Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
tempuser wrote:Iako odluku o naplati parkina 24/7 i da su iscrtali komplet N. Sarajevo ne mogu nikako drugo objasniti nego kao gramziva SDA govna KS u akciji, ne mogu, a da se ne sjetim jednog strucnjaka sa Grbavice koji je tvrdio da nikad nece platiti parking, koji je auto nabijao ljudima po pendzer, a istovremeno hebavao famaliju glupacama iz Raiffeisen banke sto mu u toku radnog vremena parkiraju ispred zgrade!
Dope_Man wrote:Ja sam ovo primjetio prije bar mjesec da su kod muzeja postavili znak da je placanje 00-24, mozda sam cak negdje na forumu i spominjao, ali nisam znao da nije jos uvijek aktivno (svakako nisam placao tad jer sam sam stao na par minuta da pokupim raju).
Jedino sto iznenadjuje je onaj parking na socijalnom.. kojim li cudom njega napravise i ostavise otvorenog za besplatno parkiranje.
un1ted wrote:Sta je s parkingom kod robota? Prije rekonstrukcije je bio makadam i naplacivalo se, a sada ne?
Ako mislis na onaj blize raskrsnici i EP, tu je nekad bila Magrosova robna kuca koja je izgorila na pocetku rata, poslije rata je parking drzala neka RVI organizacija, par god prije nego su ga sredili ostala je tabla da se placa, ali nije niko naplacivao. Pitanje je u cijem je vlasnistvu ta parcela, da je gradska vjerovatno bi RAD vec naplacivao.
Dope_Man wrote:Ja sam ovo primjetio prije bar mjesec da su kod muzeja postavili znak da je placanje 00-24, mozda sam cak negdje na forumu i spominjao, ali nisam znao da nije jos uvijek aktivno (svakako nisam placao tad jer sam sam stao na par minuta da pokupim raju).
Jedino sto iznenadjuje je onaj parking na socijalnom.. kojim li cudom njega napravise i ostavise otvorenog za besplatno parkiranje.
Znak postavili ali se cekala odluka o primjeni valjda.
un1ted wrote:Sta je s parkingom kod robota? Prije rekonstrukcije je bio makadam i naplacivalo se, a sada ne?
Ako mislis na onaj blize raskrsnici i EP, tu je nekad bila Magrosova robna kuca koja je izgorila na pocetku rata, poslije rata je parking drzala neka RVI organizacija, par god prije nego su ga sredili ostala je tabla da se placa, ali nije niko naplacivao. Pitanje je u cijem je vlasnistvu ta parcela, da je gradska vjerovatno bi RAD vec naplacivao.
Ostavljen je prikljucni kabal i uzemljivacka traka, tako da ocekujte kućicu ubrzo
Problem je ovaj vozac uvijek ovako parkira 308icu jer mu prednji branik kaci o beton. Onda iza njega ne ostane prostora da ljudi prodju na praking ili izadju sa parkinga.
Kada bi naucio da udje u rikverc ne bi bilo problema.
Vidio sam to
Ajde ovi kombiji su tu zbog obdanista vjerovatno neoa dostava dal hrana il sl to bi mogao i tolerisati tako da bi ovaj kombi na ulici mogao stati gdje je skoda pored plavog kombija