"Majstori" parkiranja
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
kakavdanakneiskustvu
#10127 Re: "Majstori" parkiranja
aferim,svaka čast
- holowey
#10128 Re: "Majstori" parkiranja
nadam se da ce ovo obuhvatiti i one koji zauzmu dva mjesta...
- supercali
#10129 Re: "Majstori" parkiranja
ja se nadam da ce se ovo prosiriti na citav grad
- ElDzidziIbnDzo
#10130 Re: "Majstori" parkiranja
Slika idiota od "jucer"...?
A ko uslika i odakle ovog idiota?
Nemoj slucajno da neko pomisli da znam lika sa Passatom,Boze sacuvaj,nego eto
- OldMayor
#10131 Re: "Majstori" parkiranja
Je li mogu policiju anonimno nazvati da dodju i popisu mamlaze sto parkiraju u prolazu zgrade? Mislim hoce li traziti moje podatke?
Jbmu ljudi napravili trotoar, napravili fino da mogu auta proci, al qrac. Dusa im se tu natakarit.
Mislim ne zelim sad sa komsijama da ispadam neka tuzibaba, ali mora neko reci dosta jbmu, ko da zivim u ugandi nikakvog reda jbt.
Jbmu ljudi napravili trotoar, napravili fino da mogu auta proci, al qrac. Dusa im se tu natakarit.
Mislim ne zelim sad sa komsijama da ispadam neka tuzibaba, ali mora neko reci dosta jbmu, ko da zivim u ugandi nikakvog reda jbt.
- O'zone
- Globalni moderator
#10132 Re: "Majstori" parkiranja
Pitaju te samo za adresu, modele vozila koja smetaju i to je to.OldMayor wrote:Je li mogu policiju anonimno nazvati da dodju i popisu mamlaze sto parkiraju u prolazu zgrade? Mislim hoce li traziti moje podatke?
Edit: Traži šefa smjene lično ovi što primaju pozive su .....
- supercali
#10133 Re: "Majstori" parkiranja
ja sve mislim da pocnem zvati zbog papaka koji parkiraju na trotoaru
cak sta vise nisu komsije nego papci koji dodju u obliznji trzni centar a imaju parking odmah tu al jok njima lakse natakariti auto u ulicu pored
cak sta vise nisu komsije nego papci koji dodju u obliznji trzni centar a imaju parking odmah tu al jok njima lakse natakariti auto u ulicu pored
-
kakavdanakneiskustvu
#10134 Re: "Majstori" parkiranja
OldMayor wrote:Je li mogu policiju anonimno nazvati da dodju i popisu mamlaze sto parkiraju u prolazu zgrade? Mislim hoce li traziti moje podatke?
mogu ti tražiti podatke ali ne moraš im reći ime i prezime
- Capsicum
#10135 Re: "Majstori" parkiranja
Tesko da ces to rijesit zalbama, samo fizicka prepreka... Nadjite kakav veliki kamen, zardinjeru ili tako nesto i postavite.OldMayor wrote:Je li mogu policiju anonimno nazvati da dodju i popisu mamlaze sto parkiraju u prolazu zgrade? Mislim hoce li traziti moje podatke?
- vjesticanametli
#10136 Re: "Majstori" parkiranja
ovako je hajvanu bilo obiljezeno da mozes proci sa autom i ja sam auto ostavila na parkingu s lijeve strane.....to sto si ti parkirao ovako pa zavrsio ovdje je tvoj problem i nadam se da neces viseElDzidziIbnDzo wrote:
Slika idiota od "jucer"...?
A ko uslika i odakle ovog idiota?![]()
Idiot(kinja) slikao(la) idiota,veoma interesantno
![]()
![]()
Nemoj slucajno da neko pomisli da znam lika sa Passatom,Boze sacuvaj,nego eto
ovo "idiotkinja" prosipaj kuci onoj koja te to naucila
- OldMayor
#10137 Re: "Majstori" parkiranja
Ma kakva fizicka prepreka, bagra to samo skloni.Capsicum wrote:Tesko da ces to rijesit zalbama, samo fizicka prepreka... Nadjite kakav veliki kamen, zardinjeru ili tako nesto i postavite.OldMayor wrote:Je li mogu policiju anonimno nazvati da dodju i popisu mamlaze sto parkiraju u prolazu zgrade? Mislim hoce li traziti moje podatke?
Dok se ne opali po dzepu, bosnjo ne zna drugacije. Dovoljno je da su tu napisu kazne 3-4 dana zaredom i gotovo.
Moze li se traziti da se stavi znak ili mozemo li mi stanari staviti znak zabranjeno parkiranje. Je li to protuzakonito, staviti natpis pored prolaza.
-
shandrprcSA
#10138 Re: "Majstori" parkiranja
ma koji klinac vise i pisati kad 50% manje platis kaznu...
hamo, pipa I ostala ekipa
hamo, pipa I ostala ekipa
- supercali
#10139 Re: "Majstori" parkiranja
dzaba znak kad opet parkiraju
u mojoj ulici znak stavila vlast pa opet puna parkiranih auta sve do nekih 8 navece a onda u lokalnu kafanu seljacine dodju
u mojoj ulici znak stavila vlast pa opet puna parkiranih auta sve do nekih 8 navece a onda u lokalnu kafanu seljacine dodju
-
L u c i f e r
#10140 Re: "Majstori" parkiranja
Krivu drinu niko ne ispravi.supercali wrote:dzaba znak kad opet parkiraju
Osim privremeno tito golim otokom...
- holowey
#10141 Re: "Majstori" parkiranja
kolika je kazna za nepropisno parkiranje? znaci, ne zajedno sa paukom, nego samo za pogresno parkiranje? jel' ono bi 30km ili 50km? sramota me reci ali godinama nisam platio kaznu pa ne znam tacnu cifru
dnevna parking karta otprilike 25km... ako platim kaznu odmah placam 50% znaci placam 15-25km... a parking mjesto uvijek ima jer se parkira gdje hoces, ne moras traziti... znaci zakon stimulise nepropisno parkiranje i o cemu pricamo?
dnevna parking karta otprilike 25km... ako platim kaznu odmah placam 50% znaci placam 15-25km... a parking mjesto uvijek ima jer se parkira gdje hoces, ne moras traziti... znaci zakon stimulise nepropisno parkiranje i o cemu pricamo?
- Cholina_Lokica
#10142 Re: "Majstori" parkiranja
40km, i ja sam isto to nekidan komentarisala. Jeftinije to uraditi nego platiti parking za cijeli danholowey wrote:kolika je kazna za nepropisno parkiranje? znaci, ne zajedno sa paukom, nego samo za pogresno parkiranje? jel' ono bi 30km ili 50km? sramota me reci ali godinama nisam platio kaznu pa ne znam tacnu cifru
- sema911s
- relax11
#10144 Re: "Majstori" parkiranja
Gdje je dnevna karta 25km?holowey wrote:kolika je kazna za nepropisno parkiranje? znaci, ne zajedno sa paukom, nego samo za pogresno parkiranje? jel' ono bi 30km ili 50km? sramota me reci ali godinama nisam platio kaznu pa ne znam tacnu cifru
Ima jeftin onde kod Marin Dvora 1km cijeli dan, 25km mjesec.
- Cholina_Lokica
#10145 Re: "Majstori" parkiranja
Ovo veceras u b fazi je nadmasilo svaki papanluk, mislim da ne postoji rijec kojom se ovo moze opisati... Sve i jednu zelenu povrsinu su preorali, trotoari su pretvoreni u njihov parking, ljudi hodaju ulicom kuda trola ide a rasvjeta ne radi ne vidi se nista... Jebo li im sda sve, koja bagra
- holowey
#10146 Re:
jutros vidim zeleni idu sa fotoaparatom i slikaju one koji bar jednim tockom gaze po "zelenoj" povrsini...Cholina_Lokica wrote:Ovo veceras u b fazi je nadmasilo svaki papanluk, mislim da ne postoji rijec kojom se ovo moze opisati... Sve i jednu zelenu povrsinu su preorali, trotoari su pretvoreni u njihov parking, ljudi hodaju ulicom kuda trola ide a rasvjeta ne radi ne vidi se nista... Jebo li im sda sve, koja bagra
- pametolog
- Cholina_Lokica
#10148 Re: "Majstori" parkiranja
Sto sinoc nisu to uradili, ali jok, sinoc sve uz amanet policije. Jos krenuli da voze u suprotnom pravcu i da im se ti sklonis jer vozim u pravom smjeru, ko te pita sto moras proci kuci, teleportiraj se, oni su iz sda i mogu tako voziti... Fujholowey wrote:jutros vidim zeleni idu sa fotoaparatom i slikaju one koji bar jednim tockom gaze po "zelenoj" povrsini...Cholina_Lokica wrote:Ovo veceras u b fazi je nadmasilo svaki papanluk, mislim da ne postoji rijec kojom se ovo moze opisati... Sve i jednu zelenu povrsinu su preorali, trotoari su pretvoreni u njihov parking, ljudi hodaju ulicom kuda trola ide a rasvjeta ne radi ne vidi se nista... Jebo li im sda sve, koja bagra
- drug_profi
- O'zone
- Globalni moderator
#10150 Re: "Majstori" parkiranja
Ispred SCC kod tramvajske stanice poprijeko preko čitavog trotoara

Slike su

Slike su