Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ma, bezbeli samo brzinska dostava nekome, a ovdje je parking svakako vise prazan nego pun, posto se placa, a unutra je sve puno k'o sibica.
Kombi je vec bio parkiran na tom mjestu kada sam ja dosao, a kada sam nakon sat vremena krenuo kombi je i dalje bio na istom mjestu. Znaci barem sat je tako parkiran. Ovo je cisto boli me racku ponasanje.
Ma, bezbeli samo brzinska dostava nekome, a ovdje je parking svakako vise prazan nego pun, posto se placa, a unutra je sve puno k'o sibica.
Kombi je vec bio parkiran na tom mjestu kada sam ja dosao, a kada sam nakon sat vremena krenuo kombi je i dalje bio na istom mjestu. Znaci barem sat je tako parkiran. Ovo je cisto boli me racku ponasanje.
Da li je moguce da ga oni "parking momci" nisu "obisli" za tih sat vremena?!
pastavam smeta ovai kombi nevidese dobro linie anikog ni je zagradijo pazar misli te daje lahko parkirat volko auto dzelisi toti polago jaro damije znat pase ni si mogo parkirat odnjega
pastavam smeta ovai kombi nevidese dobro linie anikog ni je zagradijo pazar misli te daje lahko parkirat volko auto dzelisi toti polago jaro damije znat pase ni si mogo parkirat odnjega
meni su tako u budimpesti zakacili kandzu, ali njihova kandza je imala okruglu plocu koja je pokrivala felgu i dobar dio gume... nije bilo pristua sarafima...
Šta uraditi kad te neko zagradi na parkingu? Pauka samo može policija zvati jel tako? Jel policija uopće dolazi ako ih pozovem? Nemam pojma kako ću ujutro na posao
zovi policiju, meni su urednu došli, nakon što se sat vremena nije vlasnik pojavio pored mog sviranja traženja itd
nazvao, došli za 5min, rekli da slobodno zovem i za ovakve situacije (opšćina centar)
inače vidjeli da je auto neregistrovano, iako se i danas uredno vozi ali to je druga tema
[Emma] wrote:Šta uraditi kad te neko zagradi na parkingu? Pauka samo može policija zvati jel tako? Jel policija uopće dolazi ako ih pozovem? Nemam pojma kako ću ujutro na posao
[Emma] wrote:Šta uraditi kad te neko zagradi na parkingu? Pauka samo može policija zvati jel tako? Jel policija uopće dolazi ako ih pozovem? Nemam pojma kako ću ujutro na posao