Opa....sad svi hoce serijati! Svi dosli tobe!NIN wrote:SMRTNA KAZNA!danas wrote:cek, malo sam zbunjena... jel' ono javno, na trgu ih pogubiti... ko u iranu...![]()
![]()
...ako ti opet nije jasno onda ti predlazem da ukljucis sklopku zaduzenu za aktiviranje empatije!
U PITANJU JE CURICA OD 3 GODINE!!!.....
Majka veci MONSTRUM od ljubavnika
-
zlata
- danas
zlata wrote:Opa....sad svi hoce serijati! Svi dosli tobe!NIN wrote:SMRTNA KAZNA!danas wrote:cek, malo sam zbunjena... jel' ono javno, na trgu ih pogubiti... ko u iranu...![]()
![]()
...ako ti opet nije jasno onda ti predlazem da ukljucis sklopku zaduzenu za aktiviranje empatije!
U PITANJU JE CURICA OD 3 GODINE!!!.....
- pojedinac
Ne treba prljati ruke i gamad nositi na savjesti.NIN wrote:SMRTNA KAZNA!
...obadvoma, jako promptno i transparentno!
Treba toj gamadi pružiti šansu na novi život.
Dati im da biraju sjeverni ili južni pol, pa ih onako ko od majke rođene iskrcati tamo.
-
Pearl
upravo.. smrt dodje kao nagrada..debela wrote:ma jebes smrtnu kazu. time si ih rijesio muka. neka ih da zive ali svaki dan treba da im bude mucenje, lagano, dugatrajno, da umiru, a ne mogu umrijeti.
-
Vozdra_123
pa i sa jedne i sa druge strane drine ne dobiju puno vecu kaznu za gora zlodjela...konyan wrote:Svaka cast pravosudnom sistemu koji ih je osudio ovoliko duge zatvorske kazne. To su monstrumi.
Smuci mi se kad cujem da je neko u Hagu osudjen na 10 godina zatvora za mucenje i/ili ubijanje grupe ljudi.. Odvratno.
za djevojcicu RIP
a za monstrume vjesala