mala pomoc od strane djevojaka
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
faraon_sa
#1 mala pomoc od strane djevojaka
e moje lijepe dame imam jednu malu molbu za vas. djevojci rodjendan za 20-tak dana i naravno ona od mene ocekuje poklon
mislim moram se potruditi jer ce i meni za 2-3 mj pa se nadam da ce vratiti istom mjerom
. znaci, tesko mi se odluciti sta joj kupiti, jer za ovo vrijeme otkako smo zajedno imam osjecaj da sam potrosio sve dobre ideje. volio bih nesto orginalno, sto ce joj biti uspomena od mene za duze vrijeme. pa bi vas molio za neke prijedloge. ono sta ste vi dobijali, sta bi volili dobiti.....
- anais_nin
vidi nje sto je brezobrazna
koliko dugo ste zajedno?
i sta si tacno poklanjao do sada? i koji joj je rodjendan po redu?
i kakav je tip draga ti u tebe (umjetnicki, intelektualni, sportski, streberski, modno-trendovski itd itd)?
koliko dugo ste zajedno?
-
faraon_sa
joj nemoj da joj pjevam, tu bi mi negdje bio i kraj
a zajedno smo godinu i 3 mj. dobijala je svasta za poklone, velike plisane igracke, kucne ljubimce, "privatnu" veceru, vikend na bjelasnici, parfem, hvatac snova i jos tonu poklona.. ono manjih.... da i sada puni 23 godine
- anais_nin
kod vecina zena sa nakitom ne mozes omasiti (ali povedi sestru, rodicu, prijateljicu sa sobom u kupovinu, uvijek zensko oko bolje izabere)faraon_sa wrote:joj nemoj da joj pjevam, tu bi mi negdje bio i kraja zajedno smo godinu i 3 mj. dobijala je svasta za poklone, velike plisane igracke, kucne ljubimce, "privatnu" veceru, vikend na bjelasnici, parfem, hvatac snova i jos tonu poklona.. ono manjih.... da i sada puni 23 godine
ali opet nam ne rece kakav je tip
- anais_nin
E pa ja se onda i dalje drzim lancicafaraon_sa wrote:ma naginje malo na intelektualni. voli i ona citati knjige ali to ne mogu kupiti, njena najbolja jeranica me vec upozorila da je to njen poklon
- jaba
- Location: grad izmedju dvije rijeke na ravnici u zemlji oblika srca
Evo jednog savjeta ja barem tako radim kad neznam sta kupiti. Odes u prodavnicu poklona i malo razgledas. Poklon ce te sam privuci da ga uzmes djevojci. Ja uvjek pogodim 100%. Ako vec neznas sta kupiti. 
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
ne pali bas uvijek...anais_nin wrote:to uvijek paliamalka wrote:Urami joj vasu zajednicku sliku, napisi nesto lijepo.... Mene je dirnulo ljubavno pismo.... I naravno, kupi joj nesto od nakita![]()
- anais_nin
kod vecine curamIRCerka wrote:ne pali bas uvijek...anais_nin wrote:to uvijek paliamalka wrote:Urami joj vasu zajednicku sliku, napisi nesto lijepo.... Mene je dirnulo ljubavno pismo.... I naravno, kupi joj nesto od nakita![]()
- nerko13
ako joj je potreban super poklon za rodjendan, zaboravi sve....
moje misljenje.. ja ti vecinom te stvari radim tako da vise puta u godini nesto poklonim, cisto onako, ili cvijece, ili neku sitnicu, neko krace putovanje ili sta ti ja znam a za rodjendan ili bolje receno od rodjendana, ne pravimo ni jedno ni drugo neku posebnu stvar..slavi se to u svakom slucaju, ali to je samo jedan dan.. sta je vec jedan dan poredjen sa ostalih 364??
moje misljenje.. ja ti vecinom te stvari radim tako da vise puta u godini nesto poklonim, cisto onako, ili cvijece, ili neku sitnicu, neko krace putovanje ili sta ti ja znam a za rodjendan ili bolje receno od rodjendana, ne pravimo ni jedno ni drugo neku posebnu stvar..slavi se to u svakom slucaju, ali to je samo jedan dan.. sta je vec jedan dan poredjen sa ostalih 364??
- amalka
Mrzim kad mi neko kupi nesto, pa moram mijenjatimIRCerka wrote:ne pali bas uvijek...anais_nin wrote:to uvijek paliamalka wrote:Urami joj vasu zajednicku sliku, napisi nesto lijepo.... Mene je dirnulo ljubavno pismo.... I naravno, kupi joj nesto od nakita![]()
- DobroJutroKolumbo
Nadji jos jednu djevojku i pokloni joj noc u troje...
Sala mala , mada kad razmislim malo bolje sa moje tacke gledista to i nije losa ideja...hmmmm...pitam se , kad bi ja...tako nesto napravio...hmmmm...pa ja...pa da...nije lose...svidja mi se...super ideja...da da...to cu uraditi i ja...
Uh, izvinjavam se . malo sam odlutao u mislima...
Kupi joj nesto od srebrenog nakita...one vole srebro...nikako nemoj "zuto" nije in to kod njih...mislim jeste kod nekih...ali iz tvoje price vidim da ona nije "neka"...
Ako imas love onda toplo preporucujem platinu...ako bas imas love onda "dijamantic neki" ,sa tim nemas fule...
Na kraju-krajeva sta god da kupis ako te ona voli , njoj ce biti "VRH VRHOVA" !!!
I da, jos nesto, fino zapakuj, one su lude za ambalazom , naprosto se oduseve ako je fino to zapakovano i ususkano i zasuskano...
Uh, izvinjavam se . malo sam odlutao u mislima...
Kupi joj nesto od srebrenog nakita...one vole srebro...nikako nemoj "zuto" nije in to kod njih...mislim jeste kod nekih...ali iz tvoje price vidim da ona nije "neka"...
Na kraju-krajeva sta god da kupis ako te ona voli , njoj ce biti "VRH VRHOVA" !!!
I da, jos nesto, fino zapakuj, one su lude za ambalazom , naprosto se oduseve ako je fino to zapakovano i ususkano i zasuskano...
- DobroJutroKolumbo
Uh , jesam li se ja kao pripadnik jaceg i ljepseg spola smjeo javiti na ovu temu???