Kakvi su simptomi ako dijete proguta mačiju dlaku?
Imamo mačku u dvoristu, pa je mali (2 godine) stalno ganja a sinoc je imao temperaturu pa mi je odmah to palo na pamet.
mačija dlaka
Moderator: anex
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#2 Re: mačija dlaka
sanjex, na sat god da sumnjas, nije se zajebavati sa temperaturom kod male djece...sanjex wrote:Kakvi su simptomi ako dijete proguta mačiju dlaku?
Imamo mačku u dvoristu, pa je mali (2 godine) stalno ganja a sinoc je imao temperaturu pa mi je odmah to palo na pamet.
vodi doktoru nemoj sama postavljat dijagnoze..... jer je puno nekih bakterija u zraku, evo meni pola kancelarije na pola baterija radi , uzas...
PS kad se proguta macija dlaka, obicno prodje dosta vremena prije nego se pokazu simptomi
PS Poruka svim roditeljima - dopustite djeci da se igraju sa zivotinjama koje su ciste, i pustite ih nekad da se valjaju po zemlji, jer postoji nesto sto se zove IMUNOLOSHKI sistem koji vecina novih roditelja prejakom zastitom unistava pa cemo dobiti cijelu generaciju astmaticara i djece alergicne na sve.
- Skyfox
#3 Re: mačija dlaka
Ko sto su mene pustali da me ujede pcela kao da steknem imunitet
e aj sad ti svoje djete pusti da ga ujede, nema sanse...
a bas me zanima jel moguce da progutas maciju dlaku i da ti nesto bude, kao da se sama razmnozava u stomaku
Jer progutao sam dosada sigurno bar jedno manje klupko i et nist...
a bas me zanima jel moguce da progutas maciju dlaku i da ti nesto bude, kao da se sama razmnozava u stomaku
-
mIRCerka
#4 Re: mačija dlaka
obicno nikome nista ne bude, izbacis je jer je svariti ne mozes, ali zna otici u disajne puteve, pa napraviti belaj na plucima, stvori se cahura oko nje pa bude ko iyraslina....Skyfox wrote:Ko sto su mene pustali da me ujede pcela kao da steknem imunitete aj sad ti svoje djete pusti da ga ujede, nema sanse...
![]()
a bas me zanima jel moguce da progutas maciju dlaku i da ti nesto bude, kao da se sama razmnozava u stomaku![]()
Tebi i meni je najbolje da kupimo macine trave i da grickamo
- Skyfox
#5 Re: mačija dlaka
I onda bljuf na sred hodnika
a zelenila nikad dosta
brr... sreca pa su malo prevelike da za udahnut...
brr... sreca pa su malo prevelike da za udahnut...
- sanjex
#6 Re: mačija dlaka
-
mIRCerka
#7 Re: mačija dlaka
Prije ce mu biti lose od propuha a on slabo odjeven, ili bakterija i virusa ovih prehlada, nego od zivotinjesanjex wrote:Hvala na optimističnim odgovorima. Temperatura je brzo spala sinoc, al ja se nesto isprepadala onih prica o dlakama cuke i mace. Inace to je sin od brata a on ko da je sav na mene
pa lud za zivotinjama.
No sikiriki