Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Šunj wrote:Samo 100 Km kazne? Trebali su dodati jos jednu nulu!
[/img]
cesto sam u banja luci, tamo je rijetkost krkansko parkiranje
Jasta, u Banja Luci nema krkana koji voze krkanska auta, i koji se krkanski parkiraju!
juce sam bio u bl i apsolutno mi se nikada od jedno 50 odlazaka nije desilo da me neko zagradio ili da nisam mogao proci od auta na trotoaru ili parkiranja branik na branik, reci cu ti i da je federalna strana vlasica ociscena katastrofalno dok na njihovoj nema grama snijega na cesti, na kraju sam se vratio preko bugojna jer nisam zelio rizikovati led na vlasicu u povratku, na stranu aktuelna politika i sranja ali neke stvari kod njih puno bolje funkcionisu, dovoljno je da krenes preci preko pjesackog tamo pa da to skontas
quarterback wrote:
cesto sam u banja luci, tamo je rijetkost krkansko parkiranje
Jasta, u Banja Luci nema krkana koji voze krkanska auta, i koji se krkanski parkiraju!
juce sam bio u bl i apsolutno mi se nikada od jedno 50 odlazaka nije desilo da me neko zagradio ili da nisam mogao proci od auta na trotoaru ili parkiranja branik na branik, reci cu ti i da je federalna strana vlasica ociscena katastrofalno dok na njihovoj nema grama snijega na cesti, na kraju sam se vratio preko bugojna jer nisam zelio rizikovati led na vlasicu u povratku, na stranu aktuelna politika i sranja ali neke stvari kod njih puno bolje funkcionisu, dovoljno je da krenes preci preko pjesackog tamo pa da to skontas
KvaziExpert wrote:
Prije neki dan, ispred Fisa u Gracanici, parkirali drotovi i zauzeli dva mjesta za invalide. Krenuo da slikam, i vidim gledaju me, samo produzim mobitel na uho
Sent from my GT-I9505G using Tapatalk
ja sam par puta kad ovo vidim hladno prisao i pitao - kako to parkiras?
Cim se priblizi 10. u mjesecu pojave se debili koji uredno ostave aute prakirane desnoj traci u ul. Puz zivota izmedju Koreje i Mercatora ispred zgrade u kojoj je salter za predaju PDV prijava, naravno sa sva 4 zmigavca!
goran16v wrote:Cim se priblizi 10. u mjesecu pojave se debili koji uredno ostave aute prakirane desnoj traci u ul. Puz zivota izmedju Koreje i Mercatora ispred zgrade u kojoj je salter za predaju PDV prijava, naravno sa sva 4 zmigavca!
Danas sam nekom papku sminkercicu jebao znanje zbog toga. Seljacino nije ti ovo parking, a on se pravda samo na minutu sam... audi 6 nekakav, onaj prvi ako sam dobro vidio...
goran16v wrote:Cim se priblizi 10. u mjesecu pojave se debili koji uredno ostave aute prakirane desnoj traci u ul. Puz zivota izmedju Koreje i Mercatora ispred zgrade u kojoj je salter za predaju PDV prijava, naravno sa sva 4 zmigavca!
Danas sam nekom papku sminkercicu jebao znanje zbog toga. Seljacino nije ti ovo parking, a on se pravda samo na minutu sam... audi 6 nekakav, onaj prvi ako sam dobro vidio...
sorcerer wrote:ne moze ,ti si kriv ako ga udaris ....
Nameracio sam se sa sluzbenim da nekoga opalim, i onako mu treba dobar servis. Pregrmio je preko 300k km, kontam tako nekom papku se postaviti da bude on kriv, da i njega sjebem, a i da ovog malo osvjezim