Sto mislite o njoj, za mene je boginja medju zenama
Madonna
Moderator: _BataZiv_0809
-
hananah
#1 Madonna
Sto mislite o njoj, za mene je boginja medju zenama
- DaysleepeR
-
hananah
Ma Madonna je fenomenalna zbilja, a sto se tice albuma zaista ima istancan ukus, mada mi prosli nije bio bas onako dobar kao sto sam od nje navikla, mislim odlican je ali ne kao ostali.
I moram da se pohvalim, vidjela sam je 2 puta na koncertu. Samo je jedna rijec moze opisati u potpunosti - boginja
I moram da se pohvalim, vidjela sam je 2 puta na koncertu. Samo je jedna rijec moze opisati u potpunosti - boginja
-
everybody hurts
i heard that, sister.hananah wrote:Ma Madonna je fenomenalna zbilja, a sto se tice albuma zaista ima istancan ukus, mada mi prosli nije bio bas onako dobar kao sto sam od nje navikla, mislim odlican je ali ne kao ostali.
-
Korina85
In an event frighteningly reminiscent of my thirteenth birthday party, Madonna was shocked at the MTV Europe Music Awards (EMAs) when host Ali G called her a transvestite. Walking onto the stage after the singer's performance of Hung Up, Ali G's alter ego Borat Sagdiyev said
"Welcome to the 2005 Eurovision Song Contest. The singer before me - who was he? It was very courageous of MTV to start the show with a genuine transvestite."
"Welcome to the 2005 Eurovision Song Contest. The singer before me - who was he? It was very courageous of MTV to start the show with a genuine transvestite."
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#9 Re: Madonna
Jaro dragi nakon 40 godina slusanja madone sinoc cujem prvi put pjesmu Gambler
Jbt sta je ovo
Jbt sta je ovo