Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
BTW, ovo je tuzlanska bolnica Gradina. Da nisu prvo uzeli parkinge unutar kruga, a zatim i izvan kruga bolnice, ovoga ne bi bilo. Gdje ti, punosvega, parkiraš kad moraš na Gradinu?
Sigurno vecina radi u drzavnim firmama(posta, zeljeznice, carina), i nema da neko ostane pola sata duze, jer bi se onda narucila hijerarhija na parkingu .
Koliko ja znam ovoo je ulaz u poznati gradski, kantonalni i federalni a mozda i drzavni institut IPSA sto bi trebalo da znaci da se bave projektovanjem saobracaja, e sad ne znam jel se tu ubrajaju i parkinzi?!
I eto, oni ga sebi isprojektovali.
ing-ecc wrote:Koliko ja znam ovoo je ulaz u poznati gradski, kantonalni i federalni a mozda i drzavni institut IPSA sto bi trebalo da znaci da se bave projektovanjem saobracaja, e sad ne znam jel se tu ubrajaju i parkinzi?!
I eto, oni ga sebi isprojektovali.
Policija odradila svoj posao u A-Fazi. Svako auto na trgu koje je zauzimalo prostor, i koje nije imalo odobrenje ili invalidsku karticu je dobilo čestitku. Među sretnicima su bili i vozači: BMW X5ce, Golfa 6ce, Mercedes CLSa.
Nabucco wrote:Policija odradila svoj posao u A-Fazi. Svako auto na trgu koje je zauzimalo prostor, i koje nije imalo odobrenje ili invalidsku karticu je dobilo čestitku. Među sretnicima su bili i vozači: BMW X5ce, Golfa 6ce, Mercedes CLSa.
Nabucco wrote:Policija odradila svoj posao u A-Fazi. Svako auto na trgu koje je zauzimalo prostor, i koje nije imalo odobrenje ili invalidsku karticu je dobilo čestitku. Među sretnicima su bili i vozači: BMW X5ce, Golfa 6ce, Mercedes CLSa.
Gdje tacno u A fazi?
Oko HypoBanke, pored pijacei pored onog novootvorenog fastfooda i onog kafića sa baštom. Nisam primjetio da su zalazili u onaj divlji parking ispred zgrade u kojoj je Crveni Križ.
jucer su zavodili red na ilidzi oko grand centra, ironicno u grand centru ne radi naplata parkinga pa je za dz, a i prvi sat je dz inace, ali opet su podjelili 20 kazni sto ja vidjeh.
duboka_misao wrote:jucer su zavodili red na ilidzi oko grand centra, ironicno u grand centru ne radi naplata parkinga pa je za dz, a i prvi sat je dz inace, ali opet su podjelili 20 kazni sto ja vidjeh.
duboka_misao wrote:jucer su zavodili red na ilidzi oko grand centra, ironicno u grand centru ne radi naplata parkinga pa je za dz, a i prvi sat je dz inace, ali opet su podjelili 20 kazni sto ja vidjeh.
Dva sata su besplatna u Grandu.
ne znadoh, nekim ocigledno nije dosta, ima i onaj preko puta dz parking i onaj od holivuda tu ne znam koliko kosta.
10 policajaca bi moglo hranit svoje porodice samo kad bi svaki po jednom dnevno prosao ispred grand centra i polijepio kazne. ne kontam onaj debilizam nikako, garaza dzaba, a djikani se naredaju ispred.