macici traze dom

Za sve koji vole ta divna stvorenja...

Moderator: anex

Locked
zlotscha

#1 macici traze dom

Post by zlotscha »

Image

mi smo mladiiiiiiiiiiiiii, mlaaaaaadiiiiiiii macici koji su dosli na ovo cudo od svijeta prije 3-4 dana. jos uvijek ne vidimo ali znamo da volimo i cijenimo ljubav. danas smo imali svoj prvi foto sešn, koji smo kao sto se primjeti, shvatili ozbiljno
imena nemamo jer cekamo bas tebe da nam ih das
UZMI NAS a mi cemo u medjuvremenu da spavamo
ljubimo vas nasim krezavim vilicama
zlotscha

Post by zlotscha »

mozete se javiti na pm ili mail [email protected]
zlotscha

Post by zlotscha »

probat cu kasnije ponovo da sliku postavim
molim vas ako neko moze ikako neka ih uzme (mislim da je jasno sta se podrazumjeva pod ikako)
i dugujem zahvalu radniku foto studija M na Ilidzi koji je besplatno uslikao ova dva sampiona i zamalo plakao zajedno sa mnom
shin

Post by shin »

Nisi linkala fino, evo cist link ko zeli da vidi;

http://img518.imageshack.us/my.php?imag ... 185mp0.jpg
Pooll

Post by Pooll »

Ili ovako, jos bolje:

Image
zlotscha

Post by zlotscha »

ako neko ima pametan savjet kako da ih servisiram i sl. nek javi
zlotscha

Post by zlotscha »

hvala na pomoći oko slika

a trenutno macorke hranim samo mlijekom (ustvari vise zaljevam :-D nesto im tu nije basssssssssssssssss)
a kako da ih ocistim, da ih utoplim, ohladim, ljudi savjetujte ali samo oni iskusni, a nadam se da ce usreciti nekoga kad ih ja malo pridignem na noge
preslatki su stvarno
zlotscha

Post by zlotscha »

ajd kad vec pricam sama sa sobom da podjelim i ovo:
vracamo se od fotografa ja placem i nosim macorke u kutiji (velicine ko za cipele br 38), a neke ljudine rade nesto, neka fasada ili sl. kad ce ti najhrabriji međ njima: MLLLLLLLLAAADA jel to bila plata? jesi to cipele pazarila? :lol:
Phia

Post by Phia »

zlotscha wrote:hvala na pomoći oko slika

a trenutno macorke hranim samo mlijekom (ustvari vise zaljevam :-D nesto im tu nije basssssssssssssssss)
a kako da ih ocistim, da ih utoplim, ohladim, ljudi savjetujte ali samo oni iskusni, a nadam se da ce usreciti nekoga kad ih ja malo pridignem na noge
preslatki su stvarno
Mačiće bi bilo najbolje hraniti mlijekom za novorođenčad koje je ojačano potrebnim dodacima a ima ga kupiti u prodavnici samo ne znam kojoj vjerovatno apoteci.Nemoj ih zasad kupati nikako dok ne jaknu.Najbolje stavi im neku dekicu i stavi ih u kutiju ali pazi da im ne bude previše otvorena već samo da ima otvor da mogu disati.Oni će sami ugrijati jedno drugo.Sretno i svaka čast na djelu. :)
zlotscha

Post by zlotscha »

hvala mlijeko cu sutra da pribavim 8)
spectra

Post by spectra »

Ja samo znam da kravlje mlijeko treba dobro razrijediti s vodom, jer cisto kravlje mlijeko nije dobro za mace (mogu dobiti proljev ..) :-?
spectra

Post by spectra »

zlotscha wrote:hvala na pomoći oko slika

preslatki su stvarno
Kao dijete sam hranila male napustene mace oko kuce...

Macici, koji su bili stari samo par dana, su svi prezivjeli.. a za hranjenje sam im kupila pumpicu za ciscenje nosa za bebe. To izgleda otprilike ovako:

Image

Pravo brzo su se navikli na to, i uopste nije bilo problema s proljevanjem mlijeka...
zlotscha

Post by zlotscha »

nazalost, taman kad sam mislila da nam je krenulo mali Brendon je uginuo :sad:
ni Brenda ne izgleda bas najbolje
stvarno sam dala sve od sebe i danas sam nabavila i malu spricu kojom sam ih hranila i nekako mi je sve djelovalo ok ali ne znam zasto...

MISLIM DA JE OVO JOS SAMO JEDAN PRIMJER BESKRAJNE LJUDSKE BEZOSJECAJNOSTI I OKRUTNOSTI.

ne mogu reci da nisam u obzir uzela i ovu opciju, opet nekako me je iznenađujuce mnogo razocaralo.
Obavjestavam sve landlordove da svoja imanja nece ponjeti u grob/mezar/katakombu/urnu i sl. sa sobom i da je zivot jedino sto je vrijedno. uzeti tako okrutno tri zivota (bez obzira sto ta bica sutra ne bi bila predsjednici, nacelnici opstina...) krajnje je bolesno i sumnjam da bi takav mentalni sklop pomogao i meni sutra kad bi me pregazilo auto ili sl.
bez obzira na razocarenje koje trenutno osjecam ja bih njemu pomogla jer mrznja nije odgovor
Phia

Post by Phia »

zlotscha wrote:nazalost, taman kad sam mislila da nam je krenulo mali Brendon je uginuo :sad:
ni Brenda ne izgleda bas najbolje
stvarno sam dala sve od sebe i danas sam nabavila i malu spricu kojom sam ih hranila i nekako mi je sve djelovalo ok ali ne znam zasto...

MISLIM DA JE OVO JOS SAMO JEDAN PRIMJER BESKRAJNE LJUDSKE BEZOSJECAJNOSTI I OKRUTNOSTI.

ne mogu reci da nisam u obzir uzela i ovu opciju, opet nekako me je iznenađujuce mnogo razocaralo.
Obavjestavam sve landlordove da svoja imanja nece ponjeti u grob/mezar/katakombu/urnu i sl. sa sobom i da je zivot jedino sto je vrijedno. uzeti tako okrutno tri zivota (bez obzira sto ta bica sutra ne bi bila predsjednici, nacelnici opstina...) krajnje je bolesno i sumnjam da bi takav mentalni sklop pomogao i meni sutra kad bi me pregazilo auto ili sl.
bez obzira na razocarenje koje trenutno osjecam ja bih njemu pomogla jer mrznja nije odgovor
:( pokušaj to drugo da što više držiš uz svoje tijelo i da ga zagrijavaš.Nemoj mu previše davati mlijeka i ako ikako možeš nabavi ojačano mlijeko za bebe u prodavnici..jadničak maleni.. :(
zlotscha

Post by zlotscha »

danas kupila i mlijeko i to neko spektakl bez glutena
ali nije bilo od pomoci
mislim da su ipak bili premladi
nisam smjela ni da ih ocistim mislim da je i to bio dezurni problem
tema je bila macici traze dom... jedno ga je naslo
Locked