macke u haustoru
-
nino90
#1 macke u haustoru
Pozdrav
U haustoru se posljednjih dana pojavile neke macke, i kad se udje osjeti se neugodan miris, znima me kome se moze to prijaviti je li ekopolicija zaduzena za to pa da ih odvede negdje ili kako to ide?
U haustoru se posljednjih dana pojavile neke macke, i kad se udje osjeti se neugodan miris, znima me kome se moze to prijaviti je li ekopolicija zaduzena za to pa da ih odvede negdje ili kako to ide?
-
MAN-lion's coach
#2 Re: macke u haustoru
......
Last edited by MAN-lion's coach on 11/01/2017 23:54, edited 1 time in total.
- kokuz_sa
#3 Re: macke u haustoru
kod mene u hausteru 2 godine zive macke i svake godine dodje tu i jedno 4-5 macica..
to smrdi,govana na sve strane..
al opet im ne mozes nista..velika zgrada pa ima hajvana koji ih hrane i koji su ih navadili u ulaz
zvali su i sintore da ih odvedu
dobili odg da se obratimo veterinaru za nagol..otisli dole..dobili odg ne dajemo naloge da nas ne bi udruzenja za zastitu zivotinja tuzili..
i sada zadnje ovo MACENJE neciji ker iz zgrade(il lutalica posto ih oko zgrade ima 20-tak) je poklao sve leglo macica..u hausteru bilo krvi do koljena..
tako da sto se tice maca i haustera..trpi nnema ti druge
to smrdi,govana na sve strane..
al opet im ne mozes nista..velika zgrada pa ima hajvana koji ih hrane i koji su ih navadili u ulaz
zvali su i sintore da ih odvedu
dobili odg da se obratimo veterinaru za nagol..otisli dole..dobili odg ne dajemo naloge da nas ne bi udruzenja za zastitu zivotinja tuzili..
i sada zadnje ovo MACENJE neciji ker iz zgrade(il lutalica posto ih oko zgrade ima 20-tak) je poklao sve leglo macica..u hausteru bilo krvi do koljena..
tako da sto se tice maca i haustera..trpi nnema ti druge
-
nino90
#4 Re: macke u haustoru
nism znao da kod nas to udruzenje uopste postojiMAN-lion's coach wrote:Moraćeš zvati nekoga iz udruženja za zaštitu životinja,oni su nadležni za te probleme.reni-90 wrote:Pozdrav
A što se tiče smrada,kada se kutarišete maca onda zovete dezinfekciju/deratizaciju da počiste.
je li to mozda ovo udruzenje
http://www.sos.ba/index.php?option=com_ ... 1&Itemid=5
ili koja im je tacna adresa ili broj telefona
- bez_ideje
#5 Re: macke u haustoru
Prebrojte macice i mace,uslikate.....i u oglase da poklanjate....puno oglasa......
Na lijep nacin mozete rijesiti problem i na obostrano zadovoljstvo.
Soda bikarbona izvlaci smrad.
Na lijep nacin mozete rijesiti problem i na obostrano zadovoljstvo.
Soda bikarbona izvlaci smrad.
- mrtva kokoš
#6 Re: macke u haustoru
nabavite cuke 
-
ljekar
#7 Re: macke u haustoru
kod nas u podrumu macke se nalegle i kad smo ih izbacili buhe se javljaju ko me da se obratim?
-
MAN-lion's coach
#8 Re: macke u haustoru
....
-
MAN-lion's coach
#9 Re: macke u haustoru
........
- holowey
#10 Re: macke u haustoru
gdje je taj haustor? da odnesem malo hrane, sigurno su jadnice gladne

-
ljekar
#11 Re: macke u haustoru
poslao sam dopis povjereniku pa ce valjda on izganjati neko ciscenje
-
samo malo
#12 Re: macke u haustoru
Kod mene se nakotila jedna seljoberka, novopecena sarajka, kaze smetaju joj mace kod pojedinaca u stanu, bjezi kad ih vidi, a pouzdano znamo da je odrasla sa ovcama i kravama.
-
Shoshana
#13 Re: macke u haustoru
Pripazi na jezik! Opomena!samo malo wrote:Kod mene se nakotila jedna seljoberka, novopecena sarajka, kaze smetaju joj mace kod pojedinaca u stanu, bjezi kad ih vidi, a pouzdano znamo da je odrasla sa ovcama i kravama.
-
cule64
#14 Re: macke u haustoru
A kako se to buve javljaju ?ljekar wrote:kod nas u podrumu macke se nalegle i kad smo ih izbacili buhe se javljaju ko me da se obratim?
- holowey
#15 Re: macke u haustoru
pismom, razglednicom, nekad i telefonomcule64 wrote:A kako se to buve javljaju ?ljekar wrote:kod nas u podrumu macke se nalegle i kad smo ih izbacili buhe se javljaju ko me da se obratim?
eto macke su za sve krive, ja mislim i za recesiju a kako se blize izbori, pretpostavljam da ce biti krive i za izborne prevare... a to sto su macke rijesile komsiluk miseva, to se ne pika
- minjonja
#16 Re: macke u haustoru
ih, da sam ja ovako cekala da neko drugi rjesava problem, sad bi u haustoru imala 20 macaka. nego sam ja lijepo uzela sebi mamu macu i njena 3 macica. ta tri poklonila, mamu ostavila sebi. onda jednu drugu mamu macu poklonila i njenje macice, a trecu mamu macu i njene male sterilizirala. neke udomila, neke poginule tako da je na kraju ostala samo jedna u ulazu koja hvata pacove.
ne cekaj da ti drugi rjesavaju probleme.
ne cekaj da ti drugi rjesavaju probleme.
-
Sizzla
#17 Re: macke u haustoru
Cuo sam da je jako ukusna supa od njihovih kostiju stoga ...reni-90 wrote:Pozdrav
- amiria
#18 Re: macke u haustoru
holowey wrote:pismom, razglednicom, nekad i telefonomcule64 wrote:A kako se to buve javljaju ?ljekar wrote:kod nas u podrumu macke se nalegle i kad smo ih izbacili buhe se javljaju ko me da se obratim?![]()
eto macke su za sve krive, ja mislim i za recesiju a kako se blize izbori, pretpostavljam da ce biti krive i za izborne prevare... a to sto su macke rijesile komsiluk miseva, to se ne pika