Maci suzi oko :(
Moderator: anex
- Phia
#1 Maci suzi oko :(
Ljudi zna li iko šta ću sa mačkom suzi joj oko i sigurna sam da je od propuha.Smijem li joj dati ljudske kapi za oči?
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#2 Re: Maci suzi oko :(
ocisti joj oko ili kamilicom ili destilisanom vodom, i namazi kremom za oci (krema kosta 3KM i ubij me ne znam kako se zove, malo je pakovanje, bijela tubica sa cini mi se rozim i sivim na sebi)...Phia wrote:Ljudi zna li iko šta ću sa mačkom suzi joj oko i sigurna sam da je od propuha.Smijem li joj dati ljudske kapi za oči?
Veceras joj samo ocisti oci, a ujutro nazovi Amara ili Harisa i pitaj za kapi, iako mislim da nije stetno...
- Phia
#3 Re: Maci suzi oko :(
Ma čistila sam kamilicom ali džaba ne pomaže..odo sutra do apoteke da vidim šta ima za oči..vidjeću nešto ako ima za bebe valjda neće štetiti..mIRCerka wrote:ocisti joj oko ili kamilicom ili destilisanom vodom, i namazi kremom za oci (krema kosta 3KM i ubij me ne znam kako se zove, malo je pakovanje, bijela tubica sa cini mi se rozim i sivim na sebi)...Phia wrote:Ljudi zna li iko šta ću sa mačkom suzi joj oko i sigurna sam da je od propuha.Smijem li joj dati ljudske kapi za oči?
Veceras joj samo ocisti oci, a ujutro nazovi Amara ili Harisa i pitaj za kapi, iako mislim da nije stetno...
-
realna do boli
Ja sam svom kokeru lijecila oci kremicom za ljude.
Veterinar bio na godisnjem i poslije rekao da je i to o.k. da nema puno razlike.
Vjerovatno to vazi i za mace.
Veterinar bio na godisnjem i poslije rekao da je i to o.k. da nema puno razlike.
Vjerovatno to vazi i za mace.