"Majstori" parkiranja
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
pipi-duga-carapa
#11676 Re: "Majstori" parkiranja
Najgore mi je kad su ljudi u svojoj gluposti jos gluplji pa se jos cude sto im sviraju i psuju ...
Kad se vozite Skenderijom prema Cobaniji , ima onaj vrtic kod nebodera
i tu stalno zaticemo auta kako bukvalno parkiraju na po ulice ili na trotoaru, tako da ni pjesaci ni auta a ni trolejbus ne mogu proci.
Pa seljacine primitivne!, na Skenderiji imate 2 parkinga, jedan je iza (dupli) po 1 KM a drugi na platou za 2KM po satu.
Fino se parkirajte degeni maloumni od kvazi vozaca i roditelja i idite onda po svoju djecu.
Gradjani? Ma seljacine one seljacke primitivne ko vas uveze i ko vam dade vozacku!!
Stvarno je uzasno jer vrlo lako moze doci do sudara bas na tom dijelu odmah ispred.
Kad se vozite Skenderijom prema Cobaniji , ima onaj vrtic kod nebodera
i tu stalno zaticemo auta kako bukvalno parkiraju na po ulice ili na trotoaru, tako da ni pjesaci ni auta a ni trolejbus ne mogu proci.
Pa seljacine primitivne!, na Skenderiji imate 2 parkinga, jedan je iza (dupli) po 1 KM a drugi na platou za 2KM po satu.
Fino se parkirajte degeni maloumni od kvazi vozaca i roditelja i idite onda po svoju djecu.
Gradjani? Ma seljacine one seljacke primitivne ko vas uveze i ko vam dade vozacku!!
Stvarno je uzasno jer vrlo lako moze doci do sudara bas na tom dijelu odmah ispred.
- topcam
- Vozim: uzbrdo
#11677 Re: "Majstori" parkiranja

Kad ovako parkiraju, neko pozeli prolom oblaka.
-
tempuser
#11678 Re: "Majstori" parkiranja
Danas hadzo nacero met. plavu Octaviu na livadu ispred Tita, nisam bio u prilici da slikam da ovjekovjecim razmjere tog debiliznma.
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#11679 Re: "Majstori" parkiranja
vlasnik ili radnik cafe titotempuser wrote:Danas hadzo nacero met. plavu Octaviu na livadu ispred Tita, nisam bio u prilici da slikam da ovjekovjecim razmjere tog debiliznma.
- Raigor Stonehoof
#11681 Re: "Majstori" parkiranja
Ovaj teretni nije u autu, nisam vidio gdje je, laguna se tu parkirala i covjek krenuo da plati
dok mu nisam dreknuo i natjerao ga da se pomjeri jer ne mogu prooooooooooooooooooooc... i kad se pomjerio stao sam iza crvenog golfa i cekao dok plati u kucici
pa onda jedno 3 minute dok nije prestao gurat listic u aparat ODOZGO, nego se sjetio da stavi bar kod ispod citaca.

kako covjek da ne popizdi

kako covjek da ne popizdi
-
quarterback
#11682 Re: "Majstori" parkiranja
urbani parking na bosanski nacin 
-
condy
#11683 Re: "Majstori" parkiranja
Platiš direktno na automatu i nikom ne smetaš, i onda na izlazu čekaš ove da plate 
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#11684 Re: "Majstori" parkiranja
meni mrsko u taj bbi ići zbog nagiba pri izlasku i što ne kontam kako ta naplata funkcionira
- Raigor Stonehoof
#11685 Re: "Majstori" parkiranja
Black swan wrote:meni mrsko u taj bbi ići zbog nagiba pri izlasku i što ne kontam kako ta naplata funkcionira
kad ulazis uzmes listic, parkiras i poneses ga sa sobom. kad krenes po auto stanes na jednom od aparata za naplatu, ubacis listic, pise ti koliko trebas platiti, ubacis lovu, vrati ti aparat kusur, uzmes opet isti taj listic i imas 15 minuta da izadjes. ides autom na izlaznu rampu, stavis bar kod s listica ispod bar kod citaca, oslobodi ti se prolaz i izlazis
- Truba
#11686 Re: "Majstori" parkiranja
to je meni komplikovano
a i ne vjerujem mašinama kad su novci u pitanju
volim čovjeku platiti i izaći
osim toga moram i izaći iz auta da bih provukao ono da mi podigne
najbolje se hvaliti da sve znaš na forumu bolje ćeš proći nego da istinu govoriš ==>

-
azdralovic
#11687 Re: "Majstori" parkiranja
sto bi morao izaci iz auta ? poenta i jeste da ne moras nigdje izlaziti iz auta ... platis na automatu kad dolazis u garazu, sjednes u auto i izvezes se ...Black swan wrote:to je meni komplikovano
najbolje se hvaliti da sve znaš na forumu bolje ćeš proći nego da istinu govoriš ==>
![]()
o vjerovanju masinama kad su pare u pitanu ne znam sta da kazem
- Truba
#11688 Re: "Majstori" parkiranja
tristo puta sam napisao da ne vozim dobro i da volim samo po ravnici pravo voziti
ne cigančim za marku uvijek plaćam parking kad mogu ALI DA je na ravnom i da ima ljudi koji će uzeti marku ne mašina
-
condy
#11689 Re: "Majstori" parkiranja
Ne vjerujem ni ja mašinama, kada je u pitanju kafaBlack swan wrote:to je meni komplikovano
![]()
- Raigor Stonehoof
#11690 Re: "Majstori" parkiranja
mozes uvijek sa listicem platiti u kucici, ne moras koristiti masinu. samo bogati uradi to prije nego sjednes u auto 
masine u bbi jesu kriminalne, pretpostavljam da ih ne pune sicom za kusur redovno, desilo mi se milion puta da ga ne vrati
masine u bbi jesu kriminalne, pretpostavljam da ih ne pune sicom za kusur redovno, desilo mi se milion puta da ga ne vrati
- Truba
#11691 Re: "Majstori" parkiranja
a niko ne pita kako je mojoj lameli uz onaj nagib

-
mahalas505
#11693 Re: "Majstori" parkiranja
Pa sta ces trositi lamelu, vrlo rijetko se desi da se mora stati uz nagib.Black swan wrote:a niko ne pita kako je mojoj lameli uz onaj nagib![]()
![]()
- Truba
#11694 Re: "Majstori" parkiranja
dont underestimate my capability to drive very stupidity 
- johntra
- holowey
- johntra
#11698 Re: "Majstori" parkiranja
Prostora ima sasvim dovoljno i kad se skupe Polo i Megane, jer normalno može jedna osoba proći...tako je u većini slučajeva svaki dan...ionako je prolaz naknadno napravljen, jer i nije tu bio predviđen nikada...i da bude kao što je sada na slici, da se Scenic i Polo normalno pomjere ulijevo, bilo bi mjesta za dva auta i fine širine za prolaz...
- holowey
#11699 Re: "Majstori" parkiranja
a mogu li bebi kolica proci? ili invalidska kolica? ma dobro kazes, ima i previse prostora, pjesak moze i na kant da se okrene i prodje (i usput odvali retrovizor, brisac, zapara vrata i tako to...johntra wrote:Prostora ima sasvim dovoljno i kad se skupe Polo i Megane, jer normalno može jedna osoba proći...tako je u većini slučajeva svaki dan...ionako je prolaz naknadno napravljen, jer i nije tu bio predviđen nikada...i da bude kao što je sada na slici, da se Scenic i Polo normalno pomjere ulijevo, bilo bi mjesta za dva auta i fine širine za prolaz...
- johntra
#11700 Re: "Majstori" parkiranja
Čitaj ponovo, prolaz, prema urbanističkim i inim planovima, nikada nije bio predviđen za pravljenje...imaju dva prolaza kada su napravljene Ciglane, ovaj je naknadno dodat...i šta sa sad, pješaci, invalidi, biciklisti idu drito na parking, odnosno na cestu, to je kao ok?..nema ni dodatnog trotorara, nema ni pješačkog prelaza, nema ničega...ali eto, ti si se nasekirao za invalide...