"Majstori" parkiranja
Moderators: Bobi, _BataZiv_0809
- bitanga_sa_otesa
#26776 Re: "Majstori" parkiranja
sa zajedniĆke potrosnje 

- vjeshalica
#26777 Re: "Majstori" parkiranja
Pomahnitala luđakinja...ko normalan uopste pokusava ovakve nebuloze...treba je orijaviti policiji nek je nadju i kazne sevap je budali sluoat i glavusu i auto, pa nek se voza
#26778 Re: "Majstori" parkiranja

Aj jačine.

Al ovo mi je hajlajt. Narod ovdje definitivno prevazilazi granice zdravog razuma.JavierBosnia wrote: ↑03/09/2020 18:33Eto i na linku ovoga o cemu dole pricam. Izgleda normalna pojava
https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... ook+status
Vidim to je svugdje obicaj garaza u garazi
Ide to i korak dalje pa se zidaju šupe i ostave po parking mjestima
A na parking mjeatu nesto curi, dal je klima il ulje![]()
#26779 Re: "Majstori" parkiranja
Sa ovim je ova sprinkler mreža nefunkcionalna
Napravili strop bog te pomogo
Kod nas po njemackom standardu rade, ima sve fino minimalna odstojanja od zida stropa, ako je spusteni strop sta se radi sa gornjom mrezom
Samo me zanima sta upravitelj radi u ovim objektima?
Napravili strop bog te pomogo

Kod nas po njemackom standardu rade, ima sve fino minimalna odstojanja od zida stropa, ako je spusteni strop sta se radi sa gornjom mrezom
Samo me zanima sta upravitelj radi u ovim objektima?

- bitanga_sa_otesa
- drug_profi
#26781 Re: "Majstori" parkiranja
Ti si se nesto nakostrijesio vidim...Ne znam kako si iz ovog gore izvukao da meni smeta zavodjenje reda.Pitar sa Kariba wrote: ↑03/09/2020 18:28Valjda si i ti jedan od Majstora parkiranja pa ti je represija kazna za parkiranje na trotoaru.drug_profi wrote: ↑03/09/2020 10:45Pa nije moglo prije ni da se riješi jer nije fizički moglo da se nađe parking mjesto. Zato bi tada kaznjavanje bila samo represija bez svrhe.
Sad ima smisla kad ima garaža. Ako moraš imati auto, imaš opciju za parking.![]()
I postojao je parking i ranije.
Ne znam detalje doticnog naselja jer me tamo put ne nanosi. Ne znam je li ranije imao, ili ne, rijesen parking za sva vozila. Ali prije da nije nego da jeste jer nema naselja u SG i Centru da ima dovoljno parking mjesta.
Ako nemas gdje parkirati, tj.fizicki ne postoje parking mjesta, sta je onda kaznjavanje zbog parkiranja na trotoar? Represija koja je sama sebi svrha. Kud ce ljudi sa tim autima?
Kad obezbjedis fizicko postojanje dovoljno parking prostora u blizini, onda zavodi red prisilom koja ima smisla.
Hoces da zivis u centru i starom gradu, free parking ne postoji. To je nesto sto tek treba da se naviknu svi graDŽani.
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#26782 Re: "Majstori" parkiranja
Ma nista, izvini. 

#26783 Re: "Majstori" parkiranja
Mog'o bi se na tu prečku okačit' neki paravan na tufne.
#26784 Re: "Majstori" parkiranja
Dobro se nisu sjetili garsonjeru napravit u garazi kad ovako zazidaju 2 parking mjesta.
#26789 Re: "Majstori" parkiranja
Danas u 10 navece izlazim na atupsku petlju iz pravca grada, kad u sred one trake za penjanje na petlju, u mraku stoji ugasen BMW, prazan, svjetla ugasena, zamalo se ne razlijepih u njega jer je taj dio neosvijetljen. Pa mi bi zao sto nisam da mu auto raznesem. Postao sam jako... Uff, sve me nervira u saobracaju. Koja divljina i needukovana bagra.
- bitanga_sa_otesa
#26790 Re: "Majstori" parkiranja
moyda jenestalo ćoeku nafte poyyy
#26791 Re: "Majstori" parkiranja
Jel okvir tablica Maca, Kum ili Darix 

#26792 Re: "Majstori" parkiranja
Naravno da idiotu nije palo na pamet da ostali uključene pozicije ili stealth mod, ako je već morao tu da ostavi auto (kvar, nestalo goriva, šiša, kifle,...).tyrdh wrote: ↑04/09/2020 23:18Danas u 10 navece izlazim na atupsku petlju iz pravca grada, kad u sred one trake za penjanje na petlju, u mraku stoji ugasen BMW, prazan, svjetla ugasena, zamalo se ne razlijepih u njega jer je taj dio neosvijetljen. Pa mi bi zao sto nisam da mu auto raznesem. Postao sam jako... Uff, sve me nervira u saobracaju. Koja divljina i needukovana bagra.
- Naslovnica
#26793 Re: "Majstori" parkiranja
Možda mu je alternator u banani pa ostao bez struje...
- bitanga_sa_otesa
#26794 Re: "Majstori" parkiranja
potrosila mu se Ćetkica 

#26795 Re: "Majstori" parkiranja
To se ne bi desilo da je vozio Toyotu.
[Ono kad je papa dolazio u Sarajevo, na parkingu ispred Suša centra u Visokom jedna Toyota ne uspijeva da upali, slab akumulator (valjda mu ostala upaljena svjetla). Srećom, imali smo kablove pa ga preklemali. Neki momci iz Hrvatske.]

[Ono kad je papa dolazio u Sarajevo, na parkingu ispred Suša centra u Visokom jedna Toyota ne uspijeva da upali, slab akumulator (valjda mu ostala upaljena svjetla). Srećom, imali smo kablove pa ga preklemali. Neki momci iz Hrvatske.]
- Evolution_IV
#26796 Re: "Majstori" parkiranja
Vozac francuske kante sam protiv svih

#26797 Re: "Majstori" parkiranja
On tu jutros prvi doš'o i tako parkir'o, kasnije se ostali poredali kontra 

- Logovan
#26798 Re: "Majstori" parkiranja
Uvijek kontra svih!