Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
un1ted wrote:Platio je covjek, ali radi ovih debila sto dodju sa autom na izlaz i placaju, njemu je isteklo. Da, od placanja pa do dolaska na rampu moze proci 15 minuta.
Je li moguce da se ne moze izaci za 15 min.?
Ima i slucajeva, prvi sat gratis pa tip ne provuce karticu kroz automat jer misli da se zadrzao manje od sat vremena.
un1ted wrote:Platio je covjek, ali radi ovih debila sto dodju sa autom na izlaz i placaju, njemu je isteklo. Da, od placanja pa do dolaska na rampu moze proci 15 minuta.
Ima i slucajeva, prvi sat gratis pa tip ne provuce karticu kroz automat jer misli da se zadrzao manje od sat vremena.
pa jednom sam 20 minuta čekao na trgu austrije da odblokira rampu
a sve ukupno bio parkiran 5 minuta, navratio u zgradu MOBiH...
Pa o tome sam ja pricao u SCC sigurno frajer konto da je bio manje od sat "prvi sat gratis" i dosao do rampe ubacivo nece i napravio kolonu od 15 auta
Ljudi u SCC-u imate onaj drugi izlaz. Ne znam sto se patite bezveze.
Ja na taj uvijek izlazim i tamo nigdje nikoga. Desava se da je ovamo kolona, a ovamo prazno.
Plus sto se ne moram brinuti hoce li me neko zakaciti. Na onom krivudavom izlazu je haos. Idem svojom trakom, a odozgo neko sa korsom, fiatićem ili tako nekim ogromnim autom po sred dzade ide, jbg da ne ogrebe ljubimca, a ti se jebi, snalazi se.
Da ne govorim koliko puta se desilo da se covjek vraca unazad automobilom valjda nije platio, sta li...
seoBIH wrote:Vjeruj da jeste. Dok platis i siđeš do auta izgubiš par minuta. Nakon toga zbog ovih debila izgubiš ostalo vrijeme i onda ti ispadaš papak.
Pa platiš dole na automatu...zbog čega gore plaćati, pa silaziti dole do auta
Mislim, sistem smisljen savrseno. Imas parkomat na etazi. Platis i sjednes u auto. Dodjes do rampe i skeniras tiket i cao. Nije mi jasno da u sredini koja ima bolestan strah o "ofiranja" nikom nije ofirno ispadat papak na svskom koraku.
seoBIH wrote:Vjeruj da jeste. Dok platis i siđeš do auta izgubiš par minuta. Nakon toga zbog ovih debila izgubiš ostalo vrijeme i onda ti ispadaš papak.
Isto sam se pitao
Najčešće parkiram na -2 (narandžasti), dole fino 2 automata, platim, sjednem u auto i da je ne znam ti kakva gužva za 10 minuta maksimalno si vani...
Isto sam se pitao
Najčešće parkiram na -2 (narandžasti), dole fino 2 automata, platim, sjednem u auto i da je ne znam ti kakva gužva za 10 minuta maksimalno si vani...
Pa evo nek se nadje 2-3 ovakva kao sa scenicom izgubit ces 15 minuta nevazno gdje si platio
Ma teško da će to trajati 15 minuta Bgm, otkako se otvorio BBI parkiram dole 3-4 puta sedmično, nikad, ali nikad mi se još nije desilo da mi istekne tih 15 minuta...
Nije mi se nikad desilo ali ne bih se maknuo sa rampe kad bi mi istekle tih 15 minuta pa makar bio kilometar auta iza mene.
Boli me quratz sto imaju debilan sistem i sto debili ne znaju izaci ili koristiti sistem....
Imas kamere pa mozes vidjeti da sam cekao u redu i imas racun da vidis kad sam platio.
Thorgerson wrote:Ljudi u SCC-u imate onaj drugi izlaz. Ne znam sto se patite bezveze.
Ja na taj uvijek izlazim i tamo nigdje nikoga. Desava se da je ovamo kolona, a ovamo prazno.
Plus sto se ne moram brinuti hoce li me neko zakaciti. Na onom krivudavom izlazu je haos. Idem svojom trakom, a odozgo neko sa korsom, fiatićem ili tako nekim ogromnim autom po sred dzade ide, jbg da ne ogrebe ljubimca, a ti se jebi, snalazi se.
Da ne govorim koliko puta se desilo da se covjek vraca unazad automobilom valjda nije platio, sta li...
Thorgerson wrote:Ljudi u SCC-u imate onaj drugi izlaz. Ne znam sto se patite bezveze.
Koji je to izlaz, bruzba?
Imas ovaj ulaz gdje se kruzi, kod Vatre.
I ima onaj straznji prema tramvaju, mada ne mozes izacu na glavnu saobracajnicu.