Mačić br.1 mužjak

Mačić br.2 mužjak

Mačić br.3 mužjak

Mama maca

Moderator: anex

Jeste stvarno je lijepa maca..ima umiljato liceanjusha wrote:auh, sto je mama maca lijepaskoro lijepa kao ona tvoja crna- meni druga na forumu najljepsa macka (prva je moja, da se razumijemo).
i ovaj mali sivko je sladak. nadam se da ce se brzo udomiti svi

Joj a tek da ih vidiš uživo kako trčkaraju i pijučujasminasab wrote:Boze dragi kako su samo medeni, svi odreda...![]()
A mama maca je ista ko moja mici. Ko da su sestre blizanke.
Nadam se da ce ih udomiti neki fini ljudi.
još su maleni,Phia wrote:Samo da javim da su neki već počeli sami jesti i ići u pijesak
Naravno da možeš sebi rezervirati i nema ništa loše u tome.Ipak je to životinjica s kojom ćeš provesti dobar dio života..mada je meni "karakter" mace najbitniji..tatjanamster wrote:još su maleni,Phia wrote:Samo da javim da su neki već počeli sami jesti i ići u pijesak
inače bih udomila jedno,
ali me strah kako da ga čuvam, naredne sedmice idem na putovanje,
pa mogu li jedno rezervirati* uiii?
![]()
* Što mi je odvratan ova izraz, ali šta ću![]()
btw. Pitala sam onog dječaka i curicu, oni već nabavili veliku macu
Ova mala siva loptica u prvom postuPhia wrote:Naravno da možeš sebi rezervirati i nema ništa loše u tome.Ipak je to životinjica s kojom ćeš provesti dobar dio života..mada je meni "karakter" mace najbitniji..tatjanamster wrote:još su maleni,Phia wrote:Samo da javim da su neki već počeli sami jesti i ići u pijesak
inače bih udomila jedno,
ali me strah kako da ga čuvam, naredne sedmice idem na putovanje,
pa mogu li jedno rezervirati* uiii?
![]()
* Što mi je odvratan ova izraz, ali šta ću![]()
btw. Pitala sam onog dječaka i curicu, oni već nabavili veliku macu
Uglavnom samo reci koje hoćeš da znam ako se još ko javi
Može naravno.Pretpostavljam da misliš na ovog muškića?tatjanamster wrote:Ova mala siva loptica u prvom postu![]()
![]()
![]()
Dushi, kako je meden, jednom davno sam imala cetili mala macica, jedno saleno, jedno crno, jedno nandzarasto i jedno maleno sivo![]()
I dogodi mi se baš, da Sivo odnese mama maca, a ostale mi ostavila![]()
Onda sam progutawa dlačicu i zavrsila na operacionom stolu i od tada nisma imawa maca![]()
Tako bih voljeja ovo civo!![]()
![]()
![]()
Mojim te, cuvaj ga

Phia wrote:Može naravno.Pretpostavljam da misliš na ovog muškića?tatjanamster wrote:Ova mala siva loptica u prvom postu![]()
![]()
![]()
Dushi, kako je meden, jednom davno sam imala cetili mala macica, jedno saleno, jedno crno, jedno nandzarasto i jedno maleno sivo![]()
I dogodi mi se baš, da Sivo odnese mama maca, a ostale mi ostavila![]()
Onda sam progutawa dlačicu i zavrsila na operacionom stolu i od tada nisma imawa maca![]()
Tako bih voljeja ovo civo!![]()
![]()
![]()
Mojim te, cuvaj ga
Što se tiče tih dlaka bitno je maci davati svaka 3 mjeseca tabletu protiv parazita posebno ako izlazi van jer neki od njih mogu uzrokovati bolest kod ljudi.Inače ja cijeli život živim s macama i cukama i ništa mi se nije loše od njih desilo.
Zanima me i bi li ga držala u kući ili?
Drago mi je da bi ga držala u stanu..imam loše iskustvo sa macama koje su izlazile van..skoro sve su nastradaletatjanamster wrote:Jeste jeste to je to maleno.
Naravno, bio bi u kući, u stanu 72 kvadrataTako da bi u uglu moje spavaće sobe dobio svoje krevetić
![]()
Nego, gledam sada slike - kako su slatki i ostali macani, pa ne znam više stvarno koje bih uzela![]()
![]()
![]()
Ovaj sivi mi je meden, ali možeš li ga malo bolje uslikati, da nije on puno lijen?![]()
Znam da je prerano govoriti, ali sve sive mace koje sam upoznala su nekako...lijene![]()
Moguće je da griješim, pa bih zato da mi malo opišeš njegov karakter![]()
Samo iskreno![]()
PS. Što je slatko ovo sa plavim okicama na prvoj slici pokraj malog crno-bijelog mačića![]()
Kakav je taj mališan?
Phia wrote:Drago mi je da bi ga držala u stanu..imam loše iskustvo sa macama koje su izlazile van..skoro sve su nastradaletatjanamster wrote:Jeste jeste to je to maleno.
Naravno, bio bi u kući, u stanu 72 kvadrataTako da bi u uglu moje spavaće sobe dobio svoje krevetić
![]()
Nego, gledam sada slike - kako su slatki i ostali macani, pa ne znam više stvarno koje bih uzela![]()
![]()
![]()
Ovaj sivi mi je meden, ali možeš li ga malo bolje uslikati, da nije on puno lijen?![]()
Znam da je prerano govoriti, ali sve sive mace koje sam upoznala su nekako...lijene![]()
Moguće je da griješim, pa bih zato da mi malo opišeš njegov karakter![]()
Samo iskreno![]()
PS. Što je slatko ovo sa plavim okicama na prvoj slici pokraj malog crno-bijelog mačića![]()
Kakav je taj mališan?
Pa ovaj sivkać ti je muškić i mogu ti reći da je najdeblji od svih ali je isto tako velika maza..znači ima rane tendencije ka lijenosti![]()
A ovo maleno plavooko je meni iskreno najumiljatije a isto tako i najživahnije.Dok su drugi na mami ono čim čije nekoga od ljudi piči da se druži![]()
To ti je ženka ali ako mene pitaš ženke nisu toliko lijene kao mačori.I imaju puno blažu narav od mužjaka.
Iskreno ne znam zašto ljudi toliko žele muškiće valjda zbog te neke predrasude od prije kada niko nije čuo za kastraciju pa onom logikom muško neće zatrudniti pa je bolje i nema puno glavobolje
Phia wrote:Ok pokušat ću ga uslikati fino ali tek možda za vikend kad odem kod mame a kada budu spremni za udomljavanje možeš i sama doći da ih malo upoznaš i odlučiš se..pošto se još niko nije javio..
ma pepe oke plave male vesele. ljubi anjusa sare ove na njuski i nosic mali prcasti! sto smo slatki phiaaaaaaaaaPhia wrote:Evo i novih slikica mačića..kad se razigraju niko ih ne može pohvatati..![]()