Majke Srebrenice i Kolinda G.K.
- JohnnyS
- crno_sa_zlatnim
#252 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.
Da citiram svoj post iz 2015. Zaustavite je dok još ima vremena. Svi smo laHki na zivcima. Nemojte da Munira još jednom igra kolo na kostima naših najbližih, od Mostara do Ahmića.crno_sa_zlatnim wrote:Moram reagirati, i nadam se da ce doci do onih kojima je upućeno: Ima li iko namjeru u bošnjačkom korpusu staviti pod kontrolu Muniru Subašić i njoj slične? Ima li iko pameti da bosnjacku tragediju vrati na kolosijek dostojanstva, ne zanemarujući pritom ostale ( ostale, druge, one o kojima se ne priča, sa kojima se ne trguje i ne mešetari) bosnjacke tragedije i žrtve?
Konkretno: Otkud Muniri pravo da na nacin kako je to danas uradila docekuje Kolindu? Zna li Munira da Kolinda nije dobrodošla u Ahmiće i u srednju Bosnu, zna li Munira da i u srednjoj Bosni plaču nečije majke jer je i Hrvatska izvršila agresiju o kojoj se šuti?
Nisam još presla granicu u verbalnoj komunikaciji, pa cu se zadnjim naporom volje suzdrzati da je sad ne pređem.
- ultima_palabra
#253 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.
Eno Munira ne zna sta se desilo u Ahmicima. Ima li ta zena ikoga da joj kaze da se prestane blamirati?
- General War
#254 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.
Na pitanje da li joj zamjeraju, kao većina bh. javnosti, što do sada nije posjetila Ahmiće u kojima su se također desili teški zločini, Subašić je kazala kako ona ne zna šta se tamo desilo i da svako treba imati svoje udruženje i majke koje trebaju dići glas.crno_sa_zlatnim wrote:Da citiram svoj post iz 2015. Zaustavite je dok još ima vremena. Svi smo laHki na zivcima. Nemojte da Munira još jednom igra kolo na kostima naših najbližih, od Mostara do Ahmića.crno_sa_zlatnim wrote:Moram reagirati, i nadam se da ce doci do onih kojima je upućeno: Ima li iko namjeru u bošnjačkom korpusu staviti pod kontrolu Muniru Subašić i njoj slične? Ima li iko pameti da bosnjacku tragediju vrati na kolosijek dostojanstva, ne zanemarujući pritom ostale ( ostale, druge, one o kojima se ne priča, sa kojima se ne trguje i ne mešetari) bosnjacke tragedije i žrtve?
Konkretno: Otkud Muniri pravo da na nacin kako je to danas uradila docekuje Kolindu? Zna li Munira da Kolinda nije dobrodošla u Ahmiće i u srednju Bosnu, zna li Munira da i u srednjoj Bosni plaču nečije majke jer je i Hrvatska izvršila agresiju o kojoj se šuti?
Nisam još presla granicu u verbalnoj komunikaciji, pa cu se zadnjim naporom volje suzdrzati da je sad ne pređem.
Mislim stvarno, al ono...ali stvaaarno...za nju ocekivano
-
kudrilo
#255 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.
Munira, Kada i sl. konstantno bacaju ljagu na udruženje koje zastupaju, na Srebrenicu uopste. Daju dojam kvalitetnih papanki koje nemaju 2 grama mozga.
Ja ne znam što se njima daje ovoliki medijski prostor i područje djelovanja, kakve veze one imaju npr sa Kolindom? Nikakve. Iskaču iz paštete. Neki dan se vrti po TVu izjava Kade koja priča o Kolindi i njenom mišljenju o Kolindinim izjavama. Po čemu su to one pozvane da pričaju o tome? Što je najgore, ne znaju dvije rečenice sastaviti.
Brate, razumijem gubitke, bol, ne dao dragi Bog nikom ono što su one doživjele, ali im ovim eksponiranjem samo kvare ugled i baca se mrlja.
Vodi udruženje, bavi se tematikom vezanom za Srebrenicu.
Ja ne znam što se njima daje ovoliki medijski prostor i područje djelovanja, kakve veze one imaju npr sa Kolindom? Nikakve. Iskaču iz paštete. Neki dan se vrti po TVu izjava Kade koja priča o Kolindi i njenom mišljenju o Kolindinim izjavama. Po čemu su to one pozvane da pričaju o tome? Što je najgore, ne znaju dvije rečenice sastaviti.
Brate, razumijem gubitke, bol, ne dao dragi Bog nikom ono što su one doživjele, ali im ovim eksponiranjem samo kvare ugled i baca se mrlja.
- Banksy
#256 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.
Pa baš sramota, više... 
-
PM72
#257 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.
Jebe se Muniri za Ahmićima,ona je "svjetska" žena,svako malo po Holandiji,Americi,Švedskoj,Norveškoj,Njemačkoj...do rata joj Kramer selo bilo inostranstvo...
Helem,školski primjer osobe koja je unovčila mrtve.Vidim da joj se prikučila i ona Bakira iz Višegrada te onaj zalizani pajac iz nekakvog "antidejtona".Prava ekipa.Skontali kako će lovu uzimati,glumi žrtvu,malo uvježbaj plakanje po potrebi,nauči deset rečenica i floskula i lova je tvoja.
I nemoj da mi neko drži predavanje kako je jadna izgubila sina te da je treba poštovati i slična sranja.I moj drug je teško ranjen a prije toga protjeran iz Dobrinje IV,granata mu ubila dva sina i svoj bol dostojanstveno podnosi i ne trguje kostima svoje djece.
Helem,školski primjer osobe koja je unovčila mrtve.Vidim da joj se prikučila i ona Bakira iz Višegrada te onaj zalizani pajac iz nekakvog "antidejtona".Prava ekipa.Skontali kako će lovu uzimati,glumi žrtvu,malo uvježbaj plakanje po potrebi,nauči deset rečenica i floskula i lova je tvoja.
I nemoj da mi neko drži predavanje kako je jadna izgubila sina te da je treba poštovati i slična sranja.I moj drug je teško ranjen a prije toga protjeran iz Dobrinje IV,granata mu ubila dva sina i svoj bol dostojanstveno podnosi i ne trguje kostima svoje djece.
- horkesh
#258 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.
Bolje im je da šute i ništa ne govore, nego da ovakve gluposti izvaljuju.
Ovo govorim uz veliko suzdržavanje i pijetet prema žrtvama Srebrenice, kao i njihovim ličnim: treba da ih bude sramota!
Ovo govorim uz veliko suzdržavanje i pijetet prema žrtvama Srebrenice, kao i njihovim ličnim: treba da ih bude sramota!
-
Heller
#259 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.
Boli je kurac, dvije kuće, poslovni prostori, džipovi, šibicarenje s Katicom
- wonkaw
- Location: daleko od fukare i lopova, jos dalje od hodza i popova
#260 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.
napisa vec na drugoj temi, ona nema koristi od AhmicaPM72 wrote:Jebe se Muniri za Ahmićima,ona je "svjetska" žena,svako malo po Holandiji,Americi,Švedskoj,Norveškoj,Njemačkoj...do rata joj Kramer selo bilo inostranstvo...
ona je brendirala Srebrenicu, tu je
memorijalni centar i suveniri,
heklani cvijet,
uskoro u prodaji statue Kolinde Grobar Klitirovic sa ugraviranom posvetom KRALJICA BALKANA
- General War
#261 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.
Ti si Ćetnik...djes tako pricat...PM72 wrote:Jebe se Muniri za Ahmićima,ona je "svjetska" žena,svako malo po Holandiji,Americi,Švedskoj,Norveškoj,Njemačkoj...do rata joj Kramer selo bilo inostranstvo...
-
kudrilo
#262 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.
Bolan, Munira da ima pameti, saosjećanja ili bilo čega ljudskog ne bi dijelila žrtvu od žrtve, taman bila druge vjere ili nacije, jer lično zna kako se čovjek osjeća kad izgubi nekog svog, ma kako se zvao. A Munira podijelila i žrtve vlastitog naroda.
-
hAZNADAR
#263 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.
kudrilo wrote:Munira, Kada i sl. konstantno bacaju ljagu na udruženje koje zastupaju, na Srebrenicu uopste. Daju dojam kvalitetnih papanki koje nemaju 2 grama mozga.
Pogledajte to na drugi nacin. Konacno se igra politika na pravi nacin po uzoru na susjede.crno_sa_zlatnim wrote:Da citiram svoj post iz 2015. Zaustavite je dok još ima vremena. Svi smo laHki na zivcima. Nemojte da Munira još jednom igra kolo na kostima naših najbližih, od Mostara do Ahmića.crno_sa_zlatnim wrote:Moram reagirati, i nadam se da ce doci do onih kojima je upućeno: Ima li iko namjeru u bošnjačkom korpusu staviti pod kontrolu Muniru Subašić i njoj slične? Ima li iko pameti da bosnjacku tragediju vrati na kolosijek dostojanstva, ne zanemarujući pritom ostale ( ostale, druge, one o kojima se ne priča, sa kojima se ne trguje i ne mešetari) bosnjacke tragedije i žrtve?
Lijepo docekati Kolindu, srdacno primiti, dati kompliment,.... a Izborni je kakav jeste i stav o Peljeskom kakav jeste.
U prijevodu
Dobrodosla - Ti si za nas kraljica Balkana - i dobices q ac.
Pa dajte ljudi - tepanje i srdacnost ili ljutnja i dizanje nosa nije nikome donijelo hajra. Kakva ba sramota, obraz,... u politici? Pa tako su i nas susjedi fino docekivali, pa izjavljivali o pomirenju, pa kako treba naprijed i prijateljski,..... a u isto vrijeme ti lijepo sloze kajlu kroz dizanje optuznica i sl. Pika se stvarno stanje i stvarna dobit ili gubitak. Clan predsjednistva nece biti Covic i dalje - a Kolindi cevapi i pice na nas racun.
-
PM72
#264 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.
Ja kraljici ne bih banke uz'o. 
-
hAZNADAR
#265 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.
Tako su i nama slagali lijepou pricu o pomirenju i uvaljivali kajlu kroz optuznice.horkesh wrote:Bolje im je da šute i ništa ne govore, nego da ovakve gluposti izvaljuju.
Neka Kolinde, ima cevape dzaba i pice, garda se postroji,... dadnemo joj kompliment da je kraljica,.... i dacemo joj q ac. Nece moci imati Covica u predsjednictvu makar papi pala pred noge.
-
kudrilo
#266 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.
Meni nije stvar u dočeku Kolinde, već ignorisanju drugih žrtava.
Općenito, nemaju intervjua u kojem ne lupe neku glupost zbog kojih se zacrvenim u ime svih onih koji vole BiH. SDA od ovih seljanki pravi nešto što ne trebaju biti.
Općenito, nemaju intervjua u kojem ne lupe neku glupost zbog kojih se zacrvenim u ime svih onih koji vole BiH. SDA od ovih seljanki pravi nešto što ne trebaju biti.
- General War
#267 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.
To RinaMu sad se pita i o izbornom zakonu?hAZNADAR wrote: Pogledajte to na drugi nacin. Konacno se igra politika na pravi nacin po uzoru na susjede.
Lijepo docekati Kolindu, srdacno primiti, dati kompliment,.... a Izborni je kakav jeste i stav o Peljeskom kakav jeste.
U prijevodu
Pa dajte ljudi - tepanje i srdacnost ili ljutnja i dizanje nosa nije nikome donijelo hajra. Kakva ba sramota, obraz,... u politici? Pa tako su i nas susjedi fino docekivali, pa izjavljivali o pomirenju, pa kako treba naprijed i prijateljski,..... a u isto vrijeme ti lijepo sloze kajlu kroz dizanje optuznica i sl. Pika se stvarno stanje i stvarna dobit ili gubitak. Clan predsjednistva nece biti Covic i dalje - a Kolindi cevapi i pice na nas racun.
Ti kao neki boSnjak...kako samo mozes da pokusavas izvrnuti cinjenicu da muniru zaboli Q za Ahmicima i Hercegovinom i da je to javno rekNula...
-
PM72
#268 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.
Meni je najgora bila kad je nešto prosrala protiv Anđeline Đoli i snimanja filma,šatro njih nisu pitali...koja je to bagra...
- O'zone
- Globalni moderator
#269 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.
Ne komentarišem ove stvari jer me jako razbijesne....od jučer znam da je napravljen poseban cvijet sreberenice za Kolindu 5 000 selefija i još toliko radikala koji ih podržavaju Kitarović. Sada pročitam ovu izjavu Munire za Ahmiće...Nema nam premca. Stvarno nema.
-
Horcrux
#270 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.
Hvala tebi sto si nas upozorila, mi nismo slusali!crno_sa_zlatnim wrote:Da citiram svoj post iz 2015. Zaustavite je dok još ima vremena. Svi smo laHki na zivcima. Nemojte da Munira još jednom igra kolo na kostima naših najbližih, od Mostara do Ahmića.crno_sa_zlatnim wrote:Moram reagirati, i nadam se da ce doci do onih kojima je upućeno: Ima li iko namjeru u bošnjačkom korpusu staviti pod kontrolu Muniru Subašić i njoj slične? Ima li iko pameti da bosnjacku tragediju vrati na kolosijek dostojanstva, ne zanemarujući pritom ostale ( ostale, druge, one o kojima se ne priča, sa kojima se ne trguje i ne mešetari) bosnjacke tragedije i žrtve?
-
hAZNADAR
#271 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.
Jeftin pokusaj ubacivanja koske. Pa nije Kolinda ubijala po Ahmicima a politika je kurva i populisticka pa su u Hrvatskoj morali svi plakati zbog nepravednih osuda. PA taman da i jeste pomilovala ubicu Ahmica - gost je gost,.. lijepo ga docekas i ne dadnes mu sta hoce.General War wrote:To RinaMu sad se pita i o izbornom zakonu?hAZNADAR wrote: Pogledajte to na drugi nacin. Konacno se igra politika na pravi nacin po uzoru na susjede.
U prijevodu
Pa dajte ljudi - tepanje i srdacnost ili ljutnja i dizanje nosa nije nikome donijelo hajra. Kakva ba sramota, obraz,... u politici? Pa tako su i nas susjedi fino docekivali, pa izjavljivali o pomirenju, pa kako treba naprijed i prijateljski,..... a u isto vrijeme ti lijepo sloze kajlu kroz dizanje optuznica i sl. Pika se stvarno stanje i stvarna dobit ili gubitak. Clan predsjednistva nece biti Covic i dalje - a Kolindi cevapi i pice na nas racun.![]()
Ti kao neki boSnjak...kako samo mozes da pokusavas izvrnuti cinjenicu da muniru zaboli Q za Ahmicima i Hercegovinom i da je to javno rekNula...
Neznam cemu ocekivanje da samo Bosnjaci vode politiku kao uvrijedjene mlade.
- sinuhe
#272 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.
Sve je to smisljeno. Opet je neko pametniji posavjetovao Bakira i Muniru.
Munira je meni kralj. A opet mozda i Crna legija izbije na Drinu kao 1942.
Munira je meni kralj. A opet mozda i Crna legija izbije na Drinu kao 1942.
- jao_situacije
#273 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.
Horcrux wrote:Hvala tebi sto si nas upozorila, mi nismo slusali!crno_sa_zlatnim wrote:Da citiram svoj post iz 2015. Zaustavite je dok još ima vremena. Svi smo laHki na zivcima. Nemojte da Munira još jednom igra kolo na kostima naših najbližih, od Mostara do Ahmića.crno_sa_zlatnim wrote:Moram reagirati, i nadam se da ce doci do onih kojima je upućeno: Ima li iko namjeru u bošnjačkom korpusu staviti pod kontrolu Muniru Subašić i njoj slične? Ima li iko pameti da bosnjacku tragediju vrati na kolosijek dostojanstva, ne zanemarujući pritom ostale ( ostale, druge, one o kojima se ne priča, sa kojima se ne trguje i ne mešetari) bosnjacke tragedije i žrtve?
- General War
#274 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.
Jeftin je tvoj nacin pravdanja da ne znas razliku djona od obraza...nedao bog neko drugi da je to rekao...u ekran bi usla ekipa sa foruma.hAZNADAR wrote:Jeftin pokusaj ubacivanja koske. Pa nije Kolinda ubijala po Ahmicima a politika je kurva i populisticka pa su u Hrvatskoj morali svi plakati zbog nepravednih osuda. PA taman da i jeste pomilovala ubicu Ahmica - gost je gost,.. lijepo ga docekas i ne dadnes mu sta hoce.General War wrote:To RinaMu sad se pita i o izbornom zakonu?hAZNADAR wrote: Pogledajte to na drugi nacin. Konacno se igra politika na pravi nacin po uzoru na susjede.
U prijevodu
Pa dajte ljudi - tepanje i srdacnost ili ljutnja i dizanje nosa nije nikome donijelo hajra. Kakva ba sramota, obraz,... u politici? Pa tako su i nas susjedi fino docekivali, pa izjavljivali o pomirenju, pa kako treba naprijed i prijateljski,..... a u isto vrijeme ti lijepo sloze kajlu kroz dizanje optuznica i sl. Pika se stvarno stanje i stvarna dobit ili gubitak. Clan predsjednistva nece biti Covic i dalje - a Kolindi cevapi i pice na nas racun.![]()
Neznam cemu ocekivanje da samo Bosnjaci vode politiku kao uvrijedjene mlade.
-
PM72
#275 Re: Majke Srebrenice i Kolinda G.K.
Taman kad pomisliš da su potrošili sve bezobrazluke - ostaneš frapiran pri pomisli koliko se trude da izvale još veću bedastoću...O'zone wrote:Ne komentarišem ove stvari jer me jako razbijesne....od jučer znam da je napravljen poseban cvijet sreberenice za Kolindu 5 000 selefija i još toliko radikala koji ih podržavaju Kitarović. Sada pročitam ovu izjavu Munire za Ahmiće...Nema nam premca. Stvarno nema.