I naravno Dzej wrote:Bosnian1980 wrote:Jok ja na nogama
Ja licno preferiram brdski biciklizam i planine blize Sarajevu. Bezze mi se voziti 3 sata do planine, onda crknuti penjuci se uz nju, te onda jos tri sata u drugom smjeru autom
Ali volim prirodu i one koji vole prirodu

Preferiro bi i ja da je kakvo dobro biciklo

. Ono dok sam studiro , ne mozes feninga skupiti.Sad se nadam ovom pripravnickom . Vidio sam u onoj radnji na Cengic vili, mozes uzeti biciko na rate 12 mjeseci.Pa sam gledao onaj njihov katalog, al ne znam sta bih uzeo. Imaju neka Fuji bicikla, valjali to ista? Ja bi neko biciklo od 1000 km. Tako da se mogu po planinama vozati, ne bi downhill sad vozio. Moze li se takvo nesto naci, koja je marka najbolja, je li GT, Specialized.Kad citam o nekom biciklu, tamo milion nakih karakteristika, nista ne kontam. Je li malo 1000km, moze li se ista dobro i kupiti za te pare
Za te pare mozes kupiti i vise nego dobro biciklo koje ce te nositi uzbrdo, a isto tako sigurno spustiti niz kamenjare i sumske puteve.
Svako biciklo ima svoje karakteristike i nije marka presudna da li je neko bolje ili losije. Treba gledati komponente i uporedjivati kvalitetu.
Isto da imas dva golfa - neki je benzinac, neki TD, neki ima klimu i sta ti ja znam. Dakle, po tome se razlikuju.
Ovo nam nije tema na kojoj bismo mogli razglabati o tim detaljima, a mozes na temi Biciklizam malo vise o tome, dobiti savjet, preporuku.
Uglavnom, 1000 je solidna svota z solidno MTB biciklo