Mala pomoc ......
Moderator: anex
-
*mima*
#1 Mala pomoc ......
Ne mogu da se sjetim da li je vec neko pitao........ali ako neko zna da mi preporuci usisivac.............dobar a da nije previse skup.
- fantom slobode
E ne znam cijenu mima, ali nekako mislim da sada svako zna da napravi taj usisivac.Istina, primjetih da se po Sarajevu stalno kvare raji, meni je mater promijenila ih nebrojeno, no nisam siguran da li je do usisivaca ili vlasnika.
Znam da ima sada ovaj Beko, sto nesto preciscava sa vodom tu prasinu.Nisam bas siguran da je najjeftiniji, ali sam vidio da dobro radi, manje prasine u kuci.Ako zelis vise sigurnosti kupi kakav philips, panasonic, ne vjerujem ni da ce te LG ili Samsung izraditi, a ako nije neka lova, ja bih i sa Birom probao, rekoh na pocetku da to svi sada znaj uda naprave.Uporedi cijene, otidji do par radnji i uprati modele, vodi racuna koliko je jak i to je to.Pregledaj da li ima slabiih mejsta, gdje bi mogao da pukne (crijevo itako to).
Znam da ima sada ovaj Beko, sto nesto preciscava sa vodom tu prasinu.Nisam bas siguran da je najjeftiniji, ali sam vidio da dobro radi, manje prasine u kuci.Ako zelis vise sigurnosti kupi kakav philips, panasonic, ne vjerujem ni da ce te LG ili Samsung izraditi, a ako nije neka lova, ja bih i sa Birom probao, rekoh na pocetku da to svi sada znaj uda naprave.Uporedi cijene, otidji do par radnji i uprati modele, vodi racuna koliko je jak i to je to.Pregledaj da li ima slabiih mejsta, gdje bi mogao da pukne (crijevo itako to).
- fantom slobode
mene moj panasonic slusa evo ima tome i deset i vise godina, tako da ti ne mogu nista posebno reci, a AEG kojeg imam, radi isto tako odlicno, no stalno mi se crijevo odljepljivalo, nedavno sam ga napokon uspio zaljepiti kako treba na sastavu sa onom plastikom.No ovaj drugi koristim u kuci gdje nisam stalno, no malo me je razocarao, jer ipak kao dobra marka, a problemi onako ocigledni, bas onako bio za baciti, da se covjek ne sekira 
-
sulesavic
Pretpostavljam da je oko 200 KM...mima wrote:In_side wrote:Kupila sam BEKo usisivac , prije 2 mjeseca i urahatila se malo je rec.Naspes vode , rucka odlicna i juhu .Za cijenu i garanciju od 5 godina , odlican.
nepada mi na pamet vise bit rob nekim stvarima i markama.
A koja je cijena?
-
melb26sa
Ima li ovaj u SAD? Slomise mi ledja ovi njihovi "upright' usisivaci - nista s njima ne mozes usisati - stepenice posebnojanje_ wrote:ako hoces da kupis samo jednom u zivotu, onda je ovo stroj za tebe:
dyson dc08..
cijena: ca. 300 eura..