Majke Srebrenice i Kolinda G.K.

GospodinMajmun

#601 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.

Post by GospodinMajmun »

Ovako PM72 plasira teze među Bošnjake sa svog imanja na Ilidži. Čuo je od Bošnjaka kako pjevaju u kafani o Radovanu.

https://youtu.be/9eSoxM5AE_g?t=3261
Matzan

#602 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.

Post by Matzan »

Fudo387 wrote:
Matzan wrote:
GospodinMajmun wrote:Zašto je omogućeno PM72, poznatijem kao Dušanu Šehovcu, da se lažno predstavlja kao Bošnjak, da truje i ubacuje maligne teze među Bošnjake?
:oops:
Daj ba :lol:
Izguglah tog lika, ako je PM magistar socioloskih nauka, ja sam kosmonaut...

Nisam ja ništa rekao ... samo citiram.
Doduše, po onom što piše na forumu reklo bi se da gorepomenuti ima veze sa Bošnjacima i Armijom BiH koliko i ja sa Vladimirom Vladimirovičem Putinom. :)
Dasi

#603 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.

Post by Dasi »

GospodinMajmun wrote: Uguglaj? Munira je doktor nauka za tebe. Pa eto, ako je njoj dobro, zamjeni se sa njom, nek ti najmiliji stradaju, a ti uživaj u svoje 4000 maraka mjesečno.
Nije problem sto Munira uzima 4k nego je problem sto i ostale majke ne uzimaju isto 4k. Ili je Munirina tragedija skuplja od ostalih majki, kojima nije ostala ni jedna muska glava u porodici?
Matzan

#604 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.

Post by Matzan »

Ko Muniri zavidio, dabogda joj u koži bio.
S druge strane, ne treba joj dozvoliti da bude vegeta.
PM72

#605 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.

Post by PM72 »

Fudo387 wrote:
Matzan wrote:
GospodinMajmun wrote:Zašto je omogućeno PM72, poznatijem kao Dušanu Šehovcu, da se lažno predstavlja kao Bošnjak, da truje i ubacuje maligne teze među Bošnjake?
Fudara,
Zar me tako nisko držiš?
kakavdanakneiskustvu

#606 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.

Post by kakavdanakneiskustvu »

Dasi wrote:
GospodinMajmun wrote: Uguglaj? Munira je doktor nauka za tebe. Pa eto, ako je njoj dobro, zamjeni se sa njom, nek ti najmiliji stradaju, a ti uživaj u svoje 4000 maraka mjesečno.
Nije problem sto Munira uzima 4k nego je problem sto i ostale majke ne uzimaju isto 4k. Ili je Munirina tragedija skuplja od ostalih majki, kojima nije ostala ni jedna muska glava u porodici?
da
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#607 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.

Post by Chmoljo »

GeeTnT wrote:
Matzan wrote:
..i Tifa je nekad bio ljiljan...
kako se primate na trolove...
insomnia78

#608 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.

Post by insomnia78 »

Lajk ako si trazio Dušana na fejsbuku :lol:
Fudo387

#609 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.

Post by Fudo387 »

PM72 wrote:
Fudara,
Zar me tako nisko držiš?[/quote]

Ova fora iz 1945. pokazuje kakav si sa socioloskim naukama.
Sto se ljutis, da nisi kakvu zajebanu diplomu u onoj guzvi klepio? :D
Pero Transormero

#610 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.

Post by Pero Transormero »

dule dominira, inače dule je ko onaj visost broj 1 iz alan forda, samo otvori knjižicu i sve nađe o svemu i svakome :D

Image
PM72

#611 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.

Post by PM72 »

Fudara,
Drago mi je što je i do tvog sela došla ova "fora" :D
Nego,šta ćemo sa Munirom? Treba to udruženje pretresti i procesuirati ,pa ih ,po zasluzi,poslati po kazamatima ili vratiti odakle su došle,na šporet,kljukušu i čuvanje goveda jer vidimo šta se dešava kad nepismena i bezobrazna spodoba dođe u priliku da se nešto pita...
славянин

#612 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.

Post by славянин »

PM72 wrote:Fudara,
Drago mi je što je i do tvog sela došla ova "fora" :D
Nego,šta ćemo sa Munirom? Treba to udruženje pretresti i procesuirati ,pa ih ,po zasluzi,poslati po kazamatima ili vratiti odakle su došle,na šporet,kljukušu i čuvanje goveda jer vidimo šta se dešava kad nepismena i bezobrazna spodoba dođe u priliku da se nešto pita...
Mislim da je ispravnije uzeti svu imovinu licnu a i od rodbine i podijeliti nesrecnim porodicama koje su se vratile u Srebrenicu i okolinu a nikada nisu vidjeli nikakvu pomoc ,posjete od ovih sto ih navodno predstavljaju i uzimaju donacije i pare u njihovo ime.
PM72

#613 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.

Post by PM72 »

naravno,bijeda koja se vratila na svoje nema ni šporeta kako treba od ove stare kurave,pleme im jebem nezajažljivo i prokleto.
PM72

#614 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.

Post by PM72 »

Počele se prozivke...
Ramiz Salkić,podpredsjednik manjeg BH entiteta,inače Munirin taldžija koji je svu familiju uvalio u opštinske organe u Bratuncu,munto nanu Fatu da proda kuću u čijoj je avliji nelegalna crkva.
I to da proda pravoslavnoj crkvi za dobre pare i da cifru prepolovi s njim. :zid:
Nana Fata to iznjela u javnost pa se ovo mladunče viljuškara i mečke brani kako nana Fata laže i da je pobudalila..
Mamicu im hebem pokvarenu,ko da je isti polni organ pravio ove pokvarenjake iz vlasti i kojekakvih udruga i udruženja...
mO k3

#615 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.

Post by mO k3 »

PM72 wrote:Počele se prozivke...
Ramiz Salkić,podpredsjednik manjeg BH entiteta,inače Munirin taldžija koji je svu familiju uvalio u opštinske organe u Bratuncu,munto nanu Fatu da proda kuću u čijoj je avliji nelegalna crkva.
I to da proda pravoslavnoj crkvi za dobre pare i da cifru prepolovi s njim. :zid:
Nana Fata to iznjela u javnost pa se ovo mladunče viljuškara i mečke brani kako nana Fata laže i da je pobudalila..
Mamicu im hebem pokvarenu,ko da je isti polni organ pravio ove pokvarenjake iz vlasti i kojekakvih udruga i udruženja...
preplove :mrgreen: Daj bre ko ce ti ovo sada povjerovati
muha_sa

#616 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.

Post by muha_sa »

mO k3 wrote:
sinuhe

#617 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.

Post by sinuhe »

Je li sad Fata dobra a Munira losa :-? Slucajan tajming Sene Nacionalea :?
Predmet filozofske rasprave.
relativno84

#618 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.

Post by relativno84 »

Kuca nije na prodaju, zemlja nije na prodaju ali gle cuda crkva i dalje stoji u avliji, uzela je Fata dovoljno, ko ce to rusiti, petljati po temeljima, moze neka kost iskociti pa puce bruka.
insomnia78

#619 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.

Post by insomnia78 »

Objasni
mO k3

#620 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.

Post by mO k3 »

muha_sa wrote:
mO k3 wrote:
ok izvinjavam se ... :shock:
muha_sa

#621 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.

Post by muha_sa »

sinuhe wrote:Je li sad Fata dobra a Munira losa :-? Slucajan tajming Sene Nacionalea :?
nebitno

bitno je da joj je po njenom iskazu Ramiz Salkic dolazio i ponudio da nana uzme pare i sa njim-Ramizom- podjeli
insomnia78

#622 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.

Post by insomnia78 »

:lol:
Fudo387

#623 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.

Post by Fudo387 »

muha_sa wrote:
sinuhe wrote:Je li sad Fata dobra a Munira losa :-? Slucajan tajming Sene Nacionalea :?
nebitno

bitno je da joj je po njenom iskazu Ramiz Salkic dolazio i ponudio da nana uzme pare i sa njim-Ramizom- podjeli
I dje nadjose tog Salkica, svaki put kad ga vidim kontam pocinje crtani film. Frajer izgleda k’o da je iz Popaja iskocio.
Uzmi bona pare, kupi kucu na Poljinama i to zivota sto ti je ostalo provedi u miru, pravete budalom i jedni i drugi.
PM72

#624 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.

Post by PM72 »

Gledao sam emisiju na PTPC u kojoj su gostovali Ramiz Salkić,Aleksandra Pandurević i još dvoje čija sam imena zaboravio.Ramiz se slomi dokazujući kako su Bošnjaci u manjem BH etitetu ugroženi,da ih nema zaposlenih o entitetskim organima,policiji itd.

Uze riječ Pandurevićka i reče Ramizu kako nema zaposlenih Bošnjaka povratnika kad je njegova porodica zauzela skoro sva "povratnička" mjesta u administraciji pa mu nabroja da je zaposlio ženu,svastiku i zeta u opštini Bratunac i nabroja još koga je sve zaposlio kao vozača,policajca te kako je dobio ovo,ono...

Šupak poče zamuckivati te se pravdati kako je on bio u logoru gdje su ga napatili pa ima pravo...

Ubjeđen sam da nana Fata ne laže i da je ovaj šupak tražio pola para...
LBVIEW

#625 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.

Post by LBVIEW »

Primarno pitanje je sto ce fucking crkva na privatnom imanju 25 godina nakon ilegalne gradnje, nisu je sagradili SDA i Bosnjaci nego SPC. :oops:
Post Reply