Da se ne zaboravi, kada budemo davali glas, na ovim izborima!

krmak, kakve veze ovaj nevino zatvoreni čovjek u ulici Dragoljuba MIhajlovića četničkog vojvode, u Lukavici, ima veze sa lopovlukom stranačkih predstavnika bh političara ??slanina wrote:

pazi, umjesto SBB si stavio SDP. ispravi se sine.reis1 wrote:Dakle, neka tema bude u slikama, sto se sve dogadjalo i dogadja u SDA/HDZ/SDP/SNSD/SDS pod njihovom sapom!
slanina wrote:podrumaš priča o borcima i ratu
Poselami(!) Elvedina:jemma wrote:pazi, umjesto SBB si stavio SDP. ispravi se sine.reis1 wrote:Dakle, neka tema bude u slikama, sto se sve dogadjalo i dogadja u SDA/HDZ/SDP/SNSD/SDS pod njihovom sapom!
na ovim slikama ima ljudi koji su direktno mafijaški vezani sa Radončićem (SBB), dok SDP nema nikakve veze sa bilo kakvim ubistvima ili kriminalcima.
SDP treba ove izbore lopatom da uzme sve kriminalne stranke koje je rat izbacio na površinu. UJEDINJENI!

reis1 wrote:Mafijas, otac bh mafije:
sema911s wrote:krmak, kakve veze ovaj nevino zatvoreni čovjek u ulici Dragoljuba MIhajlovića četničkog vojvode, u Lukavici, ima veze sa lopovlukom stranačkih predstavnika bh političara ??
vas ne naučiše ni jedno niti drugo,g.reis. znate doduše naricati nad četaljskim grobovima.reis1 wrote:Sljegli Izetbegovici u Bosnu, iz Beograda i Srbije, da nas uce islamu i bosnjastvu, he he he
srpski krmetnjak, jel da jebeno kad znaš da će ti politički i duhovni vođa dospjeti u zatvor za par dana, gdje će ga primati u guzicu doživotno ?? a i vas je naguzio dobro i žestoko pa ga primate još uvijek, ništa od Velike Smrdije nego krepajete od gladi dok vas sadašnji vožd guzislanina wrote:u zatvoru u foči cimer i ljubavnik mu je bio enes mutap iz mostara tako je alija redovno primao u guzu slika enesa mutapa
http://www.infobiro.ba/article/725411
Ja sam ih skoro zamolio da me više ne zovu i ne koriste moje ime u svoje svrhe. Ovih dana ću otići da provjerim da li su me izbrisali iz evidencije.jemma wrote:pazi, umjesto SBB si stavio SDP. ispravi se sine.reis1 wrote:Dakle, neka tema bude u slikama, sto se sve dogadjalo i dogadja u SDA/HDZ/SDP/SNSD/SDS pod njihovom sapom!
na ovim slikama ima ljudi koji su direktno mafijaški vezani sa Radončićem (SBB), dok SDP nema nikakve veze sa bilo kakvim ubistvima ili kriminalcima.
SDP treba ove izbore lopatom da uzme sve kriminalne stranke koje je rat izbacio na površinu. UJEDINJENI!
njega guzi vozd tebe bakir i sdasedrenikk wrote:srpski krmetnjak, jel da jebeno kad znaš da će ti politički i duhovni vođa dospjeti u zatvor za par dana, gdje će ga primati u guzicu doživotno ?? a i vas je naguzio dobro i žestoko pa ga primate još uvijek, ništa od Velike Smrdije nego krepajete od gladi dok vas sadašnji vožd guzislanina wrote:u zatvoru u foči cimer i ljubavnik mu je bio enes mutap iz mostara tako je alija redovno primao u guzu slika enesa mutapa
http://www.infobiro.ba/article/725411
napravi sebi privatnu stranku ko licemjeri Komšić i Pećanac.Ramzess Veliki wrote:Ja sam ih skoro zamolio da me više ne zovu i ne koriste moje ime u svoje svrhe. Ovih dana ću otići da provjerim da li su me izbrisali iz evidencije.