Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Hajde reci nam,kako auto koje je prije 2 godine kostalo 250k €,koliko je kostao SLS AMG Black Series,sada vec kosta 1 mil €.
Ili bubas i usput se provaljujes.
Usput,kad si vec spomenuo top model SLS AMG,molim te nađi nam koliko kosta Ferrari 458 Italia Speciale Aperta. Hvala
mali_milojica wrote:
Hajde reci nam,kako auto koje je prije 2 godine kostalo 250k €,koliko je kostao SLS AMG Black Series,sada vec kosta 1 mil €.
Ili bubas i usput se provaljujes.
Usput,kad si vec spomenuo top model SLS AMG,molim te nađi nam koliko kosta Ferrari 458 Italia Speciale Aperta. Hvala
Hajde kao prvo se ne pravi majmunom, znam da ti je tesko ali se potrudi.
Ona slika iz bbi garaze je sls 2012 i kao takav kosta koliko gore pise na navedenom linku, cijena nije maximalna vec uzeta neka 'sredina' dok sam za 458`cu trazio maximalnu cijenu, ne postoji skuplji tog godista.
Da si mi ziv i zdrav, aperta se moze tek od maja kupiti i ne vidim uopste smisao da potezes za njom, jel je ko spomenuo? Svejedno http://suchen.mobile.de/auto-inserat/fe ... ORT&noec=1#
Ti si potegao pricu oko najskupljeg SLS AMG Black Series i smijes se cijenama 458. Nađi najskuplju 458 da vidimo koliko kosta.
Evo ti Bildovo predstavljanje SLS AMG Black Series od prije 2 godine
mali_milojica wrote:Ti si potegao pricu oko najskupljeg SLS AMG Black Series i smijes se cijenama 458. Nađi najskuplju 458 da vidimo koliko kosta.
P.S. Ti si pravi odraz prosjecnog vozaca Mercedesa u BiH
ja poteg'o pricu tako sto sam rekao da je sls sa slike skuplji od ovog ferarija, a vi se uspalili ko da sam vam keve plodio
Jeste, nije pravo stanje ipak sta zna pisljivi dojco stanje pored seoskog bosnje koji tokari auto.
Imas ih i jeftinijih, ja sam postavio najskupljeg na trzistu, bas kao i 458cu, ima i njih za 120k.
Ps. ti si pravi odraz bijednika preko tastature, klasicna seljacina. haj sad razguli
mali_milojica wrote:Ti si potegao pricu oko najskupljeg SLS AMG Black Series i smijes se cijenama 458. Nađi najskuplju 458 da vidimo koliko kosta.
P.S. Ti si pravi odraz prosjecnog vozaca Mercedesa u BiH
ja poteg'o pricu tako sto sam rekao da je sls sa slike skuplji od ovog ferarija, a vi se uspalili ko da sam vam keve plodio
Jeste, nije pravo stanje ipak sta zna pisljivi dojco stanje pored seoskog bosnje koji tokari auto.
Imas ih i jeftinijih, ja sam postavio najskupljeg na trzistu, bas kao i 458cu, ima i njih za 120k.
Ps. ti si pravi odraz bijednika preko tastature, klasicna seljacina. haj sad razguli
I dosli smo dotle da je najskuplja 458 Speciale Aperta skuplja od najskupljeg elektricnog SLS (koji je napravljen samo u 10 kom). Ti si to postavio nisam ja
Kad ti tata kupi KLIX onda određuj,a do tada zeni naređuj (ako smijes )
I dosli smo dotle da je najskuplja 458 Speciale Aperta skuplja od najskupljeg elektricnog SLS (koji je napravljen samo u 10 kom). Ti si to postavio nisam ja
Kad ti tata kupi KLIX onda određuj,a do tada zeni naređuj (ako smijes )
A vjeruj da gluplje od tebe ne mogu, odgovorno tvrdim da psihicki zdrava osoba nisi. Ovo nije nikakva provokacija, a ni uvreda. Ja ne znam da li ti patis od ptsp-a ali definitivno psihicki zdrav nisi, ponavljam opet, nije nikakva uvreda ni provokacija.
ma nisam vidio.. vozim za onaj taksi koji ti je najmrzi, pa koji god da bude, a vozim ono auto koje ti je takodjer najmrze.. broj 999
ja da primam platu/e od profesija koje sam dobio na forumu, zajebo bi bakira..