Madjarska-Hrvatska UZIVO
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
laku noć
#2 Re: Madjarska-Hrvatska UZIVO
silki777 wrote:Za one koji ne mogu da gledaju ovu utakmicu na TV
http://www.live-sports-online.com/hun_cro.html
-
#3 Re: Madjarska-Hrvatska UZIVO
Za one koje zele da prate bracu Srbe umjesto bracu Hrvate
http://www.humsurfer.com/view/internati ... -live-here
http://www.humsurfer.com/view/internati ... -live-here
-
fixer
#4 Re: Madjarska-Hrvatska UZIVO
za one koji misle da mogu vrijeme provesti korisnije i udovoljiti sami sebi
http://ww.pn.cm
-
#5 Re: Madjarska-Hrvatska UZIVO
Ako ovi Hrvati zavrse treci u svojoj grupi to ce biti uspjeh. Mozda im ovo ide na ruku da se malo spuste na zemlju. Samo se bojim za njih da ce imati klasicni balkanski sindrom da udju punog srca u sampionat i onda ga lagano popuse.
-
laku noć
#6 Re: Madjarska-Hrvatska UZIVO
...ovo im je dobra škola,a i jesu se uzdigli,te faks šahovnica,te ožujsko šahovnica,te ulošci šahovnica,te.....location wrote:Ako ovi Hrvati zavrse treci u svojoj grupi to ce biti uspjeh. Mozda im ovo ide na ruku da se malo spuste na zemlju. Samo se bojim za njih da ce imati klasicni balkanski sindrom da udju punog srca u sampionat i onda ga lagano popuse.
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
#7 Re: Madjarska-Hrvatska UZIVO
@fixer, .... posljednja opomena pred ban.fixer wrote:za one koji misle da mogu vrijeme provesti korisnije i udovoljiti sami sebi
- dalmatinka
#8 Re: Madjarska-Hrvatska UZIVO
Svi sportski klubovi a i reprezentacije imaju sponzore. Da ti slučajno ne otkrivaš toplu vodu?laku noć wrote:...ovo im je dobra škola,a i jesu se uzdigli,te faks šahovnica,te ožujsko šahovnica,te ulošci šahovnica,te.....location wrote:Ako ovi Hrvati zavrse treci u svojoj grupi to ce biti uspjeh. Mozda im ovo ide na ruku da se malo spuste na zemlju. Samo se bojim za njih da ce imati klasicni balkanski sindrom da udju punog srca u sampionat i onda ga lagano popuse.![]()
![]()
- Edin H.
#9 Re: Madjarska-Hrvatska UZIVO
Koliko je zavrsilo?location wrote:Ako ovi Hrvati zavrse treci u svojoj grupi to ce biti uspjeh. Mozda im ovo ide na ruku da se malo spuste na zemlju. Samo se bojim za njih da ce imati klasicni balkanski sindrom da udju punog srca u sampionat i onda ga lagano popuse.
Znam da je bilo 1 - 1.
- karanana
#10 Re: Madjarska-Hrvatska UZIVO
tako i zavrsilo. niko kranjcar dvostruki strijelac. bogami i ja sam ih u sax euro prognozi stavio do polufinala cini mi se. nema njima dalje od grupne skupine. austrija ih uzima prvu tekmu garant.
- and
#11 Re: Madjarska-Hrvatska UZIVO
u hrvatskoj je sve u znaku eura i reprezentacije što je i normalno.dalmatinka wrote:Svi sportski klubovi a i reprezentacije imaju sponzore. Da ti slučajno ne otkrivaš toplu vodu?laku noć wrote:...ovo im je dobra škola,a i jesu se uzdigli,te faks šahovnica,te ožujsko šahovnica,te ulošci šahovnica,te.....location wrote:Ako ovi Hrvati zavrse treci u svojoj grupi to ce biti uspjeh. Mozda im ovo ide na ruku da se malo spuste na zemlju. Samo se bojim za njih da ce imati klasicni balkanski sindrom da udju punog srca u sampionat i onda ga lagano popuse.![]()
![]()
mislim da će sigurno proći grupu,ulaze punog srca u utakmice,daju maksimum,imaju dobru podršku.
može im se samo čestitati .
- cyprus
#12 Re: Madjarska-Hrvatska UZIVO
Ma kakva ba Hrvatska. Iskreno od izvlačenja grupa i od njihovog zadovoljstva dobijenom grupom, ja sam sve više skeptičan. Austrija i Poljska se previše podcjenjuju, neki čak smatraju da je i Njemačka mala maca za njih. Tako da ja smatram da će oni teško i grupu proć a kamoli dogurat do nekog polufinala ili dalje. Ono što im definitivno fali jeste odbrana, koja nije ništa drugo nego prosječna , a usudio bih se reći da nije ni Bog zna šta jača od odbrane naše reprezentacije. U ofanzivi istina stoje dosta bolje, ali vjerujem da će biti dosta reprezentacija koje će znat to sve zatvorit. Ipak to što trenutno vlada euforija kod njih je sasvim normalno i očekivano, ali bojim se da su očekivanja daleko od realnih mogućnosti.
- dalmatinka
#13 Re: Madjarska-Hrvatska UZIVO
Složila bih se.cyprus wrote:Ma kakva ba Hrvatska. Iskreno od izvlačenja grupa i od njihovog zadovoljstva dobijenom grupom, ja sam sve više skeptičan. Austrija i Poljska se previše podcjenjuju, neki čak smatraju da je i Njemačka mala maca za njih. Tako da ja smatram da će oni teško i grupu proć a kamoli dogurat do nekog polufinala ili dalje. Ono što im definitivno fali jeste odbrana, koja nije ništa drugo nego prosječna , a usudio bih se reći da nije ni Bog zna šta jača od odbrane naše reprezentacije. U ofanzivi istina stoje dosta bolje, ali vjerujem da će biti dosta reprezentacija koje će znat to sve zatvorit. Ipak to što trenutno vlada euforija kod njih je sasvim normalno i očekivano, ali bojim se da su očekivanja daleko od realnih mogućnosti.
- karanana
#15 Re: Madjarska-Hrvatska UZIVO
stulic wrote:Austrija?
Jeli se cudis sto prgonoziram Austriju da ce ih uzeti? Ja stavljam milion na Austijance. Domacini, dodatno motivisani domacim terenom, u dobroj formi...
hrvatskoj najvise fali shpic u vidu eduarda.
- stulic
#16 Re: Madjarska-Hrvatska UZIVO
Ma cudim se da, pogotovo Cyprusu sto je rekao da je cak i Njemacka za njih mala maca, fino me nasmija.
Zivi bili pa vidjeli ali Austrija nece dalje od 1/4 finala ako i prodju u grupi.
Zivi bili pa vidjeli ali Austrija nece dalje od 1/4 finala ako i prodju u grupi.
Last edited by stulic on 01/06/2008 12:43, edited 1 time in total.
- Vaso
#17 Re: Madjarska-Hrvatska UZIVO
ja cu stavit nesto vecu lovu da ce austrija zabit manje od 3 gola na evropskom.
hrvati, standardno...plove na oblacima kao i proslo svjetsko, pa onda ne mogu dobit japan, australiju...jadno
ja cu na ovoj nasoj prognozi vjerovatno stavit da poljska prolazi grupu( to sam mislio i bez utakmice od sinoc)
hrvati, standardno...plove na oblacima kao i proslo svjetsko, pa onda ne mogu dobit japan, australiju...jadno
ja cu na ovoj nasoj prognozi vjerovatno stavit da poljska prolazi grupu( to sam mislio i bez utakmice od sinoc)
-
plete
#18 Re: Madjarska-Hrvatska UZIVO
Fazlija, jebeni fudbalski expertu i svima sličnima kao tebi,ja koliko se sjećam Hrvatska je na Euru,a tvoja država nije,nije da vrijeđam,niti mi je to cilj,al ipak malo respekta prema 13.reprezentaciji svijeta.I ne sekirajte se,dobit čemo mi Austriju,ja koliko se sjećam BiH-Mađarska 1:4.
- cyprus
#19 Re: Madjarska-Hrvatska UZIVO
Meni se čini da me nisi dobro shvatio. Rekao sam da se neki Hrvati ponašaju kao da su jači od Njemaca, isto kao što misle da su jači od Engleza.stulic wrote:Ma cudim se da, pogotovo Cyprusu sto je rekao da je cak i Njemacka za njih mala maca, fino me nasmija.
Što se tiče Austrijanaca, nevjerovatno koliko ih ljudi podcjenjuju. Pa halo, oni su domaćini prvenstva. I prema mom mišljenju oni će dogurat do 1/4finala. Dalje teško, ali gotovo sam siguran da će proći grupu.
-
The__Doctor
#20 Re: Madjarska-Hrvatska UZIVO
A najsmjesnije mi je od svega kad Hrvatski mediji svrsavaju na pozitivne komentare iz engleskih novina ili cak sa engleskih foruma pa stavljaju na naslovne strane svojih portala 
- dalmatinka
#21 Re: Madjarska-Hrvatska UZIVO
Ima i smiješnijih stvari, npr kad nas redovno pljuju neke zemlje čije se reprezentacije (ne samo nogometna) nikad nigdje nisu kvalificirale. Onda umirem od smijehaThe__Doctor wrote:A najsmjesnije mi je od svega kad Hrvatski mediji svrsavaju na pozitivne komentare iz engleskih novina ili cak sa engleskih foruma pa stavljaju na naslovne strane svojih portala
-
lahor
#22 Re: Madjarska-Hrvatska UZIVO
Volio bi poslije prvog kruga da tebe ekspertu vidim na ovom forumu.Mozda ces zazaliti sto je tvoja zemlja uopce isla tamo i sto nije poput moje sjedila kuci.plete wrote:Fazlija, jebeni fudbalski expertu i svima sličnima kao tebi,ja koliko se sjećam Hrvatska je na Euru,a tvoja država nije,nije da vrijeđam,niti mi je to cilj,al ipak malo respekta prema 13.reprezentaciji svijeta.I ne sekirajte se,dobit čemo mi Austriju,ja koliko se sjećam BiH-Mađarska 1:4.
-
Ali_G
#23 Re: Madjarska-Hrvatska UZIVO
Ne znam zasto bi mi trebali da imamo respekta prema najnafuranijoj ekipi koja ide na Euro. Sto se mene tice mozete biti prvi, al ste nafurani do bola i vrlo lahko bi vam mogla biti pusa. Imate svoje forume pa tamo se dizite u oblake i osvajajte. Zdra'o.
- Edin H.
#24 Re: Madjarska-Hrvatska UZIVO
Reprezentacija koja je odigrala kvalifikacije sjajno, vise od pola pogodaka postigao EdwardoAli_G wrote:Ne znam zasto bi mi trebali da imamo respekta prema najnafuranijoj ekipi koja ide na Euro. Sto se mene tice mozete biti prvi, al ste nafurani do bola i vrlo lahko bi vam mogla biti pusa. Imate svoje forume pa tamo se dizite u oblake i osvajajte. Zdra'o.
Onda dolazi kolega Taylor misleci dosta vise tog Arsenala na vrhu Premiershipa, zna se kako Arsenal prodje na kraju.
Ovo samo govori koliko jedan igrac moze znacit.
Ako Olic odjednom volsebno ne proradi (ipak on nije kvalitet Edwarda) ne vidim da imaju previse sansi. Ali jos uvijek mislim da bi mogli proci grupnu fazu.
-
The__Doctor
#25 Re: Madjarska-Hrvatska UZIVO
Sve je to uredu i meni je smijesno ali kada je neki nas mediji stavio na naslovnicu svog portala komentar desetak engleskih forumasa koji hvale Eduarda Da Silvu???dalmatinka wrote:Ima i smiješnijih stvari, npr kad nas redovno pljuju neke zemlje čije se reprezentacije (ne samo nogometna) nikad nigdje nisu kvalificirale. Onda umirem od smijehaThe__Doctor wrote:A najsmjesnije mi je od svega kad Hrvatski mediji svrsavaju na pozitivne komentare iz engleskih novina ili cak sa engleskih foruma pa stavljaju na naslovne strane svojih portala![]()
![]()