"Majstori" parkiranja

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Locked
spreca

#10501 Re: "Majstori" parkiranja

Post by spreca »

:thumbup: :lol:
kakavdanakneiskustvu

#10502 Re: "Majstori" parkiranja

Post by kakavdanakneiskustvu »

:lol: :lol:
Better Man

#10503 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Better Man »

Danas po auto s posla i kući, kad na autu neko za prednji brisač zakačio presavijeni papir sa čitko napisanim tekstom (pisano markerom). Nije Ti ovo javni parking ili je pisalo gradski. Kad budeš kupio stan od 200 ili 300 hiljada KM onda možeš parkirati ovdje. Ja oplako od smijeha. Najnormalnije se parkirao na označeni parking, tj. jedno od slobodnih mjesta u nizu gdje se uvijek parkiram i gdje se i drugi parkiraju i neko mi ostavi poruku. Valjda misli da samo on ima pravo kao stanar tu da se parkira.
Last edited by Better Man on 08/12/2014 20:28, edited 1 time in total.
Better Man

#10504 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Better Man »

........
kakavdanakneiskustvu

#10505 Re: "Majstori" parkiranja

Better Man wrote:Danas po auto s posla i kući, kad na autu neko za prednji brisač zakačio presavijeni papir sa čitko napisanim tekstom (pisano markerom). Nije Ti ovo javni parking ili je pisalo gradski. Kad budeš kupio stan od 200 ili 300 hiljada KM onda možeš parkirati ovdje. Ja oplako od smijeha. Najnormalnije se parkirao na označeni parking, tj. jedno od slobodnih mjesta u nizu gdje se uvijek parkiram i gdje se i drugi parkiraju i neko mi ostavi poruku. Valjda misli da samo on ima pravo kao stanar tu da se parkira.

imao sam poodavno jedan manji konflikt sa nekim takvim
Better Man

#10506 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Better Man »

kakavdanakneiskustvu wrote:
Better Man wrote:Danas po auto s posla i kući, kad na autu neko za prednji brisač zakačio presavijeni papir sa čitko napisanim tekstom (pisano markerom). Nije Ti ovo javni parking ili je pisalo gradski. Kad budeš kupio stan od 200 ili 300 hiljada KM onda možeš parkirati ovdje. Ja oplako od smijeha. Najnormalnije se parkirao na označeni parking, tj. jedno od slobodnih mjesta u nizu gdje se uvijek parkiram i gdje se i drugi parkiraju i neko mi ostavi poruku. Valjda misli da samo on ima pravo kao stanar tu da se parkira.

imao sam poodavno jedan manji konflikt sa nekim takvim
Ja se samo dob ro nasmijao i bacio mokar papir od kišice u kantu za smeće.
goran16v

#10507 Re: "Majstori" parkiranja

Post by goran16v »

Ajd ako nije tajna napisi koja je to jet set lokacija da Him se natovarimo na vrat! :D
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#10508 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Truba »

tako je meni na plaćenom parkingu neko rukom
nauči se parkirati u gradu :lol: :lol: :lol:

a parking odron nit reda nit ičega
vjerojatno se u medjuvremnu oko mene isparkiralo pa je stršilo
nema drugog objašnjenja
salik79

#10509 Re: "Majstori" parkiranja

Post by salik79 »

kakavdanakneiskustvu wrote:

'naci plac. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Logovan

#10510 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Logovan »

Ma ima takvih slučajeva milion. Pacijenti, jebi ga. :-)
homega

#10511 Re: "Majstori" parkiranja

Post by homega »

Ipak je neugodna situacija kad neko sa strane parkira automobil ispred zgrade u kojoj stanuješ, na manjem parkingu, od kojeg je sljedeći poprilično udaljen :(
goran16v

#10512 Re: "Majstori" parkiranja

Post by goran16v »

Sta ima biti ugodna/neugodna situacija, sve su to javni parkizni?
Cemu sve neka prica kako ovi sastrane dodju i parkiraju, mi stanari nemamo gdje, a istovremeno boli vas neka stvar za stanare kad treba da ga parkirate pred tudju zgradu? Jasta, slomiste ste od parkiranja na udaljene parkinge!
Ja sam prvi takav, kod staraca je ospadno stanje od kad je Fahro uselio neboder, ceka se po pola sata na prazno mjesto, ista stvar i gdje stanujem, okupacija dok su okolne kafane otvorene, i sad bih ja trebao da ispravljam krive Drine a boli me dupe za stanare kad dodjem na neko drugom mjesto, parkiram na najblize (propisno) parking mjesto
Sto ne mogu na rende kora i supe na viljusku.. :-)
drug_profi

#10513 Re: "Majstori" parkiranja

Post by drug_profi »

Smeta jbg. I ja dodjem s posla parkiram u bozjoj materi pa poslije preparkiravaj da mi je ujutro manje trcat.
a ko hoce rezervisano mjesto pred zgradom ima za to procedura. Dotle ljudi parkiraju slobodno.
Meni samo smeta sto gosti najcesce duplo parkiraju pa jos vise problema stvore.
drunken tiger

#10514 Re: "Majstori" parkiranja

Post by drunken tiger »

Meni smeta kad pored praznih mjesta na parkingu pred zgradom on parkira ispred ulaza u zgradu, pred vrata. Ja gledam s prozora i ne vjerujem I to se ponavlja. A da najjadnije bude lik ima garažu, ne parkira u nju, parkira pred ulaz i blokira ljude s parkinga i ne mogu da izađu. Divota.
Cholina_Lokica

#10515 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Cholina_Lokica »

drunken tiger wrote:Meni smeta kad pored praznih mjesta na parkingu pred zgradom on parkira ispred ulaza u zgradu, pred vrata. Ja gledam s prozora i ne vjerujem I to se ponavlja. A da najjadnije bude lik ima garažu, ne parkira u nju, parkira pred ulaz i blokira ljude s parkinga i ne mogu da izađu. Divota.
Kod mene poluprazan parking, ogroman, svi parkirani na cesti i po trotoaru, a parking im bukvalno 5m dalje... Sve vise razmisljam da im zalijem sve kakvim uljem, ili necim slicnim. Ali papak ostaje papak bez obzira na ubrzanje
spreca

#10516 Re: "Majstori" parkiranja

Post by spreca »

drunken tiger wrote:Meni smeta kad pored praznih mjesta na parkingu pred zgradom on parkira ispred ulaza u zgradu, pred vrata. Ja gledam s prozora i ne vjerujem I to se ponavlja. A da najjadnije bude lik ima garažu, ne parkira u nju, parkira pred ulaz i blokira ljude s parkinga i ne mogu da izađu. Divota.
baci mu sta na auto
Ringhio

#10517 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Ringhio »

Kod mene milina, parking ispred zgrade nije ni iscrtan a svi redom parkiraju tako da izmedju auta ima minimum metar i po razmaka, da gospodi ko nebi ostetio vrata. Posto je parking u kvadratnom obliku, sa samo jednim izlazom, obicno navecer neko od gospode parkira auto na sredini parkinga, na toj donjoj strani gdje nema izlaza, i tako zablokira izlaz za najmanje 2 auta.

Ako dodjes poslje 10 s autom mozes se halalit s parkingom.
Baby Jane

#10518 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Baby Jane »

Nedavno ispred moje zgrade, lola parkirao BMW tako da je zauzeo 2 parking mjesta, i izlazi iz Druge Kuce...prilazi autu, obilazi ga, gladi retrovizor...i vrati se na kafu. Valjda pozelio auto, sta li? Nema veze sto ti kao stanar ne mozes parkirati, lola dosao da popije kafu, ebe se njemu sto mu BMW zauzima 2 mjesta.
supercali

#10519 Re: "Majstori" parkiranja

Post by supercali »

dolazim neku vece u meractor na socijalnom
i drugi red od ulaza
i ima slobodno mjesto i lik ulazi u auto pored
prvo cekam da izadje al on nista i ja lagano naprijed i da udjem rikvercom kad on krenu se isparkiravati
i kako ulazim on krece ja mu sviram on se pravi mutav a vidi se da je neki tek polozio
jbt koji kreten moras biti da to uradis
al vidim da je natakario neku djevojku pored i vjerovatno joj prosipa neke macho fazone u voznji i parkiranju
drunken tiger

#10520 Re: "Majstori" parkiranja

Post by drunken tiger »

supercali wrote:dolazim neku vece u meractor na socijalnom
i drugi red od ulaza
prvo cekam da izadje al on nista i ja lagano naprijed i da udjem rikvercom kad on krenu se isparkiravati
i kako ulazim on krece ja mu sviram on se pravi mutav a vidi se da je neki tek polozio
al vidim da je natakario neku djevojku pored i vjerovatno joj prosipa neke macho fazone u voznji i parkiranju
Dobar si ti. Mene je neku noć u BBI-u neka mega lola prestigla uz uz onu uzbrdicu iz -2 na -1 sprat. Ja mislio skrivena kamera kad šipak. Samo ne znam odakle mu ideja da prestiže.
duspi

#10521 Re: "Majstori" parkiranja

Post by duspi »

jebo majku sreća pa nam je parkiranje među većim problemima, zamisli da je ovih bisera više :S

http://www.klix.ba/vijesti/bih/pogledaj ... /141209072
Michun

#10522 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Michun »

drunken tiger wrote:
supercali wrote:dolazim neku vece u meractor na socijalnom
i drugi red od ulaza
Dobar si ti. Mene je neku noć u BBI-u neka mega lola prestigla uz uz onu uzbrdicu iz -2 na -1 sprat. Ja mislio skrivena kamera kad šipak. Samo ne znam odakle mu ideja da prestiže.
jek dao zmigavac? :)
pink floydd

#10523 Re: "Majstori" parkiranja

Post by pink floydd »

Image

da, moguće je
drunken tiger

#10524 Re: "Majstori" parkiranja

Post by drunken tiger »

pink floydd wrote:Image

da, moguće je
Ma možeš proć'! Ne voziš kamion! :D (glavna rečenica parking papaka)
kakavdanakneiskustvu

#10525 Re: "Majstori" parkiranja

plus ja samo na 10 minuta parkirao,plus sto nisu drugi kažnjeni,sve argumenti parking papaka
Locked