Robot Hrasno
Gospodja sa maHramom
Kada sam je pitao zasto je zauzela 3 mjesta :
"Pa sta ?! Da sam i osam"
Mal' gospodja ne bi pronosana
Moderators: _BataZiv_0809, anex

Jebo te, gledaj ti bezobrazluka.Drogo_rooq wrote: Robot Hrasno
Gospodja sa maHramom
Evo jebl4de wrote:
E ako ima kemare da snima sa svih uglova, ondaK cu se moraT povuC na rezervne polozaje... I sacekat je s kamenicom s krova...mirzet87sa wrote:probaj barabo pajserom, auto ima par kemara tako da snima sa svih uglovajedino ako nisi toliko bijedno spao pa da se maskiras radi toga
Svojim nastupom vise govoris o sebi nego o onome kome kazes da je seljacina... Za muda znam da bi mi volio provjeriti, samo ne znam hocu li ti dati priliku...mirzet87sa wrote:lapsus u pisanju, u redu je seljacino.. kamenuj, jebe mi, nije moje. samo bih te zamolio, silu sa tastature da preneses na djelo, da ne ostane na slovima.. naravno, ako imas mudadrndalo wrote:E ako ima kemare da snima sa svih uglova, ondaK cu se moraT povuC na rezervne polozaje... I sacekat je s kamenicom s krova...mirzet87sa wrote:probaj barabo pajserom, auto ima par kemara tako da snima sa svih uglovajedino ako nisi toliko bijedno spao pa da se maskiras radi toga
Osobe poput tebe prezirem. Taj stav "lijepi pajser" "ocam ja cu mu pokazat" "ma kome ba?!" Halo sine, nije ti ovo babovina. Parkirao pogresno, nazovi policiju, uslikaj, postavi na internet radi sta hoces koga boli kurac ali kome ces ti unistavat imovinu? Dozovi se pameti, da ne bi zavrsio ko onaj forumas sto je "slucajno" biciklom odvaljivao retrovizore, pa ga lola samljeo sa zemljom.drndalo wrote: Svojim nastupom vise govoris o sebi nego o onome kome kazes da je seljacina... Za muda znam da bi mi volio provjeriti, samo ne zanm hocu li ti dati priliku...
I da se pobijem sa vozacicom ovog Audija, ti bi prvi trunio da sam udario zensko... Hajd' uzdravlje...mirzet87sa wrote:ako nista ne djeluje, pobi se sa vlasnikom, budi musko jednom u zivotu nemoj se kriti ko zadnja bijeda i grebat kljucevima i ostalim sranjima.
vozacica audia ima "krshnog" covjeka, mozes s njim. selam alejkdrndalo wrote:I da se pobijem sa vozacicom ovog Audija, ti bi prvi trunio da sam udario zensko... Hajd' uzdravlje...mirzet87sa wrote:ako nista ne djeluje, pobi se sa vlasnikom, budi musko jednom u zivotu nemoj se kriti ko zadnja bijeda i grebat kljucevima i ostalim sranjima.
mirzet87sa wrote:Osobe bez obraza i kucnog odgoja nemaju stida, pameti, a ni straha. Dovidjenja balvane.
Nisi ti balvan, ti si cijela stoljetna suma trupaca...mirzet87sa wrote:Osobe bez obraza i kucnog odgoja nemaju stida, pameti, a ni straha. Dovidjenja balvane.

Potpis na ovomirzet87sa wrote:Osobe poput tebe prezirem. Taj stav "lijepi pajser" "ocam ja cu mu pokazat" "ma kome ba?!" Halo sine, nije ti ovo babovina. Parkirao pogresno, nazovi policiju, uslikaj, postavi na internet radi sta hoces koga boli kurac ali kome ces ti unistavat imovinu? Dozovi se pameti, da ne bi zavrsio ko onaj forumas sto je "slucajno" biciklom odvaljivao retrovizore, pa ga lola samljeo sa zemljom.drndalo wrote: Svojim nastupom vise govoris o sebi nego o onome kome kazes da je seljacina... Za muda znam da bi mi volio provjeriti, samo ne zanm hocu li ti dati priliku...
Apsolutno ne branim nikoga, ima hiljadu solucija kako da se problem rijesi. Od zvanja policije, pauka, bbi osiguranja/cuvara/portira/kurca palca pa nadalje, a to sto ti mislis neciju imovinu unistavat jer ti ne odgovara kako je neko nesto uradio, kuci pa prosipaj silu. Na kraju krajeva, ako nista ne djeluje, pobi se sa vlasnikom, budi musko jednom u zivotu nemoj se kriti ko zadnja bijeda i grebat kljucevima i ostalim sranjima.
I da odma rijesimo, niko moje auto nije ogrebao niti sam se pogresno parkirao. Tako da, postedi me te pateticne price da sam izrevoltiran jer ne znam parkirati ballbalba.
trebao si mozda prvo staviti broj hitne pomoci trebat ce vammirzet87sa wrote:Jesmo, vidis da se pazimo. Jel ti krivo, hoces li i moje auto pajserom izlupat
Policijska stanica Centar - 033 443 457
Policijska stanica Stari Grad - 033 442 035
Policijska stanica Novo Sarajevo - 033 619 912
Policijska stanica Novi Grad - 033 472 638
Policijska stanica Ilidža - 033 664 993
Policijsko odjeljenje Trnovo - 033 439 173
Policijska stanica Hadžići - 033 420 145
Policijska stanica Vogošća - 033 432 666
Policijska stanica Ilijaš - Tel: 033 400 017
Sluzba komunialnih redara 033 467 562 Ive Andrića do br. 9 (zelena povrsina)
Eto ti, budi jednom gospodin pa uradi nesto konkretno, veci si ti primitivac od njih kad i samo pomislis unistavat neciju imovinu.
Moraš siroticu da razumiješ. Tamo odakle je ona šljeglja ima dovoljno prostranih livada da se ovako ispružiš.Drogo_rooq wrote:
Robot Hrasno
Gospodja sa maHramom
E ne uprati ti citavu temu u vezi doticne... Imaju kamere na audi pa bi mog'o krshni co'jk ti joj njojzin u nje da ti naudi, sta 's onda, ha??Lolobrigida wrote:
Moraš siroticu da razumiješ. Tamo odakle je ona šljeglja ima dovoljno prostranih livada da se ovako ispružiš.
Takva bahatost, kurčevitost i krkanluk se jednostavno riješava sipanje ribljeg ulja u ventilaciju, da vidiš s**** koje to može napravitiNije lijepo, ali je za kurčevite sa odgovorima "Pa sta ?! Da sam i osam" adekvatna mjera.
mirzet87sa wrote:probaj barabo pajserom, auto ima par kamera tako da snima sa svih uglovajedino ako nisi toliko bijedno spao pa da se maskiras radi toga
Najeb'o si ako nemas veceg brata u safumirzet87sa wrote:vozacica audia ima "krshnog" covjeka, mozes s njim. selam alejkdrndalo wrote:I da se pobijem sa vozacicom ovog Audija, ti bi prvi trunio da sam udario zensko... Hajd' uzdravlje...mirzet87sa wrote:ako nista ne djeluje, pobi se sa vlasnikom, budi musko jednom u zivotu nemoj se kriti ko zadnja bijeda i grebat kljucevima i ostalim sranjima.