Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ovo mace (nije jos progledalo) je jutros prilikom kontrole ventila, nasao i izvadio Omer. On pretpostavlja da ga je jucer, dok je za vrijeme njihovih radova saht bio otvoren, neko ubacio.
Mace je trenutno u uredu SOSa.
Ovo je jedan od primjera izuzetne gadosti na sto su pojedinci u Sarajevu spremni.
zena21 wrote:cika Veljo.. da li je moguce da je mace samo upalo????
zasto odmah pretpostaviti da ga je neko namjerno ubacio
Mace koje nije progledalo nema sposobnost kretanja na velike udaljenosti, ergo nije moglo samo dosetati i upasti.
aha
tesko je povjerovati da se u Sarajevu desava to sto se desava, i ja te razumijem, ali stvarnost je mnogo gora nego sto mi uspijemo upratiti.
ako meni ne vjerujes, evo ti Omer (061 522 791) koji me je pozvao i koji ju je izvadio iz sahta.
Velja wrote:Ovo mace (nije jos progledalo) je jutros prilikom kontrole ventila, nasao i izvadio Omer. On pretpostavlja da ga je jucer, dok je za vrijeme njihovih radova saht bio otvoren, neko ubacio.
Mace je trenutno u uredu SOSa.
Ovo je jedan od primjera izuzetne gadosti na sto su pojedinci u Sarajevu spremni.
Lejla Causevic ga je preuzela na dva dana (putuje) da ga proba odrzati u zivotu.
Dana s u 15 sati mace ce opet biti u uredu SOSa.
O njemu treba voditi brigu neko ko je puno njezniji od mene i ima vise vremena.
Sa njim i psom u uredu sam dosta blokiran da bih uradio ono sto moram uraditi.
Ako je neko raspolozen da pomogne u brizi do udomljavanja, bujrum.