Mala dzukelica trazi dom

Za sve koji vole ta divna stvorenja...

Moderator: anex

Post Reply
Kiberluskoni

#1 Mala dzukelica trazi dom

Post by Kiberluskoni »

Dakle, neki dan u parku pored Predsjednistva, nasao sam malu zenkicu (staru oko 2-3 mjeseca), vjerovatno mjesanku sarplaninca. Poslije cetverostrukog kupanja, zavrsila je u privremenom drustvu sa mojim Pujdom (takodje usvojen na slican nacin). Divnog je karaktera, super se slozila sa mojim psom, ali na zalost, ne mogu da je zadrzim zbog ogranicenog prostora. Ako znate nekoga kome treba umiljat pas sa prepoznatljivom inteligencijom psa sa ulice, neka se javi.

P.S. slike stizu uskoro.
Dautefendic

#2 Re: Mala dzukelica trazi dom

Post by Dautefendic »

Da li je ta dukelica smedje ili zelene boje sa crnom njuskom
Kiberluskoni

#3 Re: Mala dzukelica trazi dom

Post by Kiberluskoni »

Hm, nikako da sredim slike. Dzukelica je tipicne boje sarplaninca, dakle sivo-krem, a njuska joj je crna, sa isto tako tamnijim usima. Nadam se da cu slike postaviti u toku dana, pa ce biti jasnije.
blackberry

#4 Re: Mala dzukelica trazi dom

Post by blackberry »

mislim da sam vidjela tog cukicu...malena je med...na mene je nešto lajala :D baš smo se ispričale :D baš sam se od srca nadala da će ju neko uzeti....apeliram da ju neko usvoji jer je ona pravi mali medo :D čupavi i slatki :D
Kiberluskoni

#5 Re: Mala dzukelica trazi dom

Post by Kiberluskoni »

Konacno slike

Image
Image
Image
Image
Image
Image
samrichakk

#6 Re: Mala dzukelica trazi dom

Post by samrichakk »

Joj to je cistokrvni sarplaninac...premedena je! nadam se da ce je neko usvojiti ko ima veliku bastu,jer ce biti poprilicno krupna :)
Sretno!
Baby

#7 Re: Mala dzukelica trazi dom

Post by Baby »

Jeste samra ovo je čistokrvni šarac! Kako je samo slatka! Mnogo sreće sa udomljavanjem..
blackberry

#8 Re: Mala dzukelica trazi dom

Post by blackberry »

to je ta curica koja je lajala na mene :D mogu samo reći da je preslatka uživo i da je jaaaako komunikativna :D heheh...na svaku moju riječ je odgovorila sa vau :D sretno s udomljavanjem... :D ona je preslatka :D
Post Reply