Madjarska-Hrvatska UZIVO

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

silki777

#1 Madjarska-Hrvatska UZIVO

Post by silki777 »

Za one koji ne mogu da gledaju ovu utakmicu na TV

http://www.live-sports-online.com/hun_cro.html
laku noć

#2 Re: Madjarska-Hrvatska UZIVO

Post by laku noć »

silki777 wrote:Za one koji ne mogu da gledaju ovu utakmicu na TV

http://www.live-sports-online.com/hun_cro.html
:-) :-) :-)

#3 Re: Madjarska-Hrvatska UZIVO

Post by location »

Za one koje zele da prate bracu Srbe umjesto bracu Hrvate

http://www.humsurfer.com/view/internati ... -live-here
fixer

#4 Re: Madjarska-Hrvatska UZIVO

Post by fixer »

za one koji misle da mogu vrijeme provesti korisnije i udovoljiti sami sebi
http://ww.pn.cm

#5 Re: Madjarska-Hrvatska UZIVO

Post by location »

Ako ovi Hrvati zavrse treci u svojoj grupi to ce biti uspjeh. Mozda im ovo ide na ruku da se malo spuste na zemlju. Samo se bojim za njih da ce imati klasicni balkanski sindrom da udju punog srca u sampionat i onda ga lagano popuse.
laku noć

#6 Re: Madjarska-Hrvatska UZIVO

Post by laku noć »

location wrote:Ako ovi Hrvati zavrse treci u svojoj grupi to ce biti uspjeh. Mozda im ovo ide na ruku da se malo spuste na zemlju. Samo se bojim za njih da ce imati klasicni balkanski sindrom da udju punog srca u sampionat i onda ga lagano popuse.
...ovo im je dobra škola,a i jesu se uzdigli,te faks šahovnica,te ožujsko šahovnica,te ulošci šahovnica,te..... :lol: :lol: :lol:
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

#7 Re: Madjarska-Hrvatska UZIVO

Post by pape »

fixer wrote:za one koji misle da mogu vrijeme provesti korisnije i udovoljiti sami sebi
http://ww.pn.cm
@fixer, .... posljednja opomena pred ban.
dalmatinka

#8 Re: Madjarska-Hrvatska UZIVO

Post by dalmatinka »

laku noć wrote:
location wrote:Ako ovi Hrvati zavrse treci u svojoj grupi to ce biti uspjeh. Mozda im ovo ide na ruku da se malo spuste na zemlju. Samo se bojim za njih da ce imati klasicni balkanski sindrom da udju punog srca u sampionat i onda ga lagano popuse.
...ovo im je dobra škola,a i jesu se uzdigli,te faks šahovnica,te ožujsko šahovnica,te ulošci šahovnica,te..... :lol: :lol: :lol:
Svi sportski klubovi a i reprezentacije imaju sponzore. Da ti slučajno ne otkrivaš toplu vodu?
Edin H.

#9 Re: Madjarska-Hrvatska UZIVO

Post by Edin H. »

Koliko je zavrsilo?
Znam da je bilo 1 - 1.
karanana

#10 Re: Madjarska-Hrvatska UZIVO

Post by karanana »

tako i zavrsilo. niko kranjcar dvostruki strijelac. bogami i ja sam ih u sax euro prognozi stavio do polufinala cini mi se. nema njima dalje od grupne skupine. austrija ih uzima prvu tekmu garant.
and

#11 Re: Madjarska-Hrvatska UZIVO

Post by and »

dalmatinka wrote:
laku noć wrote:
Svi sportski klubovi a i reprezentacije imaju sponzore. Da ti slučajno ne otkrivaš toplu vodu?
u hrvatskoj je sve u znaku eura i reprezentacije što je i normalno.
mislim da će sigurno proći grupu,ulaze punog srca u utakmice,daju maksimum,imaju dobru podršku.
može im se samo čestitati .
cyprus

#12 Re: Madjarska-Hrvatska UZIVO

Post by cyprus »

Ma kakva ba Hrvatska. Iskreno od izvlačenja grupa i od njihovog zadovoljstva dobijenom grupom, ja sam sve više skeptičan. Austrija i Poljska se previše podcjenjuju, neki čak smatraju da je i Njemačka mala maca za njih. Tako da ja smatram da će oni teško i grupu proć a kamoli dogurat do nekog polufinala ili dalje. Ono što im definitivno fali jeste odbrana, koja nije ništa drugo nego prosječna , a usudio bih se reći da nije ni Bog zna šta jača od odbrane naše reprezentacije. U ofanzivi istina stoje dosta bolje, ali vjerujem da će biti dosta reprezentacija koje će znat to sve zatvorit. Ipak to što trenutno vlada euforija kod njih je sasvim normalno i očekivano, ali bojim se da su očekivanja daleko od realnih mogućnosti.
dalmatinka

#13 Re: Madjarska-Hrvatska UZIVO

Post by dalmatinka »

cyprus wrote:Ma kakva ba Hrvatska. Iskreno od izvlačenja grupa i od njihovog zadovoljstva dobijenom grupom, ja sam sve više skeptičan. Austrija i Poljska se previše podcjenjuju, neki čak smatraju da je i Njemačka mala maca za njih. Tako da ja smatram da će oni teško i grupu proć a kamoli dogurat do nekog polufinala ili dalje. Ono što im definitivno fali jeste odbrana, koja nije ništa drugo nego prosječna , a usudio bih se reći da nije ni Bog zna šta jača od odbrane naše reprezentacije. U ofanzivi istina stoje dosta bolje, ali vjerujem da će biti dosta reprezentacija koje će znat to sve zatvorit. Ipak to što trenutno vlada euforija kod njih je sasvim normalno i očekivano, ali bojim se da su očekivanja daleko od realnih mogućnosti.
Složila bih se. :roll:
stulic

#14 Re: Madjarska-Hrvatska UZIVO

Post by stulic »

Austrija?

:zoka:
karanana

#15 Re: Madjarska-Hrvatska UZIVO

Post by karanana »

stulic wrote:Austrija?

:zoka:
:?
Jeli se cudis sto prgonoziram Austriju da ce ih uzeti? Ja stavljam milion na Austijance. Domacini, dodatno motivisani domacim terenom, u dobroj formi...
hrvatskoj najvise fali shpic u vidu eduarda.
stulic

#16 Re: Madjarska-Hrvatska UZIVO

Post by stulic »

Ma cudim se da, pogotovo Cyprusu sto je rekao da je cak i Njemacka za njih mala maca, fino me nasmija.
Zivi bili pa vidjeli ali Austrija nece dalje od 1/4 finala ako i prodju u grupi.
Last edited by stulic on 01/06/2008 12:43, edited 1 time in total.
Vaso

#17 Re: Madjarska-Hrvatska UZIVO

Post by Vaso »

ja cu stavit nesto vecu lovu da ce austrija zabit manje od 3 gola na evropskom.
hrvati, standardno...plove na oblacima kao i proslo svjetsko, pa onda ne mogu dobit japan, australiju...jadno :roll:

ja cu na ovoj nasoj prognozi vjerovatno stavit da poljska prolazi grupu( to sam mislio i bez utakmice od sinoc)
plete

#18 Re: Madjarska-Hrvatska UZIVO

Post by plete »

Fazlija, jebeni fudbalski expertu i svima sličnima kao tebi,ja koliko se sjećam Hrvatska je na Euru,a tvoja država nije,nije da vrijeđam,niti mi je to cilj,al ipak malo respekta prema 13.reprezentaciji svijeta.I ne sekirajte se,dobit čemo mi Austriju,ja koliko se sjećam BiH-Mađarska 1:4.
cyprus

#19 Re: Madjarska-Hrvatska UZIVO

Post by cyprus »

stulic wrote:Ma cudim se da, pogotovo Cyprusu sto je rekao da je cak i Njemacka za njih mala maca, fino me nasmija.
Zivi bili pa vidjeli ali Austrija nece dalje od 1/4 finala ako i prodju u grupi.
Meni se čini da me nisi dobro shvatio. Rekao sam da se neki Hrvati ponašaju kao da su jači od Njemaca, isto kao što misle da su jači od Engleza.

Što se tiče Austrijanaca, nevjerovatno koliko ih ljudi podcjenjuju. Pa halo, oni su domaćini prvenstva. I prema mom mišljenju oni će dogurat do 1/4finala. Dalje teško, ali gotovo sam siguran da će proći grupu.
The__Doctor

#20 Re: Madjarska-Hrvatska UZIVO

Post by The__Doctor »

A najsmjesnije mi je od svega kad Hrvatski mediji svrsavaju na pozitivne komentare iz engleskih novina ili cak sa engleskih foruma pa stavljaju na naslovne strane svojih portala :D
dalmatinka

#21 Re: Madjarska-Hrvatska UZIVO

Post by dalmatinka »

The__Doctor wrote:A najsmjesnije mi je od svega kad Hrvatski mediji svrsavaju na pozitivne komentare iz engleskih novina ili cak sa engleskih foruma pa stavljaju na naslovne strane svojih portala :D
Ima i smiješnijih stvari, npr kad nas redovno pljuju neke zemlje čije se reprezentacije (ne samo nogometna) nikad nigdje nisu kvalificirale. Onda umirem od smijeha :D :D :D
lahor

#22 Re: Madjarska-Hrvatska UZIVO

Post by lahor »

plete wrote:Fazlija, jebeni fudbalski expertu i svima sličnima kao tebi,ja koliko se sjećam Hrvatska je na Euru,a tvoja država nije,nije da vrijeđam,niti mi je to cilj,al ipak malo respekta prema 13.reprezentaciji svijeta.I ne sekirajte se,dobit čemo mi Austriju,ja koliko se sjećam BiH-Mađarska 1:4.
Volio bi poslije prvog kruga da tebe ekspertu vidim na ovom forumu.Mozda ces zazaliti sto je tvoja zemlja uopce isla tamo i sto nije poput moje sjedila kuci. :dance:
Ali_G

#23 Re: Madjarska-Hrvatska UZIVO

Post by Ali_G »

Ne znam zasto bi mi trebali da imamo respekta prema najnafuranijoj ekipi koja ide na Euro. Sto se mene tice mozete biti prvi, al ste nafurani do bola i vrlo lahko bi vam mogla biti pusa. Imate svoje forume pa tamo se dizite u oblake i osvajajte. Zdra'o.
Edin H.

#24 Re: Madjarska-Hrvatska UZIVO

Post by Edin H. »

Ali_G wrote:Ne znam zasto bi mi trebali da imamo respekta prema najnafuranijoj ekipi koja ide na Euro. Sto se mene tice mozete biti prvi, al ste nafurani do bola i vrlo lahko bi vam mogla biti pusa. Imate svoje forume pa tamo se dizite u oblake i osvajajte. Zdra'o.
Reprezentacija koja je odigrala kvalifikacije sjajno, vise od pola pogodaka postigao Edwardo :oops:

Onda dolazi kolega Taylor misleci dosta vise tog Arsenala na vrhu Premiershipa, zna se kako Arsenal prodje na kraju.

Ovo samo govori koliko jedan igrac moze znacit.

Ako Olic odjednom volsebno ne proradi (ipak on nije kvalitet Edwarda) ne vidim da imaju previse sansi. Ali jos uvijek mislim da bi mogli proci grupnu fazu.
The__Doctor

#25 Re: Madjarska-Hrvatska UZIVO

Post by The__Doctor »

dalmatinka wrote:
The__Doctor wrote:A najsmjesnije mi je od svega kad Hrvatski mediji svrsavaju na pozitivne komentare iz engleskih novina ili cak sa engleskih foruma pa stavljaju na naslovne strane svojih portala :D
Ima i smiješnijih stvari, npr kad nas redovno pljuju neke zemlje čije se reprezentacije (ne samo nogometna) nikad nigdje nisu kvalificirale. Onda umirem od smijeha :D :D :D
Sve je to uredu i meni je smijesno ali kada je neki nas mediji stavio na naslovnicu svog portala komentar desetak engleskih forumasa koji hvale Eduarda Da Silvu??? :-) :-) Ima milion slicnih primjera i to sve na najposjecenijim i najcitanijim portalima :D
Locked