Mahala u vezi SAW III
Moderator: _BataZiv_0809
-
rashid
#1 Mahala u vezi SAW III
Narode, sta mislite? Hoce li biti bolji od dvice?
-
ztluhcs
- Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.
#2 Re: Mahala u vezi SAW III
Saw2 = Smeæe...rashid wrote:Narode, sta mislite? Hoce li biti bolji od dvice?
Jedinica je imala ideju, dvojka je neuspjela recikla¾a... Ne ¾elim ni da znam na ¹ta æe da lièi trojka...
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
u životu sam pogledao samo 2-3 filma bez ikakvog stopiranja (a pogledao sam skoro 2000 filmova u sobi divx/dvd/vhs)
SAW II je jedan od filmova koje nisam prekidao
ne ulazim u raspravu o kvalitetu ali je veoma zabavan napet i explozivan... ne manjka ni nasilja
SAW II je jedan od filmova koje nisam prekidao
ne ulazim u raspravu o kvalitetu ali je veoma zabavan napet i explozivan... ne manjka ni nasilja
-
rashid
#4 Re: Mahala u vezi SAW III
Jel to ono kad kazu "dobra kritika" ?ztluhcs wrote:Saw2 = Smeće...rashid wrote:Narode, sta mislite? Hoce li biti bolji od dvice?
Jedinica je imala ideju, dvojka je neuspjela reciklaža... Ne želim ni da znam na šta će da liči trojka...
Ma meni licno je II bomba film, jer se inace tesko desi da je drugi dio bolji od prvog. Ma jos 22 dana do ... horora
komi: TI SI NAS!
- asafa_powell
saw kec je odlican savrsen film,,,dvica je njesra trica se nema smisla uopce snimati....... by the way onaj momak iz keca sto je bio zarobljen sa doktorom je scenarista saw
- burekodsira
saw 1 je haos... jedan od jacih filmova od ideje do realizacije ... 2 dio je cista komercijala, isto kao da je neko toj ekipi prislonio pusku na celo i rekao snimitite drugi dio sto prije da pustimo u prodaju...
nadam se da su dobili lose kritike na drugi dio pa da su ovaj treci odradili kako treba... u glavnom jedva ga cekam u kinu vidjeti
nadam se da su dobili lose kritike na drugi dio pa da su ovaj treci odradili kako treba... u glavnom jedva ga cekam u kinu vidjeti
- burekodsira
evo vijest na sa-x da se pripremaju za saw 4 
- Nosferatu
- Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free
Ni meni Saw II nije nesto, iskren da budem.
Saw I je imao sve. Jedini drugi horor film koji mi se toliko doimao u zadnje vrijeme je Devil's Reject, al' samo nakon prvog gledanja i to u kinu. I mislim da bi shvatio pomalo taj film da moras barem blago poznavati Americkih jug i njegove hick/redneck/hillybilli-je - jer u tome je i cijela ironija.
Saw I je imao sve. Jedini drugi horor film koji mi se toliko doimao u zadnje vrijeme je Devil's Reject, al' samo nakon prvog gledanja i to u kinu. I mislim da bi shvatio pomalo taj film da moras barem blago poznavati Americkih jug i njegove hick/redneck/hillybilli-je - jer u tome je i cijela ironija.
- rajvosa^
Gleda sam SAW 1, i nije los. Kraj me pravo iznenadio ili sjebao.Nosferatu wrote:Ni meni Saw II nije nesto, iskren da budem.
-
shin
Koljega, Saw prvi dio je solidan film, ali nastavak od prve minute znas kako ce se film zavrsiti. Autori nisu sekunde odmakli od filozofije orginala. Meni je to bez veze, i koliko god bude dijelova, svaki put ce ga popusit igraci u filmu.pike wrote:Nisi ti izgleda uopste gledo Saw cim ga poredis sa ovim degenskim filmovima.shin wrote:Saw II je kec sa drugim glumcima. Mislim film kalibra Vrisak, Znam sta si radila proslog ljeta itd.. Americki teen horori. Skidam kapu Hellraiseru
-
Max.Cherry
jeste. i nemoj se cuditi jer to je normalna pojava. i mnogo bolji i pametniji filmovi od te zabave nisu dosli u kina nikada...
-
rashid
Zalostno. Pa sto jel to neka vrsta cenzure? Nista ... izgleda da ce se divx snimatiMax.Cherry wrote:jeste. i nemoj se cuditi jer to je normalna pojava. i mnogo bolji i pametniji filmovi od te zabave nisu dosli u kina nikada...