A jesi li ti vidio koliko su čitatelji počeli pljuvati te portale u zadnje vrijeme u svojim komentarima? Mislim novinare tih članaka. Granica dobrog ukusa je probijena, najgore mi je što se svi natječu jedan s drugim i nigdje više ne možeš pročitati normalan članak. Ovo se odnosi na sve portale ex Yu.The__Doctor wrote:Sve je to uredu i meni je smijesno ali kada je neki nas mediji stavio na naslovnicu svog portala komentar desetak engleskih forumasa koji hvale Eduarda Da Silvu???dalmatinka wrote:Ima i smiješnijih stvari, npr kad nas redovno pljuju neke zemlje čije se reprezentacije (ne samo nogometna) nikad nigdje nisu kvalificirale. Onda umirem od smijehaThe__Doctor wrote:A najsmjesnije mi je od svega kad Hrvatski mediji svrsavaju na pozitivne komentare iz engleskih novina ili cak sa engleskih foruma pa stavljaju na naslovne strane svojih portala![]()
![]()
![]()
Ima milion slicnih primjera i to sve na najposjecenijim i najcitanijim portalima
Madjarska-Hrvatska UZIVO
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- dalmatinka
#26 Re: Madjarska-Hrvatska UZIVO
-
in33sa
#27 Re: Madjarska-Hrvatska UZIVO
Ne mogu takvi imati respekta, ni prema kome.plete wrote:Fazlija, jebeni fudbalski expertu i svima sličnima kao tebi,ja koliko se sjećam Hrvatska je na Euru,a tvoja država nije,nije da vrijeđam,niti mi je to cilj,al ipak malo respekta prema 13.reprezentaciji svijeta.I ne sekirajte se,dobit čemo mi Austriju,ja koliko se sjećam BiH-Mađarska 1:4.
Vjeciti filozofi, puna usta pametovanja, a s mjesta se ne micu.
Zavist, ljubomora, i slicno. Najjaci komentar "Hrvati misle da su jaci od Engleza"
Hrvatskoj sve najbolje na EURU, nadam se da ce proci grupu. Kvalitetniji su od Austrije i Poljske, prijateljske utakmice ne govore nista. Samo jucer je Njemacka zamalo izgubila od Srbije, Spanci u 93 minuti uspjeli pobjediti Peru (inace su ih Peruanci nadigrali) a Francuzi remizirali sa Paragvajem.
To sve govori.
Last edited by in33sa on 01/06/2008 17:33, edited 2 times in total.
- Luke Perry
#28 Re: Madjarska-Hrvatska UZIVO
Pored toliko stranica koje prate hrvatsku reprezentaciju uzivo novouclanjeni majstor je odlucio pokrenuti istu temu na sa-x
a jebote 
- _tulumba_
#29 Re: Madjarska-Hrvatska UZIVO
pored ovih "Bosanaca" kao Iljo ne mozemo daleko dogurati....Pitam se za koga li on navija i sto se BiH ne moze plasirati na neko takmicenje??dalmatinka wrote:Ima i smiješnijih stvari, npr kad nas redovno pljuju neke zemlje čije se reprezentacije (ne samo nogometna) nikad nigdje nisu kvalificirale. Onda umirem od smijehaThe__Doctor wrote:A najsmjesnije mi je od svega kad Hrvatski mediji svrsavaju na pozitivne komentare iz engleskih novina ili cak sa engleskih foruma pa stavljaju na naslovne strane svojih portala![]()
![]()

Radi na stetu svoje zemlje i navija za tudju....to samo debili mogu!
- _tulumba_
#30 Re: Madjarska-Hrvatska UZIVO
evo odgovor!!

Last edited by _tulumba_ on 01/06/2008 17:46, edited 1 time in total.
-
in33sa
#31 Re: Madjarska-Hrvatska UZIVO
Mozda je covjek mislio pomoci gradjanima Sarajeva zeljnim fudbala, s obzirom da se u Sarajevu ne moze gledati hrvatski RTL a i HRT2 sport se ukida... a mozda je u sumi.Luke Perry wrote:Pored toliko stranica koje prate hrvatsku reprezentaciju uzivo novouclanjeni majstor je odlucio pokrenuti istu temu na sa-xa jebote
Tema je odavno trebala biti zatvorena, realno ovdje se nema sta ni pisati osim bezveznih rasprava "ciji je tata jaci".
-
plete
#32 Re: Madjarska-Hrvatska UZIVO
Šta je perry,imaš problema sa Hrvatskom?U BiH smiješ navijati za svakog samo ne za Hrvatsku,al neka razumijem ja to,to je ljudski,ljubomora,zavist.IN33Sa,stari znam ja to,al neka,imaš još normala ljudi u BiH,ne mora netko voliti Hr,al bar poštovanje bi bilo primjereno.Pozdrav iz Beča,još 7 dana do ludnice,nabit ćemo Austriju.
-
in33sa
#33 Re: Madjarska-Hrvatska UZIVO
Smijesno, pa i Senjanin Maglajlija je vatreni navijac BH reprezentacije, a usput skaut RK Zagreba i sto je najvaznije, radnik Hrvatskog Rukometnog Saveza. Gledam jucer i prekjucer prenose iz Zadra, Magi na tribinama i navija za Hrvatsku. I sta sad?
Kakve veze ima sto je Iljo navijac Hrvatske, eto sad je Iljo krivac za lose rezultate BH fudbala jer navija za Hrvatsku
to za koga on navija je njegova privatna stvar, a to sto je dio mafije koja drma BH savezom, to je drugi problem.
Kakve veze ima sto je Iljo navijac Hrvatske, eto sad je Iljo krivac za lose rezultate BH fudbala jer navija za Hrvatsku
Last edited by in33sa on 01/06/2008 17:54, edited 1 time in total.
- Luke Perry
#34 Re: Madjarska-Hrvatska UZIVO
nemam ja nikakvih problema sa hrvatskom. Taman da je i BiH prvak svijeta to opet ne bi imalo nikakve veze sa mnom niti bi na bilo koji nacin uticalo na moj zivot. Svako ima pravo otvarati bilo kakvu temu ali ocekivati neku diskusiju o temi Madj-Hrv Uzivo je besmisleno.
- Luke Perry
#35 Re: Madjarska-Hrvatska UZIVO
Iljo je uposlenik Bih saveza, za Maglajliju ne znam.in33sa wrote:Smijesno, pa i Senjanin Maglajlija je vatreni navijac BH reprezentacije, a usput skaut RK Zagreba i sto je najvaznije, radnik Hrvatskog Rukometnog Saveza. Gledam jucer i prekjucer prenose iz Zadra, Magi na tribinama i navija za Hrvatsku. I sta sad?
Kakve veze ima sto je Iljo navijac Hrvatske, eto sad je Iljo krivac za lose rezultate BH fudbala jer navija za Hrvatskuto za koga on navija je njegova privatna stvar, a to sto je dio mafije koja drma BH savezom, to je drugi problem.