ma ljudi šta je vama

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
lepi meho

#1 ma ljudi šta je vama

Post by lepi meho »

ma ljudi moji šta vam bi,ja nemam pojma o ćemu govorite,da me banuje ,te pravopis ,te kalesija te ovo te ono,pa zar baš sve to mora ne mene ovako nježnog i osjetljivog i krhkog,taman da popijem kafu ,kad imam šta vidjeti ,nije šala pa me i prepoznali ,a ja mislio da sam se maskiro u cilju ilegalnosti, ja ljudi foruma nema šta,mogli bi komotno u sipu
a šta kažeš nemoj komentarisati administratora ,pa ja i niti neznam šta je administrator,pa šta je ban i ostalo.pa ja želim samo društvo i ništa više,jel to puno,evo sam već zaplako ,toliko mi ne dostajete,moj divni forum i još divniji forumaši[img ] http://img15.imageshack.us/img15/6234/b ... horse5.gif [/img]
Cholina_Lokica

#2 Re: ma ljudi šta je vama

Post by Cholina_Lokica »

hajd manje ces pishat kad places :D
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#3 Re: ma ljudi šta je vama

Post by Chmoljo »

lepi meho wrote:ma ljudi moji šta vam bi,ja nemam pojma o ćemu govorite,da me banuje ,te pravopis ,te kalesija te ovo te ono,pa zar baš sve to mora ne mene ovako nježnog i osjetljivog i krhkog,taman da popijem kafu ,kad imam šta vidjeti ,nije šala pa me i prepoznali ,a ja mislio da sam se maskiro u cilju ilegalnosti, ja ljudi foruma nema šta,mogli bi komotno u sipu
a šta kažeš nemoj komentarisati administratora ,pa ja i niti neznam šta je administrator,pa šta je ban i ostalo.pa ja želim samo društvo i ništa više,jel to puno,evo sam već zaplako ,toliko mi ne dostajete,moj divni forum i još divniji forumaši Image
:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
tamara*

#4 Re: ma ljudi šta je vama

Post by tamara* »

Image
lepi meho :lol:
burek_in_space

#5 Re: ma ljudi šta je vama

Post by burek_in_space »

Shta ima Kreho u Tuzli? :mrgreen:
lepi meho

#6 Re: ma ljudi šta je vama

Post by lepi meho »

burek_in_space wrote:Shta ima Kreho u Tuzli? :mrgreen:
ćuj tuzli,ma ja sam iz sarajeva,pa zar ti ne govori moje ime, lepi meho,ja svašta, ćuj tuzli ja nikad za tuzlu nisam ni ćuo
burek_in_space

#7 Re: ma ljudi šta je vama

Post by burek_in_space »

lepi meho wrote:
burek_in_space wrote:Shta ima Kreho u Tuzli? :mrgreen:
ćuj tuzli,ma ja sam iz sarajeva,pa zar ti ne govori moje ime, lepi meho,ja svašta, ćuj tuzli ja nikad za tuzlu nisam ni ćuo
Ćuj nije Ćuo za tuzlu a uĆestvuješ na noČnim utrkama ..e moj lepi kreho,hoČu reČi Meho. :mrgreen:
lepi meho

#8 Re: ma ljudi šta je vama

Post by lepi meho »

i tako neki mene u belaj uvale i onda meni pravom zdravom ban ,bez potrebe me smaraju ni kriva ni dužna,ima tu dosta smaraća,al di mene najdu,bogati milosnog,,kaže jedan požuri dok te nisu banovali,e ovaj ga je smarać pravi.
x generation

#9 Re: ma ljudi šta je vama

Post by x generation »

Meho upires li ti sta ovih dana? :mrgreen: :mrgreen:
Post Reply