Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
S jedne strane kad gospodin Hebib uvaženi akademski građanin Bosne i Hercegovine i Hrvatske koji u svom novčaniku koji je otuđen ima 700 KM, nešto Eura i nešto Australijskih dolara može da bude toliki degenerik da parkira na nepropisnom mjestu a samo jedan pješački prelaz dalje je BBI centar u kome je mogao mirno parkirat za par marčica meni je nekako godra.
S druge strane lopova mi je pun kufer. Nema se više nikakvog straha.
Ako pazljivo procitas, vidjet ces da je "uvazenog akademskog gradjanina" u gluho doba noci policija zapravo iskljucila iz saobracaja, zato je i ostavio auto tu. Razlog naravno mozes i sam pogoditi, a da ti ipak malo olaksam pogadjanje, izrazava se u promilima
ins wrote:
Ako pazljivo procitas, vidjet ces da je "uvazenog akademskog gradjanina" u gluho doba noci policija zapravo iskljucila iz saobracaja, zato je i ostavio auto tu. Razlog naravno mozes i sam pogoditi, a da ti ipak malo olaksam pogadjanje, izrazava se u promilima
Za drugi dio se slazem...
Iako to nije direktno napisano vrlo lako se moze zakljuciti da se upravo to moglo desiti, a osim toga ako me logika dobro sluzi, ono u kesi na suvozacevom sjedalu bi najprije moglo biti domace vino u kanisteru od pitke vode, sto takodjer dosta govori o prirodi proslave! Kako je "uvazeni akademski gradjanin" krenuo sa kukanjem i zalbama doci ce do toga da je zapravo policija kriva jer su ga isljucili pjanog iz saobracaja zbog cega je on morao parkirati u zabrani gdje su mu obili auto!
ja se samo pitam kada ce osvanuti dan kada ce drzava manjak u kasi poceti popunjavati tako sto ce poslati 20 drotova sa aparatom po gradu u setnju i nakon toga isporuciti cestitke...
quarterback wrote:ja se samo pitam kada ce osvanuti dan kada ce drzava manjak u kasi poceti popunjavati tako sto ce poslati 20 drotova sa aparatom po gradu u setnju i nakon toga isporuciti cestitke...
punta wrote:ne bi bio drot nema te plate
ali zbog majstora parkiranja ponekad pozelim da sam samo jedan dan drot
Jos da je nekako skontati broj telefona od doticnih.. pa ove slike na pik staviti i kao prodaju se auta... nastimati cijenu da dobiju jedno 200 poziva na dan