Nije,samo se ceslja takoquarterback wrote:stvarno si epski seljak
I kaze kupi i vozi Mercedes
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Nije,samo se ceslja takoquarterback wrote:stvarno si epski seljak
Provjeri cijene SLS-a u SAD ili negdje drugo, pa ćeš vidjeti o čemu pričam...uporedi ih onda sa cijenama polovne Italie...Standardno klitovaci, zapocne 1 argument vidi da ga pushi pa hajde de, okrenut cu na hiljaditu stvar.. Ljepsa instrument tabla u ferariju!Danas kad dodjes kuci, eventualno veceras, 10ku u ruku i trzni ga koji put na italiu napravi zenu ljubomornom,, he sunce ti hebem ono naslo pricati o voznim sposobnostima auta od 300+ hiljada km, fol ih vozo.. zna on :lol
johntra wrote:Provjeri cijene SLS-a u SAD ili negdje drugo, pa ćeš vidjeti o čemu pričam...uporedi ih onda sa cijenama polovne Italie...Standardno klitovaci, zapocne 1 argument vidi da ga pushi pa hajde de, okrenut cu na hiljaditu stvar.. Ljepsa instrument tabla u ferariju!Danas kad dodjes kuci, eventualno veceras, 10ku u ruku i trzni ga koji put na italiu napravi zenu ljubomornom,, he sunce ti hebem ono naslo pricati o voznim sposobnostima auta od 300+ hiljada km, fol ih vozo.. zna on :lol
što se tiče drugog dijela odgovora, SLS je samo karanana za paljenje guma i ništa više...ili hoćeš da izvlačimo testove i videa u kojima je uber Mečka ponižena do bola od Italie?
vozio sam ja i neke auta od 300 plus hiljada, ne brini ti za mene...tebi je i dalje san C klasa sa burekom na haubi...
I da napokon pocne da guzidirestraits0078 wrote:johntra wrote:Provjeri cijene SLS-a u SAD ili negdje drugo, pa ćeš vidjeti o čemu pričam...uporedi ih onda sa cijenama polovne Italie...Standardno klitovaci, zapocne 1 argument vidi da ga pushi pa hajde de, okrenut cu na hiljaditu stvar.. Ljepsa instrument tabla u ferariju!Danas kad dodjes kuci, eventualno veceras, 10ku u ruku i trzni ga koji put na italiu napravi zenu ljubomornom,, he sunce ti hebem ono naslo pricati o voznim sposobnostima auta od 300+ hiljada km, fol ih vozo.. zna on :lol
što se tiče drugog dijela odgovora, SLS je samo karanana za paljenje guma i ništa više...ili hoćeš da izvlačimo testove i videa u kojima je uber Mečka ponižena do bola od Italie?
vozio sam ja i neke auta od 300 plus hiljada, ne brini ti za mene...tebi je i dalje san C klasa sa burekom na haubi...
Objasnio si ga u ovoj recenici.

GAU8 wrote:Dobro vas je više....
dajte slike
Evo ga majstor - em blokirao trotoar, em blokirao ovu stazu (izgleda da možda ima mjesta, ali nema osim da se lomi živa ograda)
Ako se prepozna, nek zna da sam mu se dobro sjetio familije
kad vidim cigane sa pasatima, terencima, mercedesima kako cigance oko bbi, parkiraju na pjesacko ostrvo ili tamo gdje je dostava, a ja sa svojim autom od 3 milje km mogu priustit da redovno placam parkingiTo wrote:kod nas je ba sramota parking platit... hoce ti raja pomislit da si levat cuj parking placat, cuj cekas na red ,cuj ne ganjat stele svuda
kakav levat ocam....
na onom "ostrvu" kod izlaza u Mis Irbinu uvijek ali uvijek parkirano vozilo od preko 50 hiljada marakaRaigor Stonehoof wrote:kad vidim cigane sa pasatima, terencima, mercedesima kako cigance oko bbi, parkiraju na pjesacko ostrvo ili tamo gdje je dostava, a ja sa svojim autom od 3 milje km mogu priustit da redovno placam parkingiTo wrote:kod nas je ba sramota parking platit... hoce ti raja pomislit da si levat cuj parking placat, cuj cekas na red ,cuj ne ganjat stele svuda
kakav levat ocam....

Ovo da mraz ne uhvati pločepink floydd wrote:i Aladin posto pakaš
A, zato on vozi "40-55 na ograničenju 60". Taksista. Sad mi je sve jasno.quarterback wrote:mirzete, pitah te nekad pa ne dobih odgovor, a mozda i krijes, za koji taksi vozis i koje je auto ?

Od prijatelja sa FB-a A kasnije i kometarU međuvremenu.... (Pleme nam primitivno)...
i onda kao izbušeno toliko i toliko guma itd itd... ova auta treba konfiskovati ili lupati na licu mjesta... osoba čiji je auto je došla.... kroz zube samo promrmljala izvini i sjela u svoje auto i odjurila... Ponudili smo čovjeku da ga prevezemo... on je rekao gordo ne treba... jer šta ću ja sutra.....

jel mi se cini ili je ono "potegla"Black swan wrote:http://www.avaz.ba/clanak/174137/saraje ... ov-autobus
otkočila mu se ručna... prije će biti da je nije ni potegao
štedi se
E evo je svaku mjeru preslo, vidis ti, gdje su oni u nebesa digli znak, ko da je za letace, a ne za pjesake, svasta..O'zone wrote:Svašta je moguće i trudim se da ne budem iznenađen ali me neki fakati sjebu i iz kog je pravca stigao
Prosao sam danas tu u momentu kad ga je lik gurao(ženska starija osoba sjedila na suvozacevom sjedalu), izgleda da se desilo da i Golf crkne ili tako štaO'zone wrote:Svašta je moguće i trudim se da ne budem iznenađen ali me neki fakati sjebu i iz kog je pravca stigao
nestalo mu gorivamayab wrote:Prosao sam danas tu u momentu kad ga je lik gurao(ženska starija osoba sjedila na suvozacevom sjedalu), izgleda da se desilo da i Golf crkne ili tako štaO'zone wrote:Svašta je moguće i trudim se da ne budem iznenađen ali me neki fakati sjebu i iz kog je pravca stigao