"Majstori" parkiranja

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Locked
mayab

#10126 Re: "Majstori" parkiranja

Post by mayab »

Image
kakavdanakneiskustvu

#10127 Re: "Majstori" parkiranja

Post by kakavdanakneiskustvu »

aferim,svaka čast
holowey

#10128 Re: "Majstori" parkiranja

Post by holowey »

nadam se da ce ovo obuhvatiti i one koji zauzmu dva mjesta...
supercali

#10129 Re: "Majstori" parkiranja

Post by supercali »

ja se nadam da ce se ovo prosiriti na citav grad
ElDzidziIbnDzo

#10130 Re: "Majstori" parkiranja

Post by ElDzidziIbnDzo »

vjesticanametli wrote:
mirzet87sa wrote:
vjesticanametli wrote:danas papak u vlakovu natakario pasata mamicu mu :D
slika ide sutra ......ne moze da hoda pa usao autom ali parkirao :-) moron
Daj ti sliku, ovo sto si napisala ne razumije niko :D
metlom cu te gaĐŽat :D evo slika idiota od jucer Image

Slika idiota od "jucer"...?

A ko uslika i odakle ovog idiota? :lol: :lol: Idiot(kinja) slikao(la) idiota,veoma interesantno :lol: :lol:

Nemoj slucajno da neko pomisli da znam lika sa Passatom,Boze sacuvaj,nego eto :)
OldMayor

#10131 Re: "Majstori" parkiranja

Post by OldMayor »

Je li mogu policiju anonimno nazvati da dodju i popisu mamlaze sto parkiraju u prolazu zgrade? Mislim hoce li traziti moje podatke?

Jbmu ljudi napravili trotoar, napravili fino da mogu auta proci, al qrac. Dusa im se tu natakarit.

Mislim ne zelim sad sa komsijama da ispadam neka tuzibaba, ali mora neko reci dosta jbmu, ko da zivim u ugandi nikakvog reda jbt.
O'zone
Globalni moderator

#10132 Re: "Majstori" parkiranja

Post by O'zone »

OldMayor wrote:Je li mogu policiju anonimno nazvati da dodju i popisu mamlaze sto parkiraju u prolazu zgrade? Mislim hoce li traziti moje podatke?

Jbmu ljudi napravili trotoar, napravili fino da mogu auta proci, al qrac. Dusa im se tu natakarit.

Mislim ne zelim sad sa komsijama da ispadam neka tuzibaba, ali mora neko reci dosta jbmu, ko da zivim u ugandi nikakvog reda jbt.
Pitaju te samo za adresu, modele vozila koja smetaju i to je to.

Edit: Traži šefa smjene lično ovi što primaju pozive su .....
supercali

#10133 Re: "Majstori" parkiranja

Post by supercali »

ja sve mislim da pocnem zvati zbog papaka koji parkiraju na trotoaru
cak sta vise nisu komsije nego papci koji dodju u obliznji trzni centar a imaju parking odmah tu al jok njima lakse natakariti auto u ulicu pored
kakavdanakneiskustvu

#10134 Re: "Majstori" parkiranja

Post by kakavdanakneiskustvu »

OldMayor wrote:Je li mogu policiju anonimno nazvati da dodju i popisu mamlaze sto parkiraju u prolazu zgrade? Mislim hoce li traziti moje podatke?

mogu ti tražiti podatke ali ne moraš im reći ime i prezime
Capsicum

#10135 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Capsicum »

Tesko da ces to rijesit zalbama, samo fizicka prepreka... Nadjite kakav veliki kamen, zardinjeru ili tako nesto i postavite.
vjesticanametli

#10136 Re: "Majstori" parkiranja

Post by vjesticanametli »

ElDzidziIbnDzo wrote:
vjesticanametli wrote:
mirzet87sa wrote: Daj ti sliku, ovo sto si napisala ne razumije niko :D
metlom cu te gaĐŽat :D evo slika idiota od jucer Image

Slika idiota od "jucer"...?

A ko uslika i odakle ovog idiota? :lol: :lol: Idiot(kinja) slikao(la) idiota,veoma interesantno :lol: :lol:

Nemoj slucajno da neko pomisli da znam lika sa Passatom,Boze sacuvaj,nego eto :)
ovako je hajvanu bilo obiljezeno da mozes proci sa autom i ja sam auto ostavila na parkingu s lijeve strane.....to sto si ti parkirao ovako pa zavrsio ovdje je tvoj problem i nadam se da neces vise :mrgreen:

ovo "idiotkinja" prosipaj kuci onoj koja te to naucila
OldMayor

#10137 Re: "Majstori" parkiranja

Post by OldMayor »

Capsicum wrote:

Tesko da ces to rijesit zalbama, samo fizicka prepreka... Nadjite kakav veliki kamen, zardinjeru ili tako nesto i postavite.
Ma kakva fizicka prepreka, bagra to samo skloni.

Dok se ne opali po dzepu, bosnjo ne zna drugacije. Dovoljno je da su tu napisu kazne 3-4 dana zaredom i gotovo.

Moze li se traziti da se stavi znak ili mozemo li mi stanari staviti znak zabranjeno parkiranje. Je li to protuzakonito, staviti natpis pored prolaza.
shandrprcSA

#10138 Re: "Majstori" parkiranja

Post by shandrprcSA »

ma koji klinac vise i pisati kad 50% manje platis kaznu...

hamo, pipa I ostala ekipa
supercali

#10139 Re: "Majstori" parkiranja

Post by supercali »

dzaba znak kad opet parkiraju
u mojoj ulici znak stavila vlast pa opet puna parkiranih auta sve do nekih 8 navece a onda u lokalnu kafanu seljacine dodju
L u c i f e r

#10140 Re: "Majstori" parkiranja

Post by L u c i f e r »

supercali wrote:dzaba znak kad opet parkiraju
u mojoj ulici znak stavila vlast pa opet puna parkiranih auta sve do nekih 8 navece a onda u lokalnu kafanu seljacine dodju
Krivu drinu niko ne ispravi.

Osim privremeno tito golim otokom...
holowey

#10141 Re: "Majstori" parkiranja

Post by holowey »

kolika je kazna za nepropisno parkiranje? znaci, ne zajedno sa paukom, nego samo za pogresno parkiranje? jel' ono bi 30km ili 50km? sramota me reci ali godinama nisam platio kaznu pa ne znam tacnu cifru
dnevna parking karta otprilike 25km... ako platim kaznu odmah placam 50% znaci placam 15-25km... a parking mjesto uvijek ima jer se parkira gdje hoces, ne moras traziti... znaci zakon stimulise nepropisno parkiranje i o cemu pricamo? :(
Cholina_Lokica

#10142 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Cholina_Lokica »

holowey wrote:kolika je kazna za nepropisno parkiranje? znaci, ne zajedno sa paukom, nego samo za pogresno parkiranje? jel' ono bi 30km ili 50km? sramota me reci ali godinama nisam platio kaznu pa ne znam tacnu cifru
dnevna parking karta otprilike 25km... ako platim kaznu odmah placam 50% znaci placam 15-25km... a parking mjesto uvijek ima jer se parkira gdje hoces, ne moras traziti... znaci zakon stimulise nepropisno parkiranje i o cemu pricamo? :(
40km, i ja sam isto to nekidan komentarisala. Jeftinije to uraditi nego platiti parking za cijeli dan
sema911s

#10143 Re: "Majstori" parkiranja

Post by sema911s »

relax11

#10144 Re: "Majstori" parkiranja

Post by relax11 »

holowey wrote:kolika je kazna za nepropisno parkiranje? znaci, ne zajedno sa paukom, nego samo za pogresno parkiranje? jel' ono bi 30km ili 50km? sramota me reci ali godinama nisam platio kaznu pa ne znam tacnu cifru
Gdje je dnevna karta 25km?

Ima jeftin onde kod Marin Dvora 1km cijeli dan, 25km mjesec.
Cholina_Lokica

#10145 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Cholina_Lokica »

Ovo veceras u b fazi je nadmasilo svaki papanluk, mislim da ne postoji rijec kojom se ovo moze opisati... Sve i jednu zelenu povrsinu su preorali, trotoari su pretvoreni u njihov parking, ljudi hodaju ulicom kuda trola ide a rasvjeta ne radi ne vidi se nista... Jebo li im sda sve, koja bagra
holowey

#10146 Re:

Post by holowey »

Cholina_Lokica wrote:Ovo veceras u b fazi je nadmasilo svaki papanluk, mislim da ne postoji rijec kojom se ovo moze opisati... Sve i jednu zelenu povrsinu su preorali, trotoari su pretvoreni u njihov parking, ljudi hodaju ulicom kuda trola ide a rasvjeta ne radi ne vidi se nista... Jebo li im sda sve, koja bagra
jutros vidim zeleni idu sa fotoaparatom i slikaju one koji bar jednim tockom gaze po "zelenoj" povrsini... :thumbup:
pametolog

#10147 Re: "Majstori" parkiranja

Post by pametolog »

mayab wrote:Image
Da mi je ovo vidjet na parkingu nekadasnjih Merkatora, danas Konzuma.
Cholina_Lokica

#10148 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Cholina_Lokica »

holowey wrote:
Cholina_Lokica wrote:Ovo veceras u b fazi je nadmasilo svaki papanluk, mislim da ne postoji rijec kojom se ovo moze opisati... Sve i jednu zelenu povrsinu su preorali, trotoari su pretvoreni u njihov parking, ljudi hodaju ulicom kuda trola ide a rasvjeta ne radi ne vidi se nista... Jebo li im sda sve, koja bagra
jutros vidim zeleni idu sa fotoaparatom i slikaju one koji bar jednim tockom gaze po "zelenoj" povrsini... :thumbup:
Sto sinoc nisu to uradili, ali jok, sinoc sve uz amanet policije. Jos krenuli da voze u suprotnom pravcu i da im se ti sklonis jer vozim u pravom smjeru, ko te pita sto moras proci kuci, teleportiraj se, oni su iz sda i mogu tako voziti... Fuj
drug_profi

#10149 Re: "Majstori" parkiranja

Post by drug_profi »

pametolog wrote:
mayab wrote:Image
Da mi je ovo vidjet na parkingu nekadasnjih Merkatora, danas Konzuma.
Sticem dojam da je sve vise slobodnog mjesta na parkinzima konzuma

...s tipfeler masine...
O'zone
Globalni moderator

#10150 Re: "Majstori" parkiranja

Post by O'zone »

Ispred SCC kod tramvajske stanice poprijeko preko čitavog trotoara

Image

Image

Slike su :skoljka:
Locked