Maca - proljev

Za sve koji vole ta divna stvorenja...

Moderator: anex

Post Reply
Veca32

#1 Maca - proljev

Post by Veca32 »

Pozdrav, našla sam macu prije 5 dana i donijela je kući. Maca je super, djeluje zdravo, osim što ima proljev. Iduće sedmice ću je odvesti veterinaru, a prije toga da li mi neko može reči da li je imao istih problema i da li je kući šta primjenjivao za to? Hvalaaa! :-D
luna09

#2 Re: Maca - proljev

Post by luna09 »

Veca32 wrote:Pozdrav, našla sam macu prije 5 dana i donijela je kući. Maca je super, djeluje zdravo, osim što ima proljev. Iduće sedmice ću je odvesti veterinaru, a prije toga da li mi neko može reči da li je imao istih problema i da li je kući šta primjenjivao za to? Hvalaaa! :-D
Imaš temu kućni ljubimci i tamo možeš naći puno toga. Predpostavljam da joj daješ mlijeko, ni slučajno nemoj više jer skoro sve mace ne podnose mlijeko, pogotovo ovo prerađeno. Kupi joj krekere al nemoj one jeftinjake bar dok ne ozdravi, i napravi blagi čaj od šipka i povremeno joj špricom ili kapaljkom ubaci u usta ako neće sama piti. Za svaki slučaj evo ti broj vet. koji meni uvjek kaže šta da radim za prvu pomoć .061/397-178 Amar
Veca32

#3 Re: Maca - proljev

Post by Veca32 »

Hvala!!!
Ramzess Veliki

#4 Re: Maca - proljev

Post by Ramzess Veliki »

Veca32 wrote:Pozdrav, našla sam macu prije 5 dana i donijela je kući. Maca je super, djeluje zdravo, osim što ima proljev. Iduće sedmice ću je odvesti veterinaru, a prije toga da li mi neko može reči da li je imao istih problema i da li je kući šta primjenjivao za to? Hvalaaa! :-D
Image
Post Reply