"Majstori" parkiranja
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- bleee_sa
- Laplace
#16127 Re: RE: Re: "Majstori" parkiranja
Govorio sam ja da je problem u auto školama. To prolazi kroz crveno, pretiče me u centru grada (vozio po ograničenje ili malo preko) pa onda stane na traci i priča sa pješakom, parkira na krivini,...
Glavno je bilo kad su učenici trebali krenuti na izlet prošle godine. Dok su se sluljali i ulazili u autobus, u međuvremenu je neki instruktor parlirao vozilo iza jednog autobusa (a da to ubonoj gužvi niko nije ni primijetio). Autobus je, da bi dobio prostora da krene, počeo da coz unazad i udario u vozilo auto škole (bilo parkirano ja pola i vozač autobusa nije mogao danga vidi). Ubuduće će morati da, prije polaska, razgleda oko automobila busa da mu se ne bi nacrtao neki padobranac sanauto školom i parkirao u mrtvi ugao.
Sent from my HUAWEI P7-L10 using Tapatalk
- hellhammer
#16128 Re: RE: Re:
ja te ne razumijem nikako, na kojem jeziku pises?Laplace wrote:Govorio sam ja da je problem u auto školama. To prolazi kroz crveno, pretiče me u centru grada (vozio po ograničenje ili malo preko) pa onda stane na traci i priča sa pješakom, parkira na krivini,...
Glavno je bilo kad su učenici trebali krenuti na izlet prošle godine. Dok su se sluljali i ulazili u autobus, u međuvremenu je neki instruktor parlirao vozilo iza jednog autobusa (a da to ubonoj gužvi niko nije ni primijetio). Autobus je, da bi dobio prostora da krene, počeo da coz unazad i udario u vozilo auto škole (bilo parkirano ja pola i vozač autobusa nije mogao danga vidi). Ubuduće će morati da, prije polaska, razgleda oko automobila busa da mu se ne bi nacrtao neki padobranac sanauto školom i parkirao u mrtvi ugao.
- Laplace
#16129 Re: RE: Re: RE: Re:
Da ti to dočaram:hellhammer wrote:ja te ne razumijem nikako, na kojem jeziku pises?Laplace wrote:Govorio sam ja da je problem u auto školama. To prolazi kroz crveno, pretiče me u centru grada (vozio po ograničenje ili malo preko) pa onda stane na traci i priča sa pješakom, parkira na krivini,...
- Pet autobusa čeka da se skupe učenici.
- Dok su se učenici skupljali, instruktor auto škole je parkirao svoje vozilo iza autobusa, na par nanometara iza, na sredini.
- Učenici se skupili i ušli u autobuse.
- Pomenuti autobus je morao krenuti malo unazad (prvi kreće a ispred njega je drugi autobus).
- Kako nije primijetio da je auto parkirano iza njega (i to tako da ga ne vidi na ogledalima), "pogurao" ga je malo.
Treba li napomenuti da je desetak metara od mjesta događaja bio skoro prazan parking?
- O'zone
- Globalni moderator
#16130 Re: "Majstori" parkiranja
Sad pokupih sa FB-a

Sent from my HUAWEI SCL-L21 using Tapatalk

- muha_sa
#16131 Re: "Majstori" parkiranja
nek je on šapku stavio--garant je na prednju "lizalo" turio 
- holowey
#16132 Re: RE: Re: RE: Re:
jednom sam na dostavnom kamionu vidio naljepnicu sa slikom retrovizora i natpisom "ako ti ne vidis mene, ne vidim ni ja tebe"... ako instruktor to ne zna, zamisli kakve kandidate mozes ocekivati od njegaLaplace wrote:Da ti to dočaram:hellhammer wrote:ja te ne razumijem nikako, na kojem jeziku pises?Laplace wrote: Govorio sam ja da je problem u auto školama. To prolazi kroz crveno, pretiče me u centru grada (vozio po ograničenje ili malo preko) pa onda stane na traci i priča sa pješakom, parkira na krivini,...
- Pet autobusa čeka da se skupe učenici.
- Dok su se učenici skupljali, instruktor auto škole je parkirao svoje vozilo iza autobusa, na par nanometara iza, na sredini.
- Učenici se skupili i ušli u autobuse.
- Pomenuti autobus je morao krenuti malo unazad (prvi kreće a ispred njega je drugi autobus).
- Kako nije primijetio da je auto parkirano iza njega (i to tako da ga ne vidi na ogledalima), "pogurao" ga je malo.
Treba li napomenuti da je desetak metara od mjesta događaja bio skoro prazan parking?
- kloniran
#16133 Re: "Majstori" parkiranja
pa kakvi ce biti kad im je slogan dođoh vidjeh položih 
-
autoskolee
#16134 Re: "Majstori" parkiranja
http://www.olx.ba/artikal/23265871/kacket-policija/
Stavis ga na tablu gdje se vidi i parkiras gdje hoces... ima i na sjediste stavit onaj prsluk .. jaoooo ideje
Stavis ga na tablu gdje se vidi i parkiras gdje hoces... ima i na sjediste stavit onaj prsluk .. jaoooo ideje
-
Leon16v
- Vozim: Staro željezo
#16135 Re: "Majstori" parkiranja
Obuci jos onaj prsluk zeleni i crne tole, i sad idi na ulicu i zajebaji raju 
-
noviclan
#16136 Re: "Majstori" parkiranja
Sreca pa je upitanju invalid, bar u glavu, inace bih ga prijavio komandituO'zone wrote:Sad pokupih sa FB-a
- kloniran
#16137 Re: "Majstori" parkiranja
kupis šapku i kačket na piku i parkiraš ko hadžijanoviclan wrote:Sreca pa je upitanju invalid, bar u glavu, inace bih ga prijavio komandituO'zone wrote:Sad pokupih sa FB-a
-
noviclan
#16138 Re: "Majstori" parkiranja
Al jbg mene bi bilo stid trebalo bi mi uz to dvoje i onaj invalitski znak
- spree
#16139 Re: "Majstori" parkiranja

Mozda je vise za neku drugu temu, mada ispunjava sve kriterije i za ovu. Parkiran i seljacina.
Poslano sa mog koristeći Tapatalk
-
mco
#16140 Re:
spree wrote:
Mozda je vise za neku drugu temu, mada ispunjava sve kriterije i za ovu. Parkiran i seljacina.
Pripisalo mu se, izletio na brzaka pa ga neko jos usliko
- GAU8
#16141 Re:
Ovaj meni izgleda malo pederasto, da izvinetespree wrote:
- kloniran
#16142 Re:
KupiJo babi da curice mogu svrsavati kad sjednu u pasata, mora sincina da se malo izreklamira, ne dolaze curice bez dobre reklamespree wrote:
- supercali
#16143 Re: "Majstori" parkiranja
I uleti mu neko s jugom i dere se hadzialagiiiiiic
-
citroen xm
#16144 Re: RE: Re:
I meni.GAU8 wrote:Ovaj meni izgleda malo pederasto, da izvinetespree wrote:
-
ing-ecc
#16145 Re: "Majstori" parkiranja
Koliko god se trudio da ne budem parking papak ispadoh ja to bez po muke.
Od kada se parkking u Alti naplacuje samo na automatima? Jebali ih i jebali me automati. Jbg kolona od nekoliko auta je cekala manje od minutu
al sta cu kad sam navikao na placanje na izlazu u kucici.
- kloniran
#16146 Re: "Majstori" parkiranja
kad su to uveliing-ecc wrote:Koliko god se trudio da ne budem parking papak ispadoh ja to bez po muke.Od kada se parkking u Alti naplacuje samo na automatima? Jebali ih i jebali me automati. Jbg kolona od nekoliko auta je cekala manje od minutu
al sta cu kad sam navikao na placanje na izlazu u kucici.
-
530i
#16147 Re: "Majstori" parkiranja
Ima i mjesec dana, bile su obavijesti o tome na ulazu-izlazu u garažu...
-
Naslovnica
#16148 Re: RE: Re:
Kakav paćenik.citroen xm wrote:I meni.GAU8 wrote:Ovaj meni izgleda malo pederasto, da izvinetespree wrote:
Poslano sa mog koristeći TapatalkSvratih mu na profil, na svakoj drugoj fotografiji mu je Pasat.
- skafiskafsnjak
#16149 Re: RE: Re:
Studira : Fakultet U Travniku ... slika i prilika uhljebovica Bosanskog ... pored slika pasata naravno ahhahaNaslovnica wrote: Kakav paćenik.
- relax11
#16150 Re: "Majstori" parkiranja
Samo da je sta tracat