Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ovaj mali macic je pronadjen prije pola sata ispred moje zgrade. jedva da hoda, malo gleda i majuce. zvali smo sos, ali oni trenutno ne mogu uraditi nista. mi moramo skontati nesto prije nego roditelji dodju sa posla, jer nece ni da cuju za mace. ima li sanse da ga neko uzme, makar na par dana? po mogucnosti neko cija maca ima macice trenutno???
ovo mace je tako jadno i malo da mu nema spasa ako ga pustimo na ulicu. POMAGAJTE, ljudi! moj broj je: 063 930 570
bmx wrote:komsinice neke kazu da su dolazile razne mace dok je bio vani (valjda to traje od jutros), ali nijedna nece da ga uzme, znaci nema mu mame
Ne znam, nisam pametna, ja ga fakat nemam gdje, cak su i ove vanjske mace odgojile svoje macice, a u stan ako ga unesem, izbacice i mene i mojih 9 komaTA iz stana...
picun mali...
jel sutra dan za udomljavanje?
ako jeste, recite svojima da cete pripazit macku do sutra, a da je onda nosite na udomljavanje, valjda cemo nesto naci do tad...
bmx wrote:Mirci, HVALA PUUUUUNOOOOO!!! nadam se da se macic vec malo uklopio u novi ambijent
no frx mali se zove Drekavac uspjela sam ga ocistit od buhica, mazit, uspavat, pet hranit, uspavat i na kraju se bumbarka ponudila da bude kod nje par dana, i maloprije su mi poslali sms da pavaju
bmx wrote:Mirci, HVALA PUUUUUNOOOOO!!! nadam se da se macic vec malo uklopio u novi ambijent
no frx mali se zove Drekavac uspjela sam ga ocistit od buhica, mazit, uspavat, pet hranit, uspavat i na kraju se bumbarka ponudila da bude kod nje par dana, i maloprije su mi poslali sms da pavaju
odlicno! bas mi je drago da je mali Drekavac dosao u dobre ruke!
Drekavac nije kod mene vec kod Bumbar
sad sam ih zvala, kaze bumbi da se budio u 5, malo jeo i onda je Drechio, pa mu je pjevala Zeko i potocic i uspavala...i maloprije je zvala neka jaranica i probudila ih oboje sad ga bumbi hrani, pa ce kasnije spremat kucu
joj, ljudi moji, ja jos uvijek ne mogu sebi da dodjem od šoka kolipacno je to mače bilo...ja fakat nesto manje zivotu nisam vidjela tako mi je drago da su se nasli dobri ljudi koji su ga primili...mirci, imas od mene tortu za rodjendan, kao i bumbar
mIRCerka wrote:Uprkos svom trudu i paznji bizne Bumbi, mali Bajro nije prezivio...
Majka priroda je ucinila svoje
Koji bed covjece! SMRC SMRC SMRC
vjeruj mi da mi je jednako zao i Bajre i Bumbi... ja sam njoj cak i rekla da je velika mogucnost da on ne prezivi jer macka mama ne ostavlja djecu bez razloga, al se ona vezala pravo...
Bumbi mico, voji te mirci...
mIRCerka wrote:Uprkos svom trudu i paznji bizne Bumbi, mali Bajro nije prezivio...
Majka priroda je ucinila svoje
Koji bed covjece! SMRC SMRC SMRC
vjeruj mi da mi je jednako zao i Bajre i Bumbi... ja sam njoj cak i rekla da je velika mogucnost da on ne prezivi jer macka mama ne ostavlja djecu bez razloga, al se ona vezala pravo...
Bumbi mico, voji te mirci...