Maine coon mačak na poklon

Za sve koji vole ta divna stvorenja...

Moderator: anex

papoemuo

#26 Re: Maine coon mačak na poklon

Post by papoemuo »

Jučer sam kontaktirala vlasnicu ovog slatkog mačka i toliko je očigledno koliko ga voli i ne želi da ovaj ljepotan ode u pogrešne ruke. A ja imam sve uslove da ga držim, osim činjenice da nemam nikoga ko bi bio voljan da ga čuva kada mi silom prilika nismo u Sarajevu....a zaista ne bih voljela da životinja pati zbog mojih obaveza.
Hm...to je moje prokletstvo, luda sam za životinjama, a glupe obaveze me sputavaju!!! :-?
Mee

#27 Re: Maine coon mačak na poklon

Post by Mee »

papoemuo wrote:Jučer sam kontaktirala vlasnicu ovog slatkog mačka i toliko je očigledno koliko ga voli i ne želi da ovaj ljepotan ode u pogrešne ruke. A ja imam sve uslove da ga držim, osim činjenice da nemam nikoga ko bi bio voljan da ga čuva kada mi silom prilika nismo u Sarajevu....a zaista ne bih voljela da životinja pati zbog mojih obaveza.
Hm...to je moje prokletstvo, luda sam za životinjama, a glupe obaveze me sputavaju!!! :-?
Papoemuo, to ti nije problem, bar ne bi trebao biti - zar ta teta nije spremna da ga prichuva ponekad? To bi me jako začudilo...

Usput, neko je negdje na ovom forumu spominjao za jednog psa da bi mogao otići u neki pansion - pa recite mogu li i mace tamo?

Moja maca je ostajala sama preko vikenda ponekad - ostavimo joj bruku vode i hrane, kad se vratimo počistimo posljedice, i to je to :D

Razmisli, ovaj macan je diiiivan, i veeeeliki :D
papoemuo

#28 Re: Maine coon mačak na poklon

Post by papoemuo »

Svakako ću razmisliti... Djevojka čiji je Pixy, nije spomenula mogućnost da ga ona ponekad uzme kod sebe.... (Pretpostavljam da se ne bi odvajala od njega kada bi imala uslove da ga zadrži)....
:| :|
Mee

#29 Re: Maine coon mačak na poklon

Post by Mee »

papoemuo wrote:Svakako ću razmisliti... Djevojka čiji je Pixy, nije spomenula mogućnost da ga ona ponekad uzme kod sebe.... (Pretpostavljam da se ne bi odvajala od njega kada bi imala uslove da ga zadrži)....
:| :|
Ma ja bih je pitala, mozda ne moze da ga zadrzi, ali ja mislim da bi joj bilo drago ponekad da je on "posjeti"... treba pitati, ona nije sigurno znala da je to povremeno "izbivanje" tebi jedini problem....

Chuvam fige, a ti javi :D
Phia

#30 Re: Maine coon mačak na poklon

Post by Phia »

Pixi udomljen
tahoma

#31 Re: Maine coon mačak na poklon

Post by tahoma »

Nadam se da ce nam novi vlasnik/ca nastaviti postavljati njegove slike na forum :)
Post Reply