vjerujem nakon hodanja kod majstora i smao njemu i idem i prezadovoljna sam.
Ja imam svog lokalnog majstora kome jedini vjerujem nakon hodanja kod majstora i smao njemu i idem i prezadovoljna sam.
-
benkica
#5 Re: Mala pomoc,
slatkusina wrote:Ma kakav Imsir ce te samo oderati i to je sve. Dobar je onaj u Visokom ili ga odvuci kod nekog provjerenog majstora. Imam Corsu i znam veoma dobro. Imsir mi je rekao da ostavim auto pa ce ga oni ispopravljati i dati mi racun sutradan. Poucena da je moja drugarica isto uradila i dobila racun na 1000 KM bez ikakve promjene na autu to nisam dozvolila. Onaj OPEL servis na STupu nije los mada su mi malo fuseraji. U Visokom ide moja raja a vecina ima opelova auta i kazu da su prilicno zadovoljni.
imas li mozda broj telefona ili naziv tog servisa u visokom?
- chuchumbamayumbe
#6 Re: Mala pomoc,
Samo nemoj kod IMSIRA!
Eno ti na Stupu imas Opelov servis, tamo kod lampera, ja mislim da se zove Safe Car ili tako nekako.
Odlicni momci, strucni, ne deru...
Eno ti na Stupu imas Opelov servis, tamo kod lampera, ja mislim da se zove Safe Car ili tako nekako.
-
benkica
#7 Re: Mala pomoc,
chuchumbamayumbe wrote:Samo nemoj kod IMSIRA!
ok hvala svima, probam ove na stupu, mrsko mi do visokog...
- madnessa
#8 Re: Mala pomoc,
ma i ti na stupu znaju oderati kozu. meni su za promjenu ulja i filtera na corsi c trazili malo bogatstvo. tako da sam po preporuci otisla kod sestrinog mehanicara i prezadovoljna sam.
- madnessa
#9 Re: Mala pomoc,
Her Flick wrote:definitivno sam fulio profesiju
citam ove postove i cudim se koliko su zene zadovoljne mehanicarima![]()
da nije mozda zbog ulja na rukama![]()
moRe i baby ulje, flick... ne moras mijenjati profesiju...
-
Sarajevski
#10 Re: Mala pomoc,
ne moras vise u visoko, sada imas berlijeta salon i servis na alipasinom polju. iznad nekadasnje zgrade avaza, sada hypo banke