Mahmud Ahmedined¾ad u posjeti SAD

Post Reply
basta sljezove boje

Post by basta sljezove boje »

karabaja-x wrote:
basta sljezove boje wrote:
karabaja-x wrote:jeste smijesni u pm :lol: go usa :lol:
go Iran :lol:
Iran u prevodu znaci "zemlja Arijevaca" :lol:
sta ti hoces :x mi smo jaci ima da vas pojedemo za veceru
ali mi imamo vise resursa i bolje prijatelje :lol:
nezeljeni nadimak

Post by nezeljeni nadimak »

nezeljeni nadimak wrote:
basta sljezove boje wrote: imas preveliki nos? Iranci su u cijeloj svijetu poznati kao strucnjaci za korekcije nosa
Meni se cini da su poznatiji od njih fanovi Thompsona u koje spadas i ti.
zaboli tebe dupe ciji sam ja fan
Ma ne ljuti se odmah Bastice, ti mene jako uveseljavas. :D Pa naravno da si Thompsonov i Pavelicev fan, a i Bore Corbe. :lol: To nije nikakav moj zakljucak, vec ti to i ne krijes i sve vise nastupas otvorenih karata, ali sve to nije ni cudo ako uzmemo u obzir sta ti je hrana. :lol:
nezeljeni nadimak

karabaja-x wrote:
karabaja-x wrote:jeste smijesni u pm :lol: go usa :lol:
go Iran :lol:
Iran u prevodu znaci "zemlja Arijevaca" :lol:
sta ti hoces :x mi smo jaci ima da vas pojedemo za veceru
Nisam znao da u SAD uzgajaju kanibale. :roll:

Modificiraju li vas genetski? :oops:

:lol:
jefferson

Post by jefferson »

nezeljeni nadimak wrote:
Što s nepismenim predsjednikom?

S obzirom da George Bush 'nuklearno' izgovara kao 'nukjularno', a često se muči i s izgovorom stranih imena, za govor pred Općom skupštinom UN-a pripremljen mu je 'fonetski' govor.

Taj se govor nekim čudom našao i na internetskim stranicama UN-a pa su svi posjetitelji mogli vidjeti da je Bushu uz prezime francuskog predsjednika Sarkozyja stajao izgovor "sar-KO-zee".

Za Mauritaniju su mu napisali "moor-EH-tain-ee-a", a Kirgistan "KEYR-geez-stan". Predsjednik Zimbabvea Robert Mugabe napisan je kao "moo-GAH-bee", a glavni grad Harare "hah-RAR-ray".

Bijela kuća je brzo urgirala i govor je maknut s interneta.

Glasnogovornica Bijele kuće Dana Perino objasnila je da je jedan takav fonetski vodič uobičajen, ali se naljutila na pitanje koliko često predsjednik Bush muku muči s nekim domaćim i stranim riječima.

"Mislim da je pitanje uvredljivo i jednsotavno ću ga odbiti komentirati", rekla je Perino.

Zanimljivo, jedno od najtežih imena za izgovor, ono burmanske aktivistice za demokraciju, Aung San Suu Kyi, nije se pokazalo nepremostivim za Busha iako je izostalo fonetsko objašnjenje izgovora.

Bush je na njezinom imenom zastao, zamucao, ali ga onda ipak izgovorio kako treba.

Hina|Net.hr
26.09.2007.
Jeffe, Jeffe, ti se brines za nepismenost Iranaca, a sto cemo sa ovim? Hajde sto je predsjednik najnaprednije i najrazvijenije sile na planeti, ali sto je nepismen... U pravu si, Iran i SAD se nikako ne mogu porediti. Predsjednik Irana je doktor nauka, predsjedik SAD je nepismeni idiot. :lol:
Pa jel to ti sad skonto da je on nepismen?
Ako nisi znao neki dan je rekao da je Mandela umro :lol:
nezeljeni nadimak

jefferson wrote:
nezeljeni nadimak wrote:
Što s nepismenim predsjednikom?

S obzirom da George Bush 'nuklearno' izgovara kao 'nukjularno', a često se muči i s izgovorom stranih imena, za govor pred Općom skupštinom UN-a pripremljen mu je 'fonetski' govor.

Taj se govor nekim čudom našao i na internetskim stranicama UN-a pa su svi posjetitelji mogli vidjeti da je Bushu uz prezime francuskog predsjednika Sarkozyja stajao izgovor "sar-KO-zee".

Za Mauritaniju su mu napisali "moor-EH-tain-ee-a", a Kirgistan "KEYR-geez-stan". Predsjednik Zimbabvea Robert Mugabe napisan je kao "moo-GAH-bee", a glavni grad Harare "hah-RAR-ray".

Bijela kuća je brzo urgirala i govor je maknut s interneta.

Glasnogovornica Bijele kuće Dana Perino objasnila je da je jedan takav fonetski vodič uobičajen, ali se naljutila na pitanje koliko često predsjednik Bush muku muči s nekim domaćim i stranim riječima.

"Mislim da je pitanje uvredljivo i jednsotavno ću ga odbiti komentirati", rekla je Perino.

Zanimljivo, jedno od najtežih imena za izgovor, ono burmanske aktivistice za demokraciju, Aung San Suu Kyi, nije se pokazalo nepremostivim za Busha iako je izostalo fonetsko objašnjenje izgovora.

Bush je na njezinom imenom zastao, zamucao, ali ga onda ipak izgovorio kako treba.

Hina|Net.hr
26.09.2007.
Jeffe, Jeffe, ti se brines za nepismenost Iranaca, a sto cemo sa ovim? Hajde sto je predsjednik najnaprednije i najrazvijenije sile na planeti, ali sto je nepismen... U pravu si, Iran i SAD se nikako ne mogu porediti. Predsjednik Irana je doktor nauka, predsjedik SAD je nepismeni idiot. :lol:
Pa jel to ti sad skonto da je on nepismen?
Ako nisi znao neki dan je rekao da je Mandela umro :lol:
Ma skonto sam to davno, ali izgleda da ih ima koji jos nisu. :D
nezeljeni nadimak

Pentagon traži 190 milijardi dolara za rat u 2008.

Američki sekretar odbrane Robert Gates zatražit će 190 milijardi dolara za finansiranje rata u Iraku i Afganistanu u 2008., što će biti najveći budžet u šest zadnjih godina za "rat protiv terorizma", saopćio je u srijedu Pentagon.

Gates će u srijedu popodne govoriti pred komisijom za finansiranje u Senatu u prilogu ovog budžeta 2008., koji je veći za 42,3 milijarde dolara od prvobitne procjene Bushove administracije, predstavljene u februaru ove godine.

(FENA)
Sve zbog brige za danas presretne Iracane i Afganistance, ali i daljeg sirenja demokratije i slobode sirom svijeta. Kako su samo nesebicni.
jefferson

Post by jefferson »

nezeljeni nadimak wrote:
Pentagon traži 190 milijardi dolara za rat u 2008.

Američki sekretar odbrane Robert Gates zatražit će 190 milijardi dolara za finansiranje rata u Iraku i Afganistanu u 2008., što će biti najveći budžet u šest zadnjih godina za "rat protiv terorizma", saopćio je u srijedu Pentagon.

Gates će u srijedu popodne govoriti pred komisijom za finansiranje u Senatu u prilogu ovog budžeta 2008., koji je veći za 42,3 milijarde dolara od prvobitne procjene Bushove administracije, predstavljene u februaru ove godine.

(FENA)
Sve zbog brige za danas presretne Iracane i Afganistance, ali i daljeg sirenja demokratije i slobode sirom svijeta. Kako su samo nesebicni.
A u sito vrijeme istice zakon o zdravstvenoj pomoci siromasnoj djeci, to je oko 6 miliona djece!
jefferson

Post by jefferson »

bosmen wrote:
jefferson wrote:
nezeljeni nadimak wrote: Sve zbog brige za danas presretne Iracane i Afganistance, ali i daljeg sirenja demokratije i slobode sirom svijeta. Kako su samo nesebicni.
A u sito vrijeme istice zakon o zdravstvenoj pomoci siromasnoj djeci, to je oko 6 miliona djece!
Josh kad bi nam rekao koliki je iznos predvidjen za to a koliki za ubijanje djece po svijetu

Neznam, kada nadjem gdje pise koliko su namjenili ubijanju djece po svijetu javit cu ti se.
Dobro je da je HAMAS dao onih 30 milijardi za HIV i 2 milijarde za darfur!
jefferson

Post by jefferson »

bosmen wrote:
jefferson wrote:
bosmen wrote: Josh kad bi nam rekao koliki je iznos predvidjen za to a koliki za ubijanje djece po svijetu

Neznam, kada nadjem gdje pise koliko su namjenili ubijanju djece po svijetu javit cu ti se.
Dobro je da je HAMAS dao onih 30 milijardi za HIV i 2 milijarde za darfur!
Aludirao sam na ovo, ali ti ocigledno lopticu zelis prebaciti na neku drugu stranu.
I o kojih 30 milijardi govorish kad vrlo dobro znash koliko su palestinci dobili pomoci a koliko na spram toga Izrael.
Ne budi smijesan
Izrael dobija godisnje 6 milijardi dolara od USA (u sto neulazi razmjena tehnologija) a palestinci 800 miliona! Nesto se nesjecam da je Iran slao pomoc pro-zapadnoj vladi u Libanu, ili ako cemo bukvalno, izraelu!
niskoprofilni

Post by niskoprofilni »

nezeljeni nadimak wrote: ...
Ma ne ljuti se odmah Bastice, ti mene jako uveseljavas. :D Pa naravno da si Thompsonov i Pavelicev fan, a i Bore Corbe. :lol: To nije nikakav moj zakljucak, vec ti to i ne krijes i sve vise nastupas otvorenih karata, ali sve to nije ni cudo ako uzmemo u obzir sta ti je hrana. :lol:
Nemoj curu dirat! Bastica mi je pravo simpa. Nemoj mi temu kvarit! :D
ibro dirka

Post by ibro dirka »

Je li to basta i ovdje izabrala pravu stranu iz pogresnih razloga, ili pogresnu iz pravih? :D Njoj se drugo ni ne desava, zato je i isla u Prvu. :D
jefferson

Post by jefferson »

bosmen wrote:A da mi ipak Zahida uvrstimo sta mislis? 8-)
joj mojne :lol: :lol: :lol:
jefferson

Post by jefferson »

e jebiga
nexo

Post by nexo »

....................
Post Reply