Mala pomoc ......

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
*mima*

#1 Mala pomoc ......

Post by *mima* »

Ne mogu da se sjetim da li je vec neko pitao........ali ako neko zna da mi preporuci usisivac.............dobar a da nije previse skup.
*mima*

Post by *mima* »

:(
fantom slobode

Post by fantom slobode »

E ne znam cijenu mima, ali nekako mislim da sada svako zna da napravi taj usisivac.Istina, primjetih da se po Sarajevu stalno kvare raji, meni je mater promijenila ih nebrojeno, no nisam siguran da li je do usisivaca ili vlasnika.
Znam da ima sada ovaj Beko, sto nesto preciscava sa vodom tu prasinu.Nisam bas siguran da je najjeftiniji, ali sam vidio da dobro radi, manje prasine u kuci.Ako zelis vise sigurnosti kupi kakav philips, panasonic, ne vjerujem ni da ce te LG ili Samsung izraditi, a ako nije neka lova, ja bih i sa Birom probao, rekoh na pocetku da to svi sada znaj uda naprave.Uporedi cijene, otidji do par radnji i uprati modele, vodi racuna koliko je jak i to je to.Pregledaj da li ima slabiih mejsta, gdje bi mogao da pukne (crijevo itako to).
*mima*

Post by *mima* »

Fantom..........hvala na opsirnom odgovoru. Ja samo znam da vise nikad necu nista kupiti bilo sto gdje pise...BIRA.....
fantom slobode

Post by fantom slobode »

mene moj panasonic slusa evo ima tome i deset i vise godina, tako da ti ne mogu nista posebno reci, a AEG kojeg imam, radi isto tako odlicno, no stalno mi se crijevo odljepljivalo, nedavno sam ga napokon uspio zaljepiti kako treba na sastavu sa onom plastikom.No ovaj drugi koristim u kuci gdje nisam stalno, no malo me je razocarao, jer ipak kao dobra marka, a problemi onako ocigledni, bas onako bio za baciti, da se covjek ne sekira :)
In_side

Post by In_side »

Kupila sam BEKo usisivac , prije 2 mjeseca i urahatila se malo je rec.Naspes vode , rucka odlicna i juhu .Za cijenu i garanciju od 5 godina , odlican.

nepada mi na pamet vise bit rob nekim stvarima i markama.
*mima*

Post by *mima* »

In_side wrote:Kupila sam BEKo usisivac , prije 2 mjeseca i urahatila se malo je rec.Naspes vode , rucka odlicna i juhu .Za cijenu i garanciju od 5 godina , odlican.

A koja je cijena?
Celly

Post by Celly »

BIRU zaobilaziti u sto sirem luku (barem sto se usisivaca tice). Ja ga kupila prije par mjeseci, sekunda mu fali da odleti u kantu za smece. Nula totalna
*mima*

Post by *mima* »

Celly wrote:BIRU zaobilaziti u sto sirem luku (barem sto se usisivaca tice). Ja ga kupila prije par mjeseci, sekunda mu fali da odleti u kantu za smece. Nula totalna

Ma od BIRE nista...........to je katastrofa.
sulesavic

Post by sulesavic »

mima wrote:
In_side wrote:Kupila sam BEKo usisivac , prije 2 mjeseca i urahatila se malo je rec.Naspes vode , rucka odlicna i juhu .Za cijenu i garanciju od 5 godina , odlican.

A koja je cijena?
Pretpostavljam da je oko 200 KM...
janje_

Post by janje_ »

ako hoces da kupis samo jednom u zivotu, onda je ovo stroj za tebe:

Image

dyson dc08..
cijena: ca. 300 eura..
In_side

Post by In_side »

mima wrote:

A koja je cijena?

Cijena ti je 189,00 KM .Vako ti izgleda

Image
sulesavic

Post by sulesavic »

In_side wrote:
Cijena ti je 189,00 KM .Vako ti izgleda

Image
Kad veæ ovakav kupuje¹ - uzmi i onaj jedan mali od 20-ak markica... Golem je zahmet kad ne¹to sitno treba¹ usisati... Prosut pepeo od cigara, ¹eæer i sl.
melb26sa

Post by melb26sa »

janje_ wrote:ako hoces da kupis samo jednom u zivotu, onda je ovo stroj za tebe:

Image

dyson dc08..
cijena: ca. 300 eura..
Ima li ovaj u SAD? Slomise mi ledja ovi njihovi "upright' usisivaci - nista s njima ne mozes usisati - stepenice posebno :x Ja bih usisavala da imam ovog malca dc08 ali sada mora muzic jer mene ledja bole :D
turban

Post by turban »

mima wrote:Fantom..........hvala na opsirnom odgovoru. Ja samo znam da vise nikad necu nista kupiti bilo sto gdje pise...BIRA.....
Zato ja koristim provjerenu pralju marke "Avdagina saka"... :D
Post Reply