Mačka pitanje???

Za sve koji vole ta divna stvorenja...

Moderator: anex

Post Reply
dalmatinka

#1 Re: Mačka pitanje???

Post by dalmatinka »

Jaguar84 wrote:Maca se omacila prije dva dana i to su joj prvi macici, nazalost tri nisu prezivjela a cetvrti je cini se uredu, doji i to. Medjutim mama maca otkad se omacila nista nejede, samo sidje jednom dnevno popije vode i vrati se macicu i tako citav dan lezi s njim, nekako mi je cudna i usporena neznam sta joj je, pa ako neko zna, savjet neki bilo sta bio bih mu zahvalan.
Jedini savjet koji ti mogu dati je da nazoveš veterinara. Mislim da je trebala početi jesti nakon okota. Možda ima temperaturu. Kad je moja mačka bolesna, imam običaj dok lijekovi ne počnu djelovati na silu joj davati vodu i čokolino špricom. Razrijedim ga u mlijeku da bude skoro kao tekućina, da može prolaziti kroz špircu. Inače mačke prvih par dana skoro stalno borave uz mačiće, ali ipak nije u redu da ne jede.
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#2 Re: Mačka pitanje???

Post by mIRCerka »

Jaguar84 wrote:Maca se omacila prije dva dana i to su joj prvi macici, nazalost tri nisu prezivjela a cetvrti je cini se uredu, doji i to. Medjutim mama maca otkad se omacila nista nejede, samo sidje jednom dnevno popije vode i vrati se macicu i tako citav dan lezi s njim, nekako mi je cudna i usporena neznam sta joj je, pa ako neko zna, savjet neki bilo sta bio bih mu zahvalan.
Zovi veta, sto prije to bolje i nek dodje da je pregleda, nemoj samo telefonski...

moze biti recimo jednostavno premor i zamor, i meni su prvi macici takve mame imali, a moze biti i da je bolesna.

swikaj tu bebu sto je prezivila i postiraj nam da uzivamo
Post Reply